VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 martie 2022. „Peștii” au farmec, dar creează false impresii despre ei

Publicat: 23/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 23 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc a doua conjuncție a lui Mercur din zodia Pești din această săptămână, de această dată cu Neptun.

Aspectul ne poate aduce intuiție, inspirație, imaginație, însă și foarte multă confuzie și păcăleală, de aceea ar fi ideal să nu luăm decizii și să nu facem promisiuni, dar mai ales să nu credem tot ce auzim și tot ce ni se spune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este foarte probabil ca regretele din trecut să te năvălească, chiar să fii dezamăgit de propriile tale decizii, însă profită și iartă-te atât pe tine, cât și pe cei care ți-au greșit. Te poți simți derutat și confuz și de preferat ar fi să-ți asculți vocea interioară și să nu iei decizii importante.

Horoscop zilnic Taur

Nu ar trebui să te mire dacă te simți dezamăgit de anumiți prieteni sau persoane din anturaj în care ai avut încredere sau ți-ai pus baza. Azi încearcă să nu ai așteptări de la nimeni și nici nu visa prea departe. Planurile de viitor făcute îți pot părea imposibil de atins.

Horoscop zilnic Gemeni

Te poți păcăli foarte ușor la oameni astăzi și poți fi mințit de partenerul de cuplu sau de partenerii profesionali, așa că ai grijă. Azi poți realiza că ai visat prea departe, că ți-ai făcut aspirații mult prea înalte, mai ales profesionale. Pot veni niște oportunități de afirmare destul de înșelătoare și ar trebui să ai grijă.

Horoscop zilnic Rac

Este foarte probabil să te simți dezamăgit de un curs pe care l-ai urmat, de un mentor sau chiar de principiile altora care sunt foarte diferite de ale tale. Unii nativi visează departe, fie la o călătorie, fie la o experiență de viață nouă, fie la obținerea unor acte și aprobări importante.

Horoscop zilnic Leu

Ai mare grijă pe cine crezi astăzi pentru că poți fi păcălit în legătură cu niște bani și bunuri materiale. Nu te implica în credite și investiții. Pe de altă parte, s-ar putea ca în cuplu să ai parte de momente delicate, infidelități, trădări sau secrete care ies la suprafață.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și ai tendința de a-ți idealiza partenerul și poți ajunge ușor dezamăgit. Îți poți da seama că ai avut așteptări prea mari de la anumite persoane sau că te-ai înșelat în privința rolului pe care-l ai în viața cuiva.

Horoscop zilnic Balanță

Dezamăgirile tale pot avea legătură cu locul de muncă sau cu modul în care îți desfășori sarcinile zilnice. Poate nu reușești să mai faci ceva ca înainte. Unii nativi pot dezvolta unele temeri în privința sănătății lor și ar fi de preferat să nu caute leacuri pe internet și să nu se trateze după ureche.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul tău sentimental și s-ar putea să fii deziluzionat de o poveste de iubire. Poate te-ai autoamăgit în privința unui posibil partener. Unii nativi pot fi dezamăgiți de copii sau de un proiect creativ în care au pus suflet și care nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, așa că ai grijă să nu te iluzionezi prea tare cu privire la un partener sau la o relație, fie de cuplu, fie profesională. Unii nativi s-ar putea să trăiască o neîmplinire sufletească sau să aibă senzația că pierd siguranța unei case, a unei familii, a unei relații.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ai tendința de a face promisiuni mărețe pe care să nu le poți îndeplini și așa cum tu poți minți pe alții și alții te pot minți pe tine. Evită să faci negocieri, să iei decizii importante și să cedezi prea ușor. Este de preferat să-ți asculți intuiția mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă la cheltuieli, la speculații și la riscul de a fi păcălit. Fie cumperi produse la un preț mare, fie cumperi produse de care nu ai nevoie, dat fiind că în sectorul financiar se petrece conjuncția de astăzi. Unii nativi s-ar putea să primească propuneri de suplimentare a veniturilor care se vor dovedi mincinoase.

Horoscop zilnic Pești

Mercur și Neptun se întâlnesc în zodia ta așa că vei da dovadă de un magnetism aparte, de un farmec copleșitor și vei convinge și cuceri pe oricine din jurul tău. Ai grijă, însă, ca ai tendința să pari altceva decât ceea ce ești în fața altora și vei creea false impresii. S-ar putea să existe destul de multă confuzie în relațiile tale, fie de cuplu, fie profesionale.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...