VIDEO | Horoscopul zilei de 17 martie 2022. „Peștii” spun lucrurilor pe nume

Publicat: 17/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 17 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma un sextil între Mercur din zodia Pești și Uranus din Taur, aspect de susținere care ne stimulează latura mentală și ne imprimă o gândire diferită.

Putem să avem idei bune și să găsim soluții, chiar intuitive, mai ales la problemele de natură financiară. Veștile primite ne pot siurprinde plăcut și s-ar putea să avem acces la unele informații prețioase, s-ar putea să descoperim adevăruri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Sunt șanse mari ca astăzi să porți discuții, negocieri pe teme salariale sau să primești niște vești îmbucurătoare legate de salarizare. Poateîți vine o idee genială prin care să reușești să-ți stabilizeze veniturile. Oricum, discuțiile pe teme financiare par să aibă rezultate surprinzător de bune.

Horoscop zilnic Taur

Discuțiile cu prietenii au un aer surprinzător, imprevizibil și poți primi vești de la persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.Totodată, răspunde afirmativ la invitații, petrece timp în online pentru că poți cunoaște persoane care să te inspire și chiar să-ți trezească curiozitatea sentimental. Unii nativi pot avea idei inedite despre cum să-și conducă un proiect la succes.

Horoscop zilnic Gemeni

Vei observa că deși stresul profesional este mare, azi găsești rețeta prin care să-i faci față. Posibile discuții cu superiorii care clarifică lucruri mai vechi. Pe de altă parte, unii nativi ar trebui să evite situațiile ascunse, bârfele și să aibă grijă la jocurile de culise. Pot deconspira un context, pot scoate un adevăr la suprafață.

Horoscop zilnic Rac

Un dialog purtat astăzi te poate ajuta să vezi complet diferit o situație de viață și s-ar putea chiar și tu să fi surprins de noua viziune. O serie de experiențe, analizate din alt unghi, îți pot deschide noi perspective. Unii nativi pot primi vești neașteptate din partea prietenilor, poate chiar din străinătate.

Horoscop zilnic Leu

Azi te poți aștepta la discuții cu superiorii sau la situații profesionale atipice care să te scoată din zona de confort. Unii nativi își pot depăși teama de a ieși în față, de a se afirma. Unii nativi pot primi răspunsuri într-un context financiar în care sunt implicați împreună cu alții.

Horoscop zilnic Fecioară

Sunt zile importante pentru tine, dat fiind că Luna se află în zodia ta și se pregătește de faza de Lună Plină. Poți fi plăcut surprins de un dialog cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Poți realiza că ai aceeași viziune și împărtășești aceleași idealuri cu aceștia și asta îți va da încredere.

Horoscop zilnic Balanță

Azi, deși te poți simți mai obosit, poți avea idei inedite despre cum să-ți crești randamentul la locul de muncă. Posibil chiar starea de oboseală să te facă să-ți pui unele întrebări. Unii natici pot fi surpinși plăcut de discuțiile cu colegii sau de vești financiare sosite pe neașteptate.

Horoscop zilnic Scorpion

Un flirt prinde contur și asta te încântă. Posibil să fii surprins plăcut de o discuție neașteptată cu persoana de care ești atras. În cuplu, ai parte de discuții neașteptate care aduc schimbări benefice. Posibil ca unii nativi să primească o veste despre copii care să-i bucure.

Horoscop zilnic Săgetător

Dialogurile cu familia dea stăzi au o doză de neprevăzit pe care nu prea vei ști cum să o abordezi la prima vedere. Posibil să se discute de un context care vizează niște acte de casă. Cei dragi îți pot atrage atenția că muncești prea mult și se pot oferi să te ajute cu treburile casnice și nu numai.

Horoscop zilnic Capricorn

Mintea merge brici, gândurile zboară departe și raționamentul tău este unul atipic. Ai idei inedite, intuiție și foarte multă spontaneitate în răspunsuri. Este posibil să-i surprinzi pe cei din jur cu ceea ce spui, cu declarațiiloe sincere și directe pe care le faci.

Horoscop zilnic Vărsător

Posibil să porți discuții salariale sau să primești vești financiare la care nu te așteptai. Poate fi vorba și despre discuții legate de buget cu familia. Ideile tale se îndreaptă în direcția creșterii veniturilor. Azi s-ar putea să faci cheltuieli neplanificate pentru casă și cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Cum Mercur este în zodia ta, azi poți primi informații care să te uimească, poți purta dialoguri neașteptate și pot lua decizii bruște, inclusiv legate de o relație, de acte sau de o deplasare. În comunicare spui lucrurilor pe nume, atitudine care-i poate surprinde pe cei cu care interacționezi și negociezi.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani