Horoscopul zilei de 24 mai 2021. Saturn retrogradează în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 24 mai 2021. Saturn retrogradează în zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 23/05/2021, 13:51

Horoscopul zilei de 24 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Saturn, Marele Profesor al astrologiei și planeta lecțiilor de viață, a intrat în retrogradare în zodia Vărsător până în octombrie 2021. La modul general urmează o perioadă în care s-ar putea ca o serie de planuri de viitor să întâmpine blocaje și să fie nevoie de o revizuire a strategiilor adoptate. Totodată, este nevoie de mai multă organizare și de responsabilizare socială, de revizuire a ideii de independență și libertate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 mai 2021

Dragoste

Cu Saturn retrograd în Vărsător s-ar putea să vezi și o altă față a prietenilor sau să-ți dai seama că te înstrăinezi de anumite cercuri, că nu te poți integra cu ușurință în noi medii sociale.

Carieră și bani

Saturn este chiar guvernatorul carierei tale, iar această perioadă de retrogradare s-ar putea să-ți pună bețe în roate în proiectele profesionale și să-și ceară mai multă responsabilizare și perseverență în atingerea scopurilor.

Sănătate

Azi te pot mișca foarte ușori situațiile sensibile, dramatice și starea emoțională poate fi destul de intensă, posibil chiar să activezi unele frici și angoase.

Horoscop zilnic Taur – 24 mai 2021

Dragoste

Este momentul să-ți revizuiești autoritatea pe care o manifești față de cei din jur, dar și anumite principii de viață de care ții cu dinții.

Carieră și bani

Saturn retrograd în Vărsător tranzitează chiar sectorul carierei tale și-ți cere revizuirea obiectivelor profesionale, refacerea strategiilor de avansare și reorganizare și perseverență dacă vrei să-ți construiești o imagine solidă.

Sănătate

Pentru a te simți fericit, azi ai nevoie să te reconectezi emoțional cu partenerul de viață. Ține cont că poți fi rănit mai ușor astăzi, așa că nu pune totul la suflet.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă bună să-și revizuiești principiile și convingerile de viață pe baza cărora funcționezi. S-ar putea ca multe dintre acestea să trebuiască lăsate în urmă.

Carieră și bani

Cu Saturn retrograd în Vărsător poți să conștientizezi că ai nevoie să mai înveți ceva, să studiezi un nou domeniu pentru a face progrese profesionale.

Sănătate

Luna tranzitează astăzi casa sănătății tale și este posibil să fii mai agitat și mai irascibil, însă poți profita pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn este guvernatorul relațiilor tale și în următoarea perioadă te poate forța să-ți reanalizezi relația cu partenerul de viață, căsnicia, mai ales din punct de vedere intim și financiar.

Carieră și bani

S-ar putea ca perioada cu Saturn retrograd în Vărsător să o resimți limitativă din punct de vedere financiar, mai laes dacă ai un credit sau vrei să faci unul. Reevaluează-ți contractele, colaborările, relațiile profesionale și vezi cu ce merită să mergi mai departe.

Sănătate

Tot ca urmare a acestei retrogradări este foarte probabil să resimți mai multe frici, să te temi să pierzi ceva sau pe cineva și să ai stări anxioase mai greu de înțeles.

Horoscop zilnic Leu – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn retrograd în Vărsător va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și-ți cere o reanaliză serioasă a căsniciei, a vieții de cuplu. Va trebui să-ți dai seama dacă partenerul te reprezintă sau nu și să depui mai mult efort ca lucrurile să funcționeze în cuplu. Cei singuri pot simți blocaje în legarea de noi relații.

Carieră și bani

Cu Saturn retrograd în Vărsător este o perioadă bună să-și revizuiești niște contracte, să reevaluezi niște colaborări și să vezi cu ce vrei să mergi mai departe.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare astăzi și s-ar putea să simți nevoia de intimitate, de retragere în liniște.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 mai 2021

Dragoste

Azi ești foarte bine susținut în comunicare și poți profita pentru a purta unele dialoguri cu partenerul de viață pe care le-ai tot amânat. Poate stabiliți o scurtă deplasare sau o vizită la cei dragi.

Carieră și bani

Saturn retrograd în Vărsător tranzitează sectorul muncii tale și-ți cere o reevaluare a jobului în sine, a sarcinilor și atribuțiilor pe care le ai, a programului de lucru. S-ar putea să întâmpini unele obstacole la locul de muncă, în proiectele tale.

Sănătate

Tot Saturn retrograd în Vărsător îți cere mai multă responsabilitate față de starea de sănătate, îți cere să-ți revizuiești stilul de viață, timpul de odihnă și relaxare și să vii cu schimbări menite să-ți îmbunătățească rutina zilnică.

Horoscop zilnic Balanță – 24 mai 2021

Dragoste

Saturna va retrograda chiar în sectorul iubirii tale și-ți cere reevaluarea sentimentelor, a vieții sentimentale în sine, îți cere mai multă responsabilitate față de această latură. Este posibil ca cei singuri să întâmpine unele blocaje în legarea de noi relații. Cei care sunt părinți își pot reorganiza activitățile astfel încât să se preocupe mai mut de copii.

Carieră și bani

Saturn retrograd în Vărsător îți poate aduce unele blocaje legate de creativitate, însă cu scopul de a revizui în profunzime talentele tale, pasiunile tale și de a da tot ce ai mai bun.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada în care Saturn este retrograd în Vărsător să te simți limitat de la distracții, să ai impresia că nu ai timp liber și nu te poți bucura pe deplin de viață. Totuși, poți descoperi noi hobby-uri acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn retrograd în Vărsător poate scoate la suprafață neînțelegeri cu familia și îți cere revizuirea atitudinii față de cei dragi, dar și o mai bună reorganizare a sarcinilor care vizează locuința. S-ar putea ca unele demersuri legate de cămin să fie întârziate acum.

Carieră și bani

Ești deschis și onest cu cei din jur și asta te poate ajuta dacă ai de rezolvat contexte profesionale. Atenție, însă, la autoritate și la modul în care te impui în fața celorlalți.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și te susține în echilibrarea și transmiterea emoțiilor. Ești mai bine dispus și mai profund în manifestări. Totuși, perioada cu Saturn retrograd în Vărsător s-ar putea să-ți amplifice unele trăiri emoționale, să-ți aducă la suprafață situații din trecut, chiar din copilărie, obiceiuri și traume pe care le credeai uitate.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn retrograd în Vărsător îți cere să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei din jur, să faci tot posibilul pentru a scăpa de niște blocaje pe care le ai la acest capitol.

Carieră și bani

Este foarte probabil ca în perioada cu Saturn retrograd în Vărsător să renegociezi niște contracte și parteneriate sau să te decizi că trebuie să mai înveți ceva pentru a face unele progrese profesionale.

Sănătate

Este o zi în care poți reuși să anihilezi stresul și să te liniștești, să te relaxezi, dat fiind că ai susținere din partea Lunii care trece prin casa sănătății tale.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn este chiar guvernatorul tău și te poate stimula în acestă perioadă de retrogradare să faci o reanaliză a vieții personale și să-ți revizuiești încrederea în tine, să găsești noi strategii pentru a te pune în valoare.

Carieră și bani

Saturn retrograd în Vărsător va tranzita chiar sectorul tău financiar și-ți cere o reevaluare serioasă, matură, responsabilă a modului în care-ți câștigi și administrezi banii. Posibil ca mulți nativi să simtă acum blocaje financiare.

Sănătate

Azi vei face tot posibilul să te simți liniștit, să faci pace cu tine și gândurile tale, iar dacă cineva intervine în starea ta de zen, vei deveni foarte autoritar.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 mai 2021

Dragoste

Saturn retrogradează chiar în zodia ta, prin urmare impactul său îl vei resimți direct. Este o perioadă în care va trebui să-ți reevaluezi viața persoanlă și relațiile cu cei din jur pentru a vedea cu ce mergi mai departe și la ce renunți. S-ar putea să nu reușești să legi prea ușor noi relații.

Carieră și bani

Pe de altă parte, Saturn îți cere să analizezi din altă perspectivă ideea de autoritate, poate chiar o funcție și să ai mai multă grijă la imaginea ta profesională.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada retrogradării să simți o serie de limitări, de obstacole în calea ta, însă le vei înfrunta și astfel vei învăța lecția maturității, responsabilității și perseverenței.

Horoscop zilnic Pești – 24 mai 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca în următoarea perioadă, cât Saturn va fi retrograd în Vărsător, să revină în viața ta trecutul, amintirile, persoane cu care credeai că ai încheiat orice legătură să te caute din nou.

Carieră și bani

Tranzitul Lunii de astăzi te susține să faci pași în relațiile profesionale și să înveți lucruri noi, să descoperi alte metode eficiente de a rezolva niște sarcini pe care le ai în program.

Sănătate

Saturn retrograd în Vărsător activează casa sănătății tale și-ți cere ai multă responsabilitate vizavi de odihnă. S-ar putea să simți nevoia de liniște și să te retragi în sinea ta, să-ți asculți mai mult vocea interioară. Este o perioadă bună să-ți înfrunți viciile, fobiile, temerile și să le vindeci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier