Horoscopul zilei de 14 mai 2021. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 mai 2021. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Pești
FOTO: Pixabay
Publicat: 14/05/2021, 06:46

Horoscopul zilei de 14 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, intră astăzi, după 12 ani, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu. Din această ipostază, planeta expansiunii și progresului, ne aduce oportunități remarcabile, însă ne poate stimula și la exces sau să ducem lucrurile la extrem.

Jupiter va tranzita Peștii până pe 28 iulie, perioadă în care va și retrograda, urmând ca din decembrie să intre pentru un an de zile aici și să-i resimțim pe deplin beneficiile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 mai 2021

Dragoste

Acest tranzit poate contribui semnificativ la desprinderea ta de trecut, dacă-ți dorești asta, la vindecare și la schimbarea unor crezuri și convingeri sentimentale.

Carieră și bani

Poți fi mai comunicativ astăzi, însă ai grijă și la confuzii și la tendința de a crede că le poți face pe toate. Poți uita unele detalii importante

Sănătate

Jupiter în Pești te susține din plin să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Este o perioadă în care credința și spiritualitatea pot fi AȘ-ii tăi din mânecă pe calea vindecării.

Horoscop zilnic Taur – 14 mai 2021

Dragoste

Cu Jupiter în Pești ai ocazia să-ți lărgești cercul de prieteni, să te bucuri de intrarea în noi anturaje și să-ți faci noi cunoștințe care te pot ajuta pe parcurs în evoluția ta.

Carieră și bani

Tot Jupiter în Pești îți poate aduce popularitate și ocazia de a face progrese cu proiectele tale. Poți primi șanse remarcabile care să te conducă către atingerea unor planuri pe care le ai.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 mai 2021

Dragoste

Ai grijă astăzi să nu-ți acorzi toată atenția doar ție și să fii mai atent și la nevoile partenerului de viață.

Carieră și bani

Jupiter în Pești îți poate aduce oportunități legate de carieră. Posibil să ai parte de o perioadă de evoluție profesională, să primești o funcție sau să ai șansa de a-ți atinge niște obiective mult visate.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și te simți bine, ești sociabil și comunicativ, deschis și mai vesel decât de obicei.

Horoscop zilnic Rac – 14 mai 2021

Dragoste

Cu Jupiter în Pești te poți bucura de noi viziuni asupra vieții și zona de spiritualitate îți va fi favorabilă, astfel încât poți face pași împortanți în evoluția ta persnală.

Carieră și bani

Tot Jupiter în Pești te poate susține să te dezvolți profesional. Poți învăța lucruri noi, poți merge la cursuri și seminarii și este posibil să apară oportunități pentru a-ți pune în valoare niște cunoștințe acumulate.

Sănătate

Cu Jupiter în Pești s-ar putea ca pofta de călătorii, de vacanțe lungă să crească, însă ai grijă la destinațiile pe care ți le alegi. Azi, însă, s-ar putea să fii mai interiorizat și mai concentrat pe trăirile interioare.

Horoscop zilnic Leu – 14 mai 2021

Dragoste

Cât timp Jupiter va tranzita zodia Pești, ai șanse mari să-ți îmbunătpțești viața intimă sau să obții, alături de partener, niște beneficii materiale. Unii nativi pot fi susținuți financiar de partener.

Carieră și bani

Profită de tranzitul lui Jupiter prin Pești pentru a obține niște beneficii materiale care ți se cuvin, pentru a recupera niște drepturi pierdute. Unii nativi pot fi susținuți dacă doresc un credit, iar alții pot renunța la niște bunuri materiale.

Sănătate

Este foarte probabil ca în perioada cu Jupiter în Pești să ți se accentueze niște frici și angoase, poate teama de a pierde ceva sau pe cineva și este important să fii conștient pentru a lupta cu acestea și a le învinge.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 mai 2021

Dragoste

Jupiter în Pești îți tranzitează chiar sectorul relațiilor, prin urmare te poți aștepta la o perioadă în care ai șanse mari să te apropii de partener și să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Cei singuri pot începe noi relații.

Carieră și bani

Tot Jupiter în Pești este responsabil și de șansele care pot veni în zona profesională. Poți avea oportunitatea de a te asocia cu persoane importante alături de care să faci progrese sau poți semna noi contracte.

Sănătate

Posibil să ai parte de mai mult stres astăzi din cauza unui context profesional, însă vei reuții să nu pui la suflet.

Horoscop zilnic Balanță – 14 mai 2021

Dragoste

Azi poți purta dialoguri importante cu partenerul de viață și poți reuți să ajungi la aceeași concluzie, puteți face un plan de viitor de comun acord.

Carieră și bani

Jupiter în Pești îți poate aduce oportunități legate de locul de muncă, de sarcini și responsabilități, posibil chiar și un nou job. Poți face progrese profesionale remarcabile, dar atenție la suprasolicitare.

Sănătate

Tot Jupiter în Pești este responsabil în mod direct cu îmbunătățirea stării de sănătate. Poți vindeca o afecțiune acum, însă ai grijă și la problemele existente care se pot intensifica dacp nu le dai atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 mai 2021

Dragoste

Jupiter în Pești îți va activa sectorul iubirii, prin urmare ai șanse mari să faci progrese într-o poveste de dragoste, dar și să cucerești pe cine îți dorești, dacă ești singur. Relația cu copiii se îmbunătățește.

Carieră și bani

Cu Jupiter în Pești te bucuri de o creativitate fărp margini și poți face progrese profesionale grație simțului artistic și talentelor tale.

Sănătate

Timpul liber, pasiunile și hobby-urile tale devin importante de acum, însă ai grijă să nu le duci la extrem. Te vei bucura de viață și vei avea un apetit ridicat pentru distracție și aventură.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 mai 2021

Dragoste

Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Pești te poate susține să-ți îmbunătățești relația cu familia sau chiar îți poate stimula dorința de a-ți creea propriul tău cămin. Sunt nativi care-și pot cumpăra o casă în perioada acestui tranzit.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă negocierilor și discuțiilor profesionale. Poți atrage de partea ta un colaborator sau poți discuta despre noi contracte profesionale.

Sănătate

Starea emoțională se va mai îmbunătăți odată cu intrarea lui Jupiter în Pești, însă va trebui să ai grijă să nu lași emoțiile să te coplșească sau să rămâi prea mult ancorat în trecut, în copilărie, să te simți prea mult copil și prea puțin adult cu responsabilități.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă care te poate susține în clarificarea trecutului. Jupiter, atâta timp cât va tranzita zodia Pești te va susține puternic în comunicare. Te poți împăca cu rudele sau persoanele de care ești apropiat.

Carieră și bani

Profită de tranzitul lui Jupiter prin Pești pentru a negocia în favoarea ta, pentru a lega noi relații și pentru a-ți pune la punct niște informații. Sunt nativi susținuți puternic să învețe ceva nou, să dea un examen și să obțină o diplomă. Pot veni șanse în urma unui interviu.

Sănătate

Cu Jupiter în Pești crește pofta de a te plimba, de a ieși în natură și nu este exclus să faci excursii mai dese, să mergi în vizită la rude. Nu ți-ar strica o minivacanță.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul iubirii tale și te susține în viața sentimentală. Poți flirta mai ușor, te poți apropia de persoana iubită și de copii, dacă ești părinte, și poți face progrese remarcabile în relațiile tale.

Carieră și bani

Profită de tranzitul lui Jupiter prin zodia Pești pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic poate veni cu oportunități remarcabile pentru a-ți crește veniturile și nu este exclus să scoți bani chiar din talentele tale.

Sănătate

Este o zi favorabilă să te dedici unor hobby-uri pe care le ai, însă fă în ața fel încât să vezi și partea practică a timpului liber, să vezi dincolo de distracție și relaxare. Îți pot veni idei bune.

Horoscop zilnic Pești – 14 mai 2021

Dragoste

Tu ești cel mai fericit și te bucuri cel mai mult de intrarea lui Jupiter în zodia ta, dat fiind că ai șanse mari să-ți îmbunătățești viața personală, dar și relația cu partenerul sau atitudinea vizavi de relații.

Carieră și bani

Acest tranzit te poate susține să faci unele progrese personale care, ulterior, să-ți aducă și progrese profesionale.

Sănătate

Ești foarte mult susținut de Jupiter în tranzit prin zodia ta să te vindeci de o rană, să te detașezi de ceva ce te ține în loc și nu te lasă să evoluezi, dar și să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai 2021. „Vărsătorii” își cresc veniturile

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 16 mai 2021 poate aduce o serie de șanse și oportunități de vindecare și îmbunătățire a stilului de viață.

Săptămâna 10 – 16 mai 2021 este impactată de două aspecte deosebit de importante. Primul este Luna Nouă care se petrece în zodia Taur, în data de 11 mai, și care aduce noi începuturi tuturor zodiilor, iar cel de-al doilea aspect este intrarea lui Jupiter, după 12 ani, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu secundar.

Jupiter ca sta doar două luni în Pești, perioadă în care va aduce șanse și oportunități zodiilor, însă cu adevărat beneficiile sale vor fi resimțite începând cu decembrie 2021, când va reveni în Pești și va sta un an.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”