Horoscopul zilei de 21 iulie 2021. „Taurii” dau valoare muncii lor

Horoscopul zilei de 21 iulie 2021. „Taurii” dau valoare muncii lor
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 21/07/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 21 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Săgetător, ipostază din care ne încarcă cu o doză mai mare de entuziasm și dorință de a face progrese în viața noatsră. Totuși, atenție la excese pentru că, emoțional, putem duce lucrurile la extrem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă în relația de cuplu pentru că, emoțiile tale fiind mult amplificate acum, poți duce ușor lucrurile la extrem. Nu lua decizii sentimentale.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a studia ceva ce te atrage, pentru a explora un domeniu nou sau pentru a învăța ceva.

Sănătate

Planificarea unei călătorii îți va bucura sufletul, așa că poți începe bagajul. Dacă te frământă ceva legat de trecut, astăzi poți găsi un răspuns astfel încât să dizolvi acea frică.

Horoscop zilnic Taur – 21 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tesiuni în cuplu care iau naștere de la cheltuieli și de la viața intimă. Evită să faci reproșuri și nu accepta nici tu reproșurile partenerului.

Carieră și bani

Preocupă-te de situația conturilor tale și adu-ți la zi plățile, datoriile, dar nu face altele, chiar dacă cei care-ți cer un împrumut îți sunt prieteni de încredere. Dacă vinzi ceva, dacă-ți vinzi serviciile, asigură-te că ceri prețul corect pentru munca depusă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, te confrunți cu o doză mult prea mare de energie pe care trebuie să o controlezi pentru că te poți suprasolicita ușor.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 iulie 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin sectorul relațiilor tale, iar nevoia de a fi alături de partener, de a-ți exprima sentimentle și trăirile este mare. Totuși, nu oferi prea mult fără să primești nimic la schimb.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă comunicării cu colegii, colaboratorii și poți rezolva situații ce țin de acte sau poți semna un contract mult așteptat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă vei fi mult mai deschis să faci unele schimbări legate de stil de viață și rutină.

Horoscop zilnic Rac – 21 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ți se pară ce partenerul nu te aprerciază așa cum meriți, că nu oferă în mod egal cu tine. Astăzi lasă lucrurile așa cum sunt pentru că este greu să ajungeți la o viziune comună.

Carieră și bani

La locul de muncă apar tensiuni cu colegii și cel mai probabil va trebui să stai peste program pentru a termina treaba.

Sănătate

Nu face excese de niciun fel, mai ales că astăzi nevoia de odihnă este mai mare decât de obicei.

Horoscop zilnic Leu – 21 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul vieții tale sentimentale și-ți insuflă poftă de iubire, nevoia de a petrece timp alături de partener sau de copii. Îți exprimi emoțiile și sentimentele la intensitate maximă.

Carieră și bani

Ești deosebit de creativ și ai un simț artistic foarte puternic, așa că profită și fă artă din meseria ta, indiferent care este aceea.

Sănătate

O zi favorabilă pentru relaxare, pentru activități distractive și reactivarea unor hobby-uri abandonate.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 iulie 2021

Dragoste

Familia îți este alături și indiferent ce nevoi ai, poți cere cu încredere ajutorul celor dragi. Se pot purta discuții care clarifică lucruri, însă în cuplu îți vei da seama mai greu ce-ți dorești exact de la partener.

Carieră și bani

Atenție la activitățile profesionale pe care ai tendința de a le lăsa pe loc secund astăzi. Nu te teme de discuții cu superiorii sau de luarea unor decizii legate de cariera ta.

Sănătate

Starea emoțională este vulnerabilă și simți totul la un nivel mult mai intens.

Horoscop zilnic Balanță – 21 iulie 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental și emoțional, duci lucrurile pe culmi și simți totul la o intensitate maximă. Poți face declarații dedragose pătimașe, dar nu te avânta și în mari promisiuni.

Carieră și bani

Poți cunoaște persoane importante astăzi, poți avea parte de întâlniri cu oameni care să te susțină în proiectele tale, chiar dacă doar cu un sfat sau o idee.

Sănătate

Evită să stai prea mult în casă. Ieși, umblă, plimbă-te și întâlnește-te cu prietenii. Este o zi bună pentru distracție și socializare.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 iulie 2021

Dragoste

Mai multă atenție la cei din jur și la interesele obscure pe care le au. Sunt nativi care pot descoperi că partenerul le este alături din rațiuni financiare și nicidecum sentimentale.

Carieră și bani

S-ar putea să fii tentat să faci unele cheltuieli prea mari și să depășești bugetul. Tendința este de a de lăfăi în lux și de a demonstra altora puterea ta financiară.

Sănătate

Consumi multă energie în chestiuni menite să te pună într-o lumină bună în ochii altora. Chiar dacă nu se întrevăd probleme de sănătate, ai tendința de a te suprasolicita.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai așteptări mult prea mari de la partenerul de viață și să ai impresia că nu se ridică la nivelul tău, ca nu este atent la nevoile tale.

Carieră și bani

Ai niște responsabilități de îndeplinit și chiar dacă nu-ți aduc satisfacțiile așteptate, ar trebui să te concentrezi și să le duci la bun sfârșit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă la tendința de a face unele excese. Luna trece prin zodia ta astăzi și-ți aduce mai mult optimism și poftă de a te bucura de ceea ce este în jur.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 iulie 2021

Dragoste

Comunicarea nu este chiar un punct forte astăzi pentru că ai tendința de a duce lucrurile la extrem, de a vorbi prea mult și de a spune prea direct ce te deranjează. Totul vine dintr-o frusrare interioară, însă îi poți răni pe cei din jur.

Carieră și bani

Nu lăsa fricile și gândurile negativiste sau experiențele trecutului să-ți pună piedici în ascensiunea profesională, într-un proiect în care ți se cere să te implici.

Sănătate

Luna se află în sectorul sănătății tale și poate accentua unele stări interioare sau afecțiuni cronice, în cazul în care acestea există.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 iulie 2021

Dragoste

O întâlnire cu un fost partener te poate bulversa sau, în alte cazuri, dai naștere unor suspiciuni în cuplu total nefondate. Cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj.

Carieră și bani

Este o zi bună să discuți despre planurile și proiectele de viitor pe care le ai. Un cunoscut își poate aduce contribuția la ceea ce ai de făcut pentru a avea succes. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă poți să-ți programezi o consultație sau niște analize.

Horoscop zilnic Pești – 21 iulie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, nu este deloc exclus să cunoști o persoană prin intermediul locului de muncă care să te atragă.

Carieră și bani

Ziua de astăzi este foarte bună pentru afirmare și recunoașterea meritelor. Nu te teme să te afirmi pentru că vei primi aplauze, iar tu ai nevoie de astfel de încurajări pentru a ști dacă ești pe drumul cel bun.

Sănătate

Azi ești foarte optimist și entuziast, însă ai grijă la exagerări și la tendința de a idealiza anumite situații pentru a nu fi ulterior dezamăgit.

Horoscop săptămânal, 19 – 25 iulie 2021. Un capitol se încheie, pentru „Vărsători”

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 este impactată de intrara Soarelui în zodia sa de domiciliu, în Leu, ipostază din care va revărsa asupra noastră mai multă energie și ne va da mai multă poftă de viață.

Totodată, și Venus, planeta iubirii, își va schimba zodia și se va muta în Fecioară, un tranzit care ne va susține să ne consolidăm relațiile.

În weekend vom avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină în zodia Vărsător, eveniment astrologic destul de intens care aduce schimbări neprevăzute în viața noastră și poate încheia capitole în urma cărora să culegem roade mai bogate sau mai sărace, în funcție de ceea ce am plantat în urmă cu jumătate de an, la Luna Nouă din Vărsător din data de 11 februarie 2020.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer