Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021. Capricornii fac declarații de dragoste

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021. Capricornii fac declarații de dragoste
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021. Capricornii fac declarații de dragoste / Foto: Pixabay.com
Publicat: 20/04/2021, 06:18

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, a intrat și ea în zodia Taur, zodie pe care o va traversa până pe data de 4 mai. În această perioadă, raționamentul nostru va deveni mai practic, vom analiza mai mult o idee care ne trece prin minte, o decizie pe care trebuie să o luăm și vom fi mai rigizi și conservatori în modul de gândire.În schimb, suntem serioși în declarațiile de dragoste, putem să ne comunicăm mai ușor sentimentele și putem avea idei financiare bune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii deranjat de persoanele care nu îți apreciază valoarea și vei cere partenerului să te valorifice mai mult.

Carieră și bani

Este o perioadă în care vei începe să fii mai muncitor, iar rezultatele financiare nu vor întârzia să apară. În plus, Mercur în Taur îți aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile.

Sănătate

Mercur este guvernatorul sănătății tale și în această perioadă poți căuta să-ți îmbunătățești stilul de viață, mai ales orarul zilnic, astfel încât să-ți eficientizezi munca.

Horoscop zilnic Taur – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii tale, iar acest tranzit te ajută foarte mult să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Profită și exprimă-te, spune ceea ce simți.

Carieră și bani

Este o perioadă în care comunicarea va fi un atu al tău și te poți face foarte ușor înțeles de cei din jur. Poți negocia în favoarea ta și poți avea idei financiare practice.

Sănătate

Cu Venus și Soarele în zodia ta, iar acum și Mercur, nu ai de ce să-ți faci probleme pentru sănătatea ta.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău, iara cest tranzit îți poate aduce dialoguri cu persoane din trecut, poate chiar fiști parteneri care revin în viața ta. Și în cuplu se pot relua subiecte mai vechi de discuție.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să resimți niște temeri financiare, să ți se activeze niște frici mai vechi, mai ales dacă ai de făcut niște plăți.

Sănătate

Este o perioadă în care te preocupi mai mult de starea ta de sănătate și ai face bine să nu ignori mesajele organismului, mai alea dacă apar simptome mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în Taur te susține în comunicarea cu prietenii, în reluarea unor vechi prietenii și vei observa că începi să socializezi mai mult. Poți să-ți lărgești anturajul și să te împaci cu cei dragi.

Carieră și bani

Tot grație lui Mercur în Taur îți poți face planuri de viitor practice și ai susținere în punerea în practică a proiectelor tale. Pot apărea ocazii de noi asocieri.

Sănătate

Mercur îți guvernează sectorul sănătății, iara cest tranzit te face mai muncitor, prin urmaretrebuie să fii și mai responsabil cu privire la programul de odihnă.

Horoscop zilnic Leu – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează sectorul prietenilor și s-ar putea ca în acaestă perioadă să fii mai dornic de a petrece timpul cu cei apropiați, mai ales dacă puteți pune la cale planuri și strategii împreună.

Carieră și bani

Mercur în Taur te susține în comunicarea cu superiorii și te ajută să analizezi mai clar o situație profesională, poate preluarea unei funcții. Este operioadă în care te poți afirma și te poți face remract mai ușor.

Sănătate

Atenție la stresul profesional care poate fi mare în perioada următoare. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 aprilie 2021

Dragoste

Cum Mercur este guvernatorul tău, acest tranzit este de bun augur pentru tine pentru că te ajută să analizezi la modul cel mai practic niște convingeri de viață, dar ai grijă să nu te lași furat de prejudecăți.

Carieră și bani

Mercur în Taur te susține în procesul de învățare, de studiu și te stimulează să înveți lucruri noi și să te dezvolți din punct de vedere profesional. Pot fi nativi care reiau cursuri acum sau obțin diplome.

Sănătate

Crește interesul pentru călătorii, iar Soarele și Mercur te vor face să faci planuri și chiar să-ți cumperi biletele de avion.

Horoscop zilnic Balanță – 20 aprilie 2021

Dragoste

Profită de acest tranzit pentru a discuta cu partenerul despre ceea ce te apasă, despre problemele financiare pe care le ai sau le întrevezi în bugetul comun, dar și despre viața intimă, despre secrete și situații delicate pe care în mod normal le-ai fi ascuns.

Carieră și bani

Cu Mercur în Taur poți obține mai ușor un credit, un împrumut, un bun material, te poți ocupa cu succes de acte, partaje, litigii și poți face investiții, însă nu te aștepta la câștiguri instant.

Sănătate

Nu lăsa fricile, angoasele să pună stăpânire pe tine în această perioadă. Te temi prea mult de pierderi și din cauza asta poți sta în loc.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur te va susține foarte mult să-ți îmbunătățelti dialogul cu partenerul de viață, să discutați și să ajungeți la înțelegeri comune privind viața de cuplu. Dacă ești singur, poți cunoaște persoane noi, iar relațiile legate acum pot fi de viitor.

Carieră și bani

Cu Mercur în Taur poți obține contractele pe care ți le dorești și poți negocia avantajos, poți lega noi colaborări.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și îți oferă ocazia ca în acest tranzit să te apropii mai mult de partenerul de viață, să fii mai serios în dialog, mai responsabil și nu este exclus să se aducă în discuție stabilitatea și siguranța relației voastre.

Carieră și bani

Mercur în Taur te ajută să-ți îmbunătățești dialogul cu colegii de muncă și să găsești cele mai bune soluții pentru a crește randamentul la job. Sunt nativi care se pot angaja în perioada aceasta și nativi care-și găsesc un job suplimentar.

Sănătate

Ai grijă că deja ai multe planete în sectorul sănătății, aici unde a intrat și Mercur, și asta te poate face să muncești în exces, să te obosești peste măsură și să te stresezi. Mercur te poate susține să îți planifici programula stfel încât să ai timp și de odihnă. Mici schimbări de rutină te pot ajuta acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în tranzitul lui prin zodia Taur te susține foarte mult să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită, dar și cu copiii. Este o perioadă în care îți poți exprima mai ușor, dar și cu patos sentimentele, așa că profită și fă declarații de dragoste.

Carieră și bani

Discută despre pasiunile tale, fă-ți hobby-urile cunoscute pentru că cineva le poate aprecia și astfel te poți pune în valoare mai mult. Sunt susținuți nativii care au talente oratorice.

Sănătate

Deja ai intrat într-o perioadă în care simți să te relaxezi mai mult și să te bucuri de viață, iar Mercur nu face altceva decât să te susțină în această privință, poate chiar să-ți trezească interesul pentru o carte, un film sau un documentar.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 aprilie 2021

Dragoste

Profită de intrarea lui Mercur în zodia Taur pentru a discuta cu familia, pentru a te împăca cu cei dragi, mai ales că ai ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu aceștia. Și în plan sentimental poți să-ți susții mai ușor punctul de vedere.

Carieră și bani

Ste o perioadă bună să-ți verifici niște acte, să pui la punct niște situații care țin de locuință sau de bunuri de patrimoniu, de moșteniri.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare, iar Mercur te poate ajuta să-ți pui acele întrebări intime, delicate pe care le-ai tot evitat până acum. Ai nevoie de mai multă siguranță emoțională..

Horoscop zilnic Pești – 20 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te susține în acest tranzit să-ți îmbunătățești dialogul cu partenerul de viață, să ajungeți la înțelegeri comune și să faceți pași solizi către obiective comune.

Carieră și bani

Mercur în Taur te susține foarte mult în comunicare și te ajută să te faci înțeles. Este o perioadă bună pentru negocieri, dar și pentru cei care învață, susțin examene sau interviuri. Te poți remarca în ședințe.

Sănătate

Mercur îți poate stimula dorința de a călători mai mult, de a ieși din casă, chiar și pentru a afce o plimbare, o scurtă deplasare sau o excursie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican