VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2022. „Vărsătorii” sunt forțați să facă schimbări bruște

Publicat: 22/03/2022, 06:00
Actualizat: 22/03/2022, 16:48

Horoscopul zilei de 22 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o cudratură între Marte din zodia Vărsător și Uranus din Taur, aspect tensionat care ne face foarte conflictuali în manifestări și supuși acțiunilor neprevăzute.

Trebuie să avem grijă să nu ne accidentăm, să nu facem gesturi impulsive, mai ales că tendința este de răzvrătire și luptă pentru libertate, pentru independență și idei. Atenție la activitățile online, mai ales de natură financiară!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să fii deosebit de agitat astăzi, chiar conflictual, dat fiind că Marte este guvernatorul tău și să acționezi impulsiv și necugetat. Nu este exclus să rupi o relație de prietenie sau să te lupți pentru o idee pe care o ai, pentru a demonstra un adevăr. Îți poți schimba brusc niște planuri făcute. Nu este momentul să investești bani și resurse în proiecte.

Horoscop zilnic Taur

Ai grijă la conflictele cu superiorii și cu partenerii profesionali, cu colaboratorii și, în general, cu cei care vor să te conducă. Poți rupe relații brusc, în mod neașteptat, mai ales că Marte este guvernatorul relațiilor tale și Uranus se află în zodia ta. Grijă mai multă și la imagine, la funcțe, la statut.

Horoscop zilnic Gemeni

Poți duce adevărate confruntări pentru a-ți apăra niște principii și credințe, lupte pentru dreptate, mai ales că ești mânat să afli un adevăr, să-ți satisfaci o curiozitate. Unii nativi pot descoperi secrete care să nu le fie deloc pe plac.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți pierde resurse, fie energetice, fie financiare sau de altă natură, din cauza lor. Posibile conflicte în cuplu sau cu partenerii de afaceri din cauza bugetului prost administrat. Poți afla de o trădare, de o infidelitate.

Horoscop zilnic Leu

Azi va trebui să-ți gestionezi foarte atent excesele de autoritate pentru că Marte se află în sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte majore în cuplu sau cu superiorii. Acestea pot degenera și nu este exclus să se ajungă chiar și la o ruptură bruscă.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai mai multă grijă la sănătatea ta și la modul în care îți faci treburile zilnice pentru că există riscul să te accidentezi. Pot apărea schimbări la job și poți avea parte de certuri cu colegii și, per total, de o zi foarte agitată la locul de muncă care te poate epuiza.

Horoscop zilnic Balanță

Dincolo de faptul că Marte îți stăpânește relațiile, se află și în sectorul iubirii tale, prin urmare te poți aștepta la schimbări bruște în viața sentimentală și certuri cu partenerul. Pot ieși infidelități la suprafață și poți fi tentat să intri în relații ascunse. Evită specula financiară! Cei care sunt părinți trebuie să acorde atenție schimbărilor observate la copii.

Horoscop zilnic Scorpion

Cum marte te conduce pe tine și se află în careu cu Uranus din sectorul relațiilor, este fără îndoială o zi foarte tensionată în raport cu ceilalți. Poți da naștere conflictelor în familie, cu partenerul și se pot rupe unele relații. Ai grijă la activitățile casnice să nu te accidentezi.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte te face foarte conflictual, agitat mental și neatent la vorbe, așa că nu este exclus să spui ceva ce mai târziu să regreți. Evită să faci negocieri și să iei decizii! S-ar putea să afli și tu informații surprinzătoare sau să porți dialoguri care te scot din zona de confort. Tensiunile cu colegii de muncă pot fi la ordinea zilei și nu este exclus ca o veste legată de sănătate să te dea peste cap.

Horoscop zilnic Capricorn

Marte te face foarte cheltuitor astăzi și nu este exclus să ai parte de surpize financiare care să te determine să-ți schimbi modul de administrare a bugetului. Evită speculațiile financiare și investițiile care au grad mare de risc. Te poți aștepta și la unele surprize mai puțin plăcute legate de copii sau de viața sentimentală.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești în centrul acțiunii astăzi, dat fiind că Marte se află în zodia ta, așa că poți fi deosebit de conflictual cu cei din jur, mai ales cu familia. Posibil să fii forțat să faci schimbări în plan personal, iar rebeliunea de moment să nu fie tolerată de cei dragi. Atenție să nu te accidentezi în locuință!

Horoscop zilnic Pești

Poziția lui Marte și careul cu Uranus pot scoate la suprafață secrete sau pot aduce în prezent discuții din trecut pe care le credeai încheiate. Te poți confrunta cu stări de nervozitate și agitație mentală. Pe de altă parte, ai grijă la informațiile primite și nu lua decizii pe fondul unor frici mai vechi.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Cursul valutar BNR pentru 16 aprilie 2024: Ce se întâmplă pe piața valutară?
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei