Horoscopul zilei de 2 iunie 2021. Racii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 2 iunie 2021. Racii se pot îndrăgosti
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 septembrie 2021. Gemenii pot trăi situații predestinate / Foto: Pixabay.com
Publicat: 02/06/2021, 06:25

Horoscopul zilei de 2 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Rac, pe care o va tranzita până pe data de 27 iunie. Din această ipostază, Micul Benefic al astrologiei, ne va susține să căutăm siguranța și stabilitatea în relații și să devenim mai romantici, mai tandri și sensibili în manifestarea sentimentelor. Căutăm să-i protejăm pe cei din jur, să-i învăluim în dragoste și să ne petrecem mai mult timp în compania oamenilor dragi, a familiei.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă în care putem face mai multe cheltuieli pentru casă, poate pentru redecorare, poate pentru a ne creea confortul dorit.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este planeta guvernatoare a relațiilor tale, iar acest tranzit te va ajuta foarte mult să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, să aduci armonia, sensibilitatea și romantismul în cuplu. Totodată, ai ocazia să te apropii de familie, să te împaci cu cei dragi și să fii mai atent la dorințele lor.

Carieră și bani

Tot acest tranzit te va susține să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, cu colaboratorii și asociații, însă dacă vin oferte de noi contracte, de preferat ar fi să nu le semnezi cât Mercur este retrograd.

Sănătate

Este o perioadă în care vei simți că starea emoțională, sufletească, se va îmbunătăți. Îți va păsa mai mult de dorințele tale, de ceea ce-și dorește copilul interior.

Horoscop zilnic Taur – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și va activa sectorul comunicării tale, prin urmare vei fi mult mai expresiv cu ceea ce simți, vei recunoaște sentimentele pentru cineva, iar în cuplu vei face declarații de dragoste. Ai ocazia să rezolvi neînțelegerile cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Tot Venus te susține din plin în comunicarea cu cei din jur și îți poate aduce ocazia unor dialoguri productive, constructive, posibil chiar negocieri, însă nu te grăbi să semnezi noi contracte acum.

Sănătate

Profită de acest tranzit pentru a ieși mai mult din casă, pentru a-ți lua o monivacanță, pentru a pleca într-o excursie, însă ai grijă la deplasare și dacă ești la volan fii prudent și asigură-te că ai toate actele cu tine.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale, iar acest tranzit de va ajuta să fii mai declarativ cu ceea ce simți, să fii mai tandru și mai romantic, mai sensibil la declarațiile partenerului.

Carieră și bani

Venus în Rac te susține să-ți îmbunătățești veniturile și-ți poate aduce noi șanse de a face bani. Poți chiar să-ți monetizezi talentele personale.

Sănătate

Venus este guvernatoarea sănătății tale, iar când se află în Rac se simte bine, prin urmare, dat fiind agitația provocată de Mercur retrograd în zodia ta, te-ar putea susține dacă vrei să practici meditația, însă ai mai multă grijă la alimentație pentru că poți face excese.

Horoscop zilnic Rac – 2 iunie 2021

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia ta ai toate motivele să te bucuri de viață, la propriu și la figurat. Va urma o perioadă în care te vei preocupa mai mult de felul în care arăți și vei deveni mai atrăgător pentru cei din jur, având șanse mult mai mari să începi noi relații, dacă ești singur. Și relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți.

Carieră și bani

O serie de proiecte în care ești implicat se pot bucura acum de mai mult succes, poți restabili niște legături cu asociații, te poți promova mai bine.

Sănătate

Starea generală, inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți pe parcursul acestui tranzit, iar dacă te-ai confruntat cu unele afecțiuni, acum ai șanse mari să le vindeci.

Horoscop zilnic Leu – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus în Rac va activa sectorul trecutului tău și nu este exclus ca un fost partener să te caute sau să te lași năpădit de amintiri, să revină în mintea ta secvențe pe care le credeai uitate.

Carieră și bani

Deși acest tranzit Venus te poate susține în negocieri, de preferat ar fi să ai grijă la noile contracte semnate. Posibil să revină niște colaboratori cu noi promisiuni sau să reiei o asociere din trecut.

Sănătate

Și sectorul sănătății se va afla sub impactul lui Venus în Rac și ai ocazia să-ți ameliorezi niște afecțiuni cronice sau să vindeci niște simptome care-ți dau bătăi de cap.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus în Rac îți activează sectorul prietenilor și ai ocazia să ieși mai mult din casă, să socializezi și să-ți faci noi cunoștințe, dar și să cunoști pe cineva prin intermediul anturajului care să-ți trezească interesul.

Carieră și bani

Urmează o perioadă bună pentru proiectele în care ești implicat, o perioadă în care te bucuri de aprecieri și popularitate. Poți obține o sponsorizare, o finanțare și poți avea șanse să te apropii de îndeplinirea unui plan profesional.

Sănătate

Profită și întâlnește-te cu persoanele dragi, mergi în vizită la prieteni mai des pentru că Mercur retrograd, guvernatorul tău, te poate închide destul de mult în tine, iar Venus te susține să socializezi și astfel nu vei resimți apăsarea psihică la ceeași intensitate.

Horoscop zilnic Balanță – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta, iar pe parcursul acestui tranzit te face mai empatic, mai sensibil și mai dornic de afecțiune, ceea ce te poate ajuta să te apropii mai mult de partener.

Carieră și bani

Venus în Rac te susține puternic în carieră și-ți poate aduce șanse de afirmare, ocazia de a te pune în lumina reflectoarelor și de a primi aplauze, recunoaștere. Ai șanse mari să te apropii de niște obiective avute.

Sănătate

Ai grijă să nu lași stresul profesional să te acapareze și mai ales grija de ceea ce spun alții sau chiar ceea ce spun să te doboare.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și în acest tranzit te va susține puternic să te reapropii de persoana iubită, să consolidezi legătura de cuplu, mai ales că vei deveni mai sensibil, romantic și atent șa nevoile și dorințele sale. Unii nativi pot fi atrași de persoane străine, de altă naționalitate.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să-ți restabilești niște legături profesionale, să pui la punct niște neînțelegeri și să încerci să ajungi la viziuni comune cu asociații și partenerii de afaceri. Unii nativi pot decide să studieze ceva nou.

Sănătate

Dorința de a călători, de a pleca chiar și într-o minivacanță, va încolți puternic în sufletul tău și nu ar strica să-ți iei câteva zile de concediu și să te relaxezi.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus în Rac va contribui semnificativ la aprinderea pasiunii în cuplu și la alungarea monotoniei instalată în relația ta. Poți clarifica chestiuni care țin de bugetul comun și de intimitate, însă atenție la micile scăpări de orice natură, pentru că pot fi taxate serios de Mercur retrograd.

Carieră și bani

Tot Venus în Rac te va susține dacă vrei să depui un dosar de pensionare, să obții o autorizație, o aprobare, un aviz sau chiar și un credit, însă ține cont că Mercur retrogradează și totul poate fi îngreunat. Sunt nativi care discută partaje acum și care pot avea susținere.

Sănătate

S-ar putea să reușești în sfârșit să scapi de niște frici, angoase, dependențe emoționale care te frământă de multă vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale și acum va intra în sectorul relațiilor tale, prin urmare se creează un context favorabil pentru a te apropia de partener, pentru a te deschide mai mult din punct de vedere sentimental, iar dacă ești singur, atunci ai șanse mari să începi o nouă relație.

Carieră și bani

Poți începe să te înțelegi mult mai bine cu colaboratorii, cu asociații și partenerii de afaceri și poți avea parte chiar și de beneficii din partea acestora, însă ferește-te să semnezi noi contracte acum, cu atât mai mult cu cât Mercur retrogradează în sectorul muncii tale.

Sănătate

Dedică-te hobby-urilor tale, lasă-te condus și de pasiuni, de ceea ce-i place sufletului să facă și nu doar de ceea ce trebuie să faci și vei vedea că și starea de spirit va fi alta.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 iunie 2021

Dragoste

Ai toată susținerea să-ți clarifici situații delicate de familie, să te apropii de cei dragi și să încerci să abordezi mai empatic, mai sensibil o chestiune de familie sau care vizează locuința.

Carieră și bani

Venus în Rac îți activează sectorul muncii și te susține să-ți îmbunătățești situația profesională și relația cu colegii. Poți avea mici beneficii la job, iar dacă-ți cauți un loc de muncă, acum te poți angaja.

Sănătate

Tot Venus în Rac te ajută foarte mult să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să vindeci o afecțiune existentă, să găsești remediul potrivit pentru ceea ce ai nevoie.

Horoscop zilnic Pești – 2 iunie 2021

Dragoste

Venus în Rac îți va activa chiar sectorul iubirii, așa că dacă ești singur ai toate șansele să-ți placă cineva și să începi o nouă poveste de dragoste. În cuplu ești mai empatic, mai tandru și sensibil și-ți poți consolida relația cu partenerul.

Carieră și bani

Este o perioadă foarte creativă pentru tine, în care poți avea imaginație, inspirație și simț artistic, așa că profită, mai ales dacă lucrezi într-un astfel de mediu.

Sănătate

Prioritizează-ți activitățile astfel încât să ai mai mult timp liber pe care să-l acorzi pasiunilor și hobby-urilor tale, învață să te bucuri mai mult de viață și de lucurile mărunte care te înconjoară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii