Horoscop săptămânal, 19 – 25 iulie 2021. Un capitol se încheie, pentru „Vărsători”

Horoscop săptămânal, 19 - 25 iulie 2021. Un capitol se încheie, pentru „Vărsători”
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 19/07/2021, 15:20

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 este impactată de intrara Soarelui în zodia sa de domiciliu, în Leu, ipostază din care va revărsa asupra noastră mai multă energie și ne va da mai multă poftă de viață.

Totodată, și Venus, planeta iubirii, își va schimba zodia și se va muta în Fecioară, un tranzit care ne va susține să ne consolidăm relațiile.

În weekend vom avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină în zodia Vărsător, eveniment astrologic destul de intens care aduce schimbări neprevăzute în viața noastră și poate încheia capitole în urma cărora să culegem roade mai bogate sau mai sărace, în funcție de ceea ce am plantat în urmă cu jumătate de an, la Luna Nouă din Vărsător din data de 11 februarie 2020.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă foarte bună în plan sentimental. Dacă ești singur, ai o mare dorință de a cuceri pe cineva și poți cunoaște o persoană prin intermediul unui hobby comun. În cuplu, este o perioadă pasională, dar și o perioadă în care multe relații se consolidează, mai ales cele aflate la început. O iubire de o vară se transformă într-o relație de lungă durată, stabilă.

Carieră și Bani

Venus în Fecioară te ajută foarte mult să-ți crești randamentul la locul de muncă și te susține să-ți desfășori mai ușor activitățile cotidiene. Muncești cu mai mult spor și chiar cu bucurie, ai creativitate și simț artistic.

Sănătate

Este o perioadă în care te distrezi mai mult, ești mai pasional și mai dornic să trăiești la intensitate maximă fiecare moment. Tot Venus va contribui și la îmbunătățirea stilului de viață și la ameliorarea problemelor de sănătate.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul iubirii și te va susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Te poți îndrăgosti sau poți consolida bazele relației în care te afli. Este o perioadă bună pentru a petrece timp cu copiii sau a analiza ipostaza de a deveni părinte.

Carieră și Bani

Tot Venus te susține să-ți îmbunătățești și relațiile profesionale și nu este exclus ca în această perioadă să ai parte de negocieri și să semnezi noi contracte. Luna Plină poate aduce unele evenimente neașteptate în sectorul profesional și un capitol legat de cariera ta s-ar putea încheia, iar tu vei culege ceea ce ai semănat anul acesta.

Sănătate

Pentru a te simți liniștit, ai nevoie să găsești un echilibru între muncă și familie. Cerințe sunt din ambele părți și asta te poate stresa prea mult. Petrece timp acasă mai mult și dedică-te unor pasiuni și hobby-uri pe care le ai.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta vei aloca mai mult timp familiei și te vei preocupa de îmbunătățirea condițiilor de trai, poate de o reamenajare a casei, de o renovare sau pur și simplu reorganizezi sarcinile în gospodărie.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună pentru negocieri, pentru a comunica și lămuri situații, însă ține cont că spre weekend dialogurile se tensionează și mai greu ajungi la păreri comune cu cei din jur. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să dai naștere unor frici și din cauza asta să iei decizii mai puțin inspirate.

Sănătate

Luna Plină te poate ajuta să faci un pas în evoluția spirituală, dacă te desprinzi de convingeri și mentalități care te țin în loc. O serie de prejudecăți trebuie dizolvate. Mai multă grijă la călătorii în weekend.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și asta din cauza faptului că ai tendința de a-l domina pe celălalt sau celălalt pune presiune pe tine. Luna Plină poate aduce discuții serioase în cuplu și situații neprevăzute legate de bani și viață intimă.

Carieră și Bani

Luptele de putere din plan profesional pot aduce destabilizări în relațiile cu asociații și colegii. Din punct de vedere financiar va trtebui să faci un efort și să nu cheltui bani prea mulți, mai ales că excistă riscul ca o sursă de venit pasiv să se încheie. Un context legat de acte s-ar puea rezolva mai ușor acum.

Sănătate

Este posibil ca în preajma Lunii Pline din weekend, dat fiind că Luna este guvernatoarea ta, să te simți mai agitat, mai neliniștiti și să nu te poți odihni corespunzător. O serie de temeri se pot activa acum și de preferat ar fi să lași să iasă din viața ta ce este nociv și să nu te temi de pierderi, ci să le privești constructiv.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale și poate fi un moment de cumpănă, un moment care cere și aduce schimbări importante în viața de cuplu. Nu este exclus ca unii nativi să încheie o relație, iar alții să vorbească despre posibilitata de a deveni părinți și astfel de a trece la un nivel superior.

Carieră și Bani

Poate fi o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru că poți găsi noi metode să faci bani și, în plus, poți negocia contracte în favoarea ta cerând să fii remunerat corespunzător cu munca depusă.

Sănătate

Soarele va intra în zodia ta, deci aproximativ o lună de acum înainte te vei bucura de energie, vitalitate, entuziasm și poftă de viață, iar o problemă de sănătate avută, chiar și o stare anxioasă, se va vindeca mai ușor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Venus,, planeta iubirii, intră în zodia ta și te ajută să-ți îmbunătățești viața personală și sentimentală. Este o perioadă în care te bucuri de un farmec aparte și poți cuceri ai ușor pe cine îți dorești, așa că profită.

Carieră și Bani

Se întrevăd tensiuni la locul de muncă, în special către finele săptămânii. Deși ești creativ și ai simț artistic, s-ar putea ca ceilalți să nu înțeleagă exact modul tău de manifestare. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Luna Plină se petrece în sectorul sănătății tale și-ți atrage atenția că a venit momentul să-ți schimbi stilul de viață pentru a nu avea parte de alte surprize. Rutina zilnică obositoare poate declanșa diferite afecțiuni și acum ai susținere să închei cu un viciu, cu un orar prea plin.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin Fecioară te va susține să te desprinzi de trecut, să lași în spate o poveste care te-a dezamăgit și să ierți. Important este, totodată, să nu te învinovățești pentru ceea ce nu a mers. Orice ar fi, este o lecție în evoluția ta.

Carieră și Bani

Este o perioadă care îți poate aduce multă priză la public. Prietenii te pot ajuta, asociații sunt de partea ta și un proiect de online sau de grup se poatet bucura de succes acum.

Sănătate

Ai ocazia să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să te odihnești mai mult și să ameliorezi niște afecțiuni cronice sau să tratezi corespunzător niște simptome ignorate. Remediile naturiste, homeopate te pot ajuta acum.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, se mută în Fecioară și din această ipostază te poate ajuta să-ți îmbunătățești viața socială și astfel, posibil la o ieșire sau în urma unui dialog online, să cunoști o persoană care să-ți trezească interesul. Viața de cuplu are parte de plusuri, însă în weekend pot apăre situații neprevăzute în familie sau tensiuni cu părinții.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună pentru a aduce îmbunătățiri în cadrul unui proiect în care ești implicat, însă tranzitele de acum te susțin în continuare să te afirmi profesional, să ieși în față și să-ți ceri drepturile. Nu vor lipsi laudele și prestanța ta poate fi recunoscută de superiori.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă la stres și la agitația interioară. Totodată, în preajma Lunii Pline s-ar putea ca starea emoțională să fie deosebit de intensă și să te macine situații din trecut.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta nu te preocupă prea mult sectorul sentimental și relațional, însă trăiri vei avea. Tranzitul Lunii Negre pe aici și faptul că Marte, guvernatorul iubirii tale, se apropie de final în Leu te pot face mai agitat, mai sperita și poți dezvolta unele frici cu privire la relația ta. Ai grijă, dacă ești singur, să nu te arunci în fel și fel de aveturi.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care comunicarea ese de partea ta și poți negocia profitabil cu condiția să asculți și ce spun ceilalți și să te desprinzi de tiparele de gândire, de prejudecățile care vezi și tu că te țin în loc.

Sănătate

Ai mai multă grijă la deplasări în weekend și verifică actele de două ori pentru că poți avea parte de unele surprize neprevăzute.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

În cuplu, această perioadă poate aduce unele tensiuni cu partenerul de viață și asta din cauza autorității necontrolate pe care o manifești. Îți impui cu tărie punctul de vedere și nu prea ești atent la dorințele celuilalt. Totuși, către weekend momentele pasionale pot să își facă loc în viața ta, dar nu sunt excluse discuțiile în contradictoriu despre bani și intimitate.

Carieră și Bani

Luna Plină este un moment intens, un punct culminant care poate avea urmări asupra sectorului tău financiar. Ese foarte probabil să culegi roadele a ceva ce ai început în februarie, dar este la fel de probabil să pierzi o sursă de venit. Ține cont că este o Lună Nouă care aduce schimbări și situații neprevăzute legate de bani.

Sănătate

Sunt nativi care pot activa acum unele temeri legate de sănătate, însă fie sunt nefondate, fie sunt legate de schimbarea rutinii zilnice.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente intense în viața ta personală și relațională, dat fiind că Soarele va activa acest sector. S-ar putea să-ți canalizezi atenția prea mult pe partener, să ai așteptări prea mari și să vrei cu orice preț să ai o relație, dacă ești singur. În weekend pot apărea tensiuni în cuplu, iar banii pot fi o problemă, și poți decide ce vrei să faci mai exact cu viața ta.

Carieră și Bani

Cu Venus în Fecioară poți rezolva mai ușor situații ce țin de acte, partaje, credite și poți să-ți îmbunătățești situația financiară apelând la ajutorul altora. Atenție la cheltuieli în următoarea perioadă pentru că poți exagera foarte ușor.

Sănătate

Luna Plină este fără îndoială un moment pe care-l vei resimți intens, un moment care aduce situații neprevăzute în viața ta, maia les dacă ești născut în prima jumătate a zodiei. Nu uita să te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 iulie 2021

Dragoste

Venus va intra chiar în sectorul relațiilor tale și te va susține pe parcursul tranzitului său să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață, iar dacă ești singur poate fi o perioadă în care să te îndrăgostești și să începi o poveste nouă.

Carieră și Bani

S-ar putea să faci unele schimbări de program sau legate de modul în care-ți desfășori sarcinile. Este o perioadă în care ai energie la locul de muncă și cei care-și caută un job se pot angaja acum.

Sănătate

Luna Plină îți cere să te odihnești mai mult și te susține să faci schimbări în stilul de viață abordat. Ar trebui să ai o rutină zilnică care să-ți aducă mai mult timp liber și mai multă libertate de mișcare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?