Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021. „Taurii” fac schimbări în viața personală

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021. „Taurii” fac schimbări în viața personală
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 21/04/2021, 22:32

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii a banilor, se apropie de o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur.

Contextul astrologic poate fi resimțit puternic zilele acestea sub forma unor surprize și întâmplări neașteptate care se pot petrece în viața noastră, planul sentimental și cel financiar fiind cele mai vizate.

Este posibil să avem parte de niște răsturnări de situație, dar și să ne dorim unele schimbări în viața sentimentală, să ne dorim să aducem ceva nou, inedit, în viața de cuplu. Putem fi atrași de persoane nonconformiste și dragostea la prima vedere nu este exclusă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 aprilie 2021

Dragoste

Venus este cea care-ți guvernează relațiile, astfel că acest context astrologic îți poate induce o nevoie de nou în viața de cuplu. Profită și alungă monotonia, fă ceva diferit și așteaptă-te să fii luat prin surprindere de atitidinea partenerului de viață.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți aducă niște surprize neașteptate, niște răsturnări de situație sau contexte nesperate care să te determine să faci bani. Poate ți se propune să-ți exploateazi mai mult talentele.

Sănătate

În a adoua parte a zilei s-ar putea să te simți mai obosit și asta ca urmare a unui exces de zel, ca urmare a suprasolicitării de la locul de muncă sau în urma unor activități întreprinse.

Horoscop zilnic Taur – 22 aprilie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta așa că s-ar putea ca dorința de a-ți schimba viața, de a veni cu ceva nou, de a face lucrurile altfel să fie foarte mare, aspect care-l poate lua prin surprindere pe partenerul tău. Dacă ești singur, te poți simți atras brusc de o persoană care nu corespunde gusturilor tale obișnuite.

Carieră și bani

Ești creativ, inventiv, ai tot soiul de inițiative astăzi și asta te poate face plăcut de cei din jur. Nu te arunca în mari cheltuieli deocamdată.

Sănătate

Ai energie, bună dispoziție și chef de distracție, mai ales în a doua parte a zilei. Este o perioadă de mari schimbări, de adevărate revoluții și reforme în viața ta personală.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 aprilie 2021

Dragoste

Venus îți guvernează iubirea și nu este exclus ca acest context astrologic să-ți aducă în mod surprinzător în viața ta o persoană din trecutul tău, un fost partener. Posibile întâlniri neașteptate, chiar bizare pentru unii nativi.

Carieră și bani

S-ar putea să ți se activeze o serie de frici financiare și din cauza asta să nu vezi deloc limpede situația în care te afli.

Sănătate

Dorința de a face schimbări legate de stilul de viață este mare și poți începe prin a aduce îmbunătățiri din punctul de vedere al odihnei.

Horoscop zilnic Rac – 22 aprilie 2021

Dragoste

Prietenii te pot lua prin surprindere, poate cu o invitație, poate cu o propunere sau, în alte cazuri, nativii se pot întâlni întâmplător cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Carieră și bani

S-ar putea ca un proiect de grup n care ești implicat să treacă printr-o situație neprevăzută și să aibă nevoie de unele schimbări. Și planurile tale de viitor pot fi acum mai nonconformiste.

Sănătate

Seara dedic-o plimbărilor în aer liber. Ieși din casă, sigur respectând restricțiile momentului, și bucură-te de natură. Poți planifica chiar și o minivacanță.

Horoscop zilnic Leu – 22 aprilie 2021

Dragoste

Cum Uranus este guvernatorul relațiilor tale, nu este exclus să-ți dorești să aduci îmbunătățiri vieții de cuplu, să-ți dorești mai mult de la partener și vrei să faci unele schimbări pentru a aduce mai multă armonie în viața voastră.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul carierei tale și te poți aștepta la fel și fel de contexte neprevăzute, la surprize care vin din partea superiorilor, poate chiar la preluarea unei funcții, a unor responsabilități noi.

Sănătate

Luna încă mai traversează mare parte din zi zodia ta și te vei simți bine, energic, însă ai grijă la tendința de a face excese.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să faci unele revoluții din cauza principiilor diferite pe care le ai față de ceilalți, să vrei să schimbi mentalitatea celr din jur, dar și pe a ta. Posibile vești surprinzătoare din străinătate.

Carieră și bani

Poți fi atras în mod ciudat de un nou domeniu sau poți simți o dorință lăuntrică să înveți ceva nou, dar ceva total opus de apsiunile tale de până acum.

Sănătate

Către seară te vei bucura de mai multă energie și nevoia de a te preocupa de tine și de nevoile tale va crește.

Horoscop zilnic Balanță – 22 aprilie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, guvernatorul iubirii tale, se întâlnesc într-o conjuncție în casa intimității tale, prin urmare s-ar putea să vrei ceva nou, să-ți dorești să reîmprospătezi viața de cuplu. Posibile pasiunii bruște pot lua naștere acum.

Carieră și bani

Se întrevăd surprize în sectorul finanțelor tale, fiind vorba cu precădere de banii pe care-i deții cu alte persoane sau care provin de la alte persoane. Pot fi situații neașteptate legate de un credit, de o moștenire, de bunuri materiale sau pensii, taxe, impozite și litigii.

Sănătate

Către seară evită excesele de orice fel și încearcă să te odihnești mai mult pentru că oboseala își poate spune cuvântul.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce surprize în viața de cuplu și răsturnări de situație. Posibil să fie vorba și de o atitudine mai libertină a partenerului sau de o dorință de schimbare, de inovație. Profită și alungă monotonia instalată în cuplu.

Carieră și bani

Este foarte probabil să ai parte de evenimente neașteptate, neplanificate care vin din partea partenerilor de afaceri, a colaboratorilor, din partea persoanelor cu care interacționezi și desfășori activități zilnice.

Sănătate

Chiar dacă niște planuri ți se dau peste cap, ai puterea să te readaptezi ușor, însă ai grijă să nu pui monopol pe dorințele celor din jur.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai parte de discuții neașteptate cu prietenii sau să fie vorba de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Uranus poatea duce unele răsturnări de situație, surprize și evenimente neprevăzute care țin de zona profesională, de locul de muncă. Posibil să apară sarcini noi, responsablități noi sau să ți se schimbe programul.

Sănătate

Profită de acest context astrologic pentru a face unele schimbări necesare în stilul de viață, în rutina zilnică. S-ar putea chiar să fii forțaț să faci aceste ajustări de diferite contexte.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul iubirii tale, prin urmare zilele acestea te poți aștepta la surprize sentimentale, evenimente neprevăzute care impactează viața ta sentimentală, dar și relația cu copiii. Poate fi vorba și de schimbări pe care simți să la faci, dar și de o dorință mai mare de libertate.

Carieră și bani

Creativitatea este la cote înalte, iar simțul artistic nu are limite în această perioadă, iar aceste aspecte te pot ajuta să inovezi, să faci lucruri neobișnuite și surprinzătoare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, s-ar putea ca o pasiune descoperită acum să te stimuleze puternic sau să nu ai liniște până nu duci un hobby acolo unde-ți dorești.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Uranus poate aduce surprize și răsturnări de situația care vizează familia și locuința. Poate fi vorba de dorințe ciudate ale celro dragi care-ți dau programul peste cap sau de nevoia de a schimba ceva în casă.

Carieră și bani

Ai nevoie să clarifici niște situații care vizează bunurile de patrimoniu, actele sau bugetul comun, banii pe care-i investești într-un proiect.

Sănătate

Poți fi luat prin surprindere de propriile tale emoții, de propriile tale amintiri și nu este exclus să vrei să faci anumite schimbări în viața ta personală.

Horoscop zilnic Pești – 22 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să te ia pe nepregătite niște situații din trecut, poate chiar o întâlnire cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Cei dragi pot veni cu dorințe neașteptate și idei ciudate.

Carieră și bani

Zilele acestea te poți aștepta la mesaje, dialoguri care să te surprindă, poate niște planuri ți se dau peste cap sau poate felul tău de a comunica este surprinzător pentru ceilalți.

Sănătate

Este o zi favorabilă să planifici o scurtă vacanță, o plimbare, chiar și excirsie de o zi în natură pntru a-ți reîbcărca bateriile.

Horoscop săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Scorpionii pot avea surprize în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimental, dar și financiar.

Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui și a lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur.

Acest context va activa puternic energia serioasă a Taurului și astfel și noi vom deveni mai practici, mai muncitori, dar și mai stabili și statornici în sentimentele noastre. Totodată, din punct de vedere financiar vom căuta siguranța.

Venus, planeta iubirii, aflată și ea în Taur, dar și Mercur, vor face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, deci ne putem aștepta la surprize în relațiile noastre, dar și la situații neașteptate cu impact financiar, la vești surprinzătoare și la o doză mai mare de instabilitate.

La finele săptămânii avem din nou parte de un eveniment astrologic important, o altă planetă schimbându-și semnul zodiacal.

Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care va intra în zodia Rac, poziție din care ne va înfrâna emoțiile și dorința de a ieși la luptă, însă putem duce un adevărat război interior, dacă nu exteriorizăm ce trăim.

Cu Marte în Rac vom fi mai axați pe activitățile casnice și ne vom ocupa mai mult de siguranța noastră și a familiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Modul ciudat prin care tardigradele supraviețuiesc radiațiilor