VIDEO | Horoscopul zilei de 15 martie 2022. „Vărsătorii” sunt conflictuali în cuplu

Publicat: 15/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 15 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, care încă se află în semnul Leu, va forma opoziție cu Saturn din zodia Vărsător, aspect care ne poate aduce blocaje emoționale, lipsuri și limitări, dar și impresia că nu suntem iubiți și apreciați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai nevoie să te distrezi, să te simți mai liber și să te dedici hobby-urilor tale, dar cel mai probabil lucrurile îți vor ieși exact pe dos. Pot apărea nemulțumiri legate de faptul că un proiect în care ești implicat stagnează și starea afectivă este mai apăsătoare.

Horoscop zilnic Taur

Disputele î familie pot continua și astăzi și cel mai probabil, problema este faptul că nu le poți acorda atenția necesară celor dragi. Responsabilitățile profesionale te acaparează și familia va avea senzația că este ignorată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu cât te vei încăpățâna mai mult să nu asculți sfaturile celor înțelepți și cu experiență, cu atât vei pierde și te poți lăsa păcălit. Trebuie să ai grijă la informațiile false, la promisiunile care ți se fac și înveță să discearni adevărul de minciună.

Horoscop zilnic Rac

Azi s-ar putea să fii nevoit să renunți la unele cheltuieli și sta din cauza bugetului limitat sau din cauza restricțiilor impuse de alții. Nu te vei simți deloc confortabil, însă de preferat ar fi să nu te împrumuți și nici să nu intri în banii altora. Nu este momentul să-ți asumi angajamente financiare pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu

Azi s-ar putea să te simți neînțeles, neapreciat și neluat în seamă de cei din jur și să adopți și tu o atutudine de superioritate. Este foarte probabil să fii mai orgolios ca de obicei și atitudinea ta să-i deranjeze pe ceilalți, mai ales pe partener. Din partea acestuia vei simți o răceală și de aici poate lua naștere un conflict.

Horoscop zilnic Fecioară

Te poți simți acaparat de muncă și obosit peste măsură. Ai grijă să nu cronicizezi niște afecțiuni, așa că acordă toate importanța cuvenită simptomelor care apar. Ai tedința de a somatiza, așa că ai grijă de cine te înconjori pentru a nu le prelua stările.

Horoscop zilnic Balanță

Dcaă nu vei da dovadă de maturitate și seriozitate, nu te poți aștepta să fii crezut de cei care contează pentru tine. Posibil să fii dezamăgit de prieteni sau chiar tu să dezamăgești prin atitudinea ta aparent neserioasă.

Horoscop zilnic Scorpion

Te poți simți frustrat profesional, acaparat de responsabilități sau poate ai senzația că cineva îți pune bețe în roate. Înceracă să nu duci acasă problemele de la locul de muncă pentru că poți intra mai ușor în conflicte cu cei dragi. Riscul de certuri oricum există, maia les dacă ți se impun lucruri de făcut.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă vrei să ajungi la un adevăr sau la o informație, nu te aștepta să fie prea ușor. Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere în fața altora și s-ar putea să devii nervos dacă ceilalți nu sunt de acord cu tine.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca și astăzi să resimți restricții financiare și să ai parte de discuții tensionate legate de bani, atât cu partenerul, cât și cu asociații și colaboratorii. Nu vei accepta atitudini cheltuitoare și bine ar fi ca nici tu să nu facă investiții mergând pe încredere în alții.

Horoscop zilnic Vărsător

Cum Saturn se află în zodia ta și îți imprimă o mare rigiditate și sobrietate, s-ar putea ca astăzi să te cerți cu partenerul din cauza atitudinii tale ostile și reci. Pe de altă parte, poți fi deranjat de orgoliile prea mari ale partenerului, fie de cuplu, fie de afaceri, și poți deveni impunător.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi stresantă, obositoare și s-ar putea ca și gândurile tale și frământările să nu-ți dea pace. Te deranjează că nu-ți poți desfășura activitățile în voie. Ceva sau cineva îți pune piedici și mândria unor colegi te enervează.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în...
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață