VIDEO | Horoscopul zilei de 2 martie 2022. Lună Nouă în zodia Pești

Publicat: 02/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 2 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o Lună Nouă în zodia Pești, în conjuncție cu guvernatorul semnului și planeta oportunităților, Jupiter din Pești. Acest context este deosebit de benefic, dat fiind că Jupiter vine cu șanse de expansiune și cu optimism.

Jupiter amplifică ceea ce găsește, de aceea este important să gândim pozitiv și să profităm pentru a crește spiritual. Această lunație vorbește despre vindecare, detașare, despre iertare și împăcare, dar mai ales despre credință și spiritualitate.

Este momentul să ne setăm noi intenții și să deschidem un nou capitol în viața noastră. Efectele lunației se vor resimți puternic în următoarele două săptămâni, dar influența sa va fi remarcată până la jumătate de an de acum înainte și va fi de ajutor în primul rând pentru zodiile de apă și pământ.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă te susține să te vindeci de trecut, dar și de probleme de sănătate, de frici, de anxietăți și dependențe. Este o perkioadă în care poți crește spiritual, poți deschide o poartă spre evoluție. Poți descoperi practici care să te îndrume pe calea evoluției și poți descoperi remedii alternative pentru vindecare.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă îți aduce timp mai mult petrecut cu prietenii, dar și ocazia de a cunoaște persoane noi care să te ajute fie să evoluezi spiritual, fie să faci progrese cu un proiect personal sau profesional. Ai șanse să-ți materializezi planurile și să intri în noi anturaje. Te bucuri de popularitate și succes, în special în cadrul unei organizații sau în mediul online.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă se formează în sectorul carierei tale și alături de Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, poate aduce creștere profesională, ocazia de a-ți atinge un obiectiv cu ajutorul altora. Este o perioadă în care te faci remarcat și te bucuri de vizibilitate. Unii nativi pot fi surprinși chiar și de o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Rac

Pentru tine, Luna Nouă deschide o poartă spre spiritualitate și poți profita pentru a face un salt în conștiință. Ești mai dfornic de explorare, de cunoaștere și îți poți întări niște principii de viață. Ai șanse să întâlnești persoane care-ți devin mentori. Unii nativi se pot înscrie la un curs.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă te susține să reaprinzxi pasiunea în cuplu și să faci progrese cu o relație, să o transformi din aventură în iubire. Pe de altă parte, poți face o investiție bună în următoarea perioadă sau să obțină un credit, un bun material sau un drept financiar.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor tle și ai toate șansele să începi o poveste de dragoste de lungă durată. Dacă ești deja parte a unei relații, poți deschide o nouă etapă în viața de cuplu, poți face un real progres alături de partener, de exemplu în construirea unei familii, a unei case. Profesional, ai susținere în negocieri și poți semna un contract important.

Horoscop zilnic Balanță

Profită de energia lunației pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și a face progrese în tratarea unei afecțiuni. Poți descoperi remedii bune, chiar din sfera naturistă și alternativă. Pe de altă parte, la locul de muncă vin sarcini noi, iar unii nativi se pot angaja în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul tău afectiv și-ți aduce fericire, bucurii și șanse de a face progrese cu un proiect creativ. De asemenea, cei singuri pot începe o nouă poveste de iubire, iar cei care au o relație pot deveni părinți. Dacă ai copii, o nouă etapă se deschide în relația cu aceștia. Sunt favorizate speculațiile financiare, dar nu risca prea mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai șansa în perioada aceasta să ajungi la o înțelegere cu părinții, să te reapropii de cei dragi și să fii mai îngăduitor, mai ales că Jupiter, guvernatorul tău, se află în acest sector. Poți afla că familia se mărește. Unor nativi le poate aduce ocazia să-și cumpere o casă, să-și construiască un cămin, în timp ce pentru alții poate aduce o moștenire.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din pești te ajută să te exprimi, să faci progrese cu niște acte, cu un proiect legat de comunicare sau să obții ce-ți dorești în urma unei negocieri. Vin șanse în urma unui interviu, ședințe, deplsări. Poți afla o informație importantă sau poți obține o aprobare.

Horoscop zilnic Vărsător

Te bucuri de Luna Nouă din pești în sectorul financiar și ai toate șansele să-ți crești veniturile în perioada următoare. Comisioanele cresc sau poate muncești mai mult sau îți iei un job part-time. Unii nativi scot bani din talentele lor. Cert este că vei deveni și mai cheltuitor și ar trebui să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Pești

Ești gazda acestei Luni Noi care promite să-ți aducă o nouă etapă în viață, una benefică și plină de șanse de progres. Poți crește personal, spiritual sau profesional. Entuziasmul crește, la fel și  optimismul și ai șanse să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Relațiile cu cei din jur vor deveni mai bune.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”