Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. „Capricornii” au temeri profesionale (VIDEO)

Publicat: 26/09/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne cere să fim mai atenți la comunicare și mai prudenți în deplasări. Cu toate astea, Marte din zodia Balanță și Saturn retrograd din Vărsător ne aduc multă responsabilitate în acțiuni și ne îndeamnă să ne ducem obiectivele avute la bun sfârșit.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți purta unele discuții în cuplu care să aibă ca rezultat un plan de viitor. Simți că trebuie să depui un efort pentru a te apropia de partener, iar azi o vei face cu maturitate și seriozitate. Pe de altă parte, nu crede tot ce-ți spun ceilalți, mai ales dacă îți fac promisiuni. Nu te grăbi să dai verdicte și să iei decizii definitive.

Horoscop zilnic Taur

Dacă te gândești să împrumuți sau să dai cu împrumut o sumă de bani, ține cont că termenul de returnare promis s-ar putea să se schimbe. În plus, nu cheltui doar de dragul de a o face sau pentru că găsești ceva la ofertă. În schimb, dacă ai în plan niște activități, vei avea rezistența fizică necesară să le duci la bun sfârșit.

Horoscop zilnic Gemeni

Îți dorești din tot sufletul să legi o relație, să o consolidezi și ai toate șansele să o faci, ba chiar să-ți faci planuri de viitor, cu singurul amendament că ceea ce decizi acum sau ceea ce-ți dorești acum se poate schimba în următoarele săptămâni. Profită de contextul astrologic pentru a te dedica unor activități distractive sau recreative cu copiii și persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac

Dorința ta este de a pune totul în ordine în casă și astfel să te reechilibrezi și pe interior. Poți avea o rezistență fizică scăzută, însă cu toate astea, vei reuși să duci al bun sfârșit mare parte din ceea ce ți-ai propus, dar nu te aștepta să muți munții din loc. Posibil să te simți dezechilibrat emoțional și din cauza asta să-i enervezi și pe cei din jur.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca prietenii să-ți promită una și să facă alta și nu ar trebui să crezi tot ce-ți spun și nici să te bazezi pe raționamentul acestora. Ai grijă și tu la ceea ce promiți altora și încearcă să asculți mai mult înainte de a vorbi. În schimb, este o zi bună să porți discuții constructive cu partenerul de viață, să vă faceți planuri de viitor și să vă consolidați relația.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă va trebui să ieși în față într-un context public, ia în calcul și varianta în care imaginea ta poate avea de suferit. Fii prudent la ceea ce spui, la declarațiile pe care le faci. Dacă vrei să te pui în valoare, fă-o prin talentele și abilitățile tale și nu uita că încrederea în tine este cea mai importantă atitudine pe care trebuie să o adopți în fața altora.

Horoscop zilnic Balanță

Este foarte probabil să ai parte de discuții în contradictoriu cu persoane care gândesc diferit, care au alte principii și convingeri de viață decât ale tale. Posibile discuții pe teme religioase, politice, culturale, sociale. Pe de altă parte, este o zi bună să te dedici unor activități distractive alături de persoana iubită și de copii.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să resimți o stare de instabilitate care vine ca urmare a unui context financiar ce vizează banii partenerului sau banii pe care-i aștepți de la alții. Starea emoțională este foarte vulnerabilă și va trebui să te lupți cu tine și cu gândurile tale pentru a nu o accentua. Încearcă să faci o meditație, să îți relaxezi mintea prin diferite metode pentru că poți avea adevărate revelații.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai tendința de a fi foarte suspicios în relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Sentimentul de neîncredere poate fi copleșitor, dar nu trage concluzii și nu lua decizii definitive. Pe de altă parte, este o zi bună să ieșți cu prietenii, să te distrezi și să discutați despre planurile de viitor pe care le aveți.

Horoscop zilnic Capricorn

Starea afectivă este destul de schimbătoare și s-ar putea să fii înconjurat de unele temeri legate de locul de muncă. Dacă ai în plan niște activități, cu greu te vei concentra asupra lor. Pe de altă parte, ia un loc la masa negocierilor cu tine și vezi care sunt obiectivele de viitor, ce vrei să faci profesional și care sunt resursele de care dispui.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu te avânta în mari promisiuni și declarații pentru că s-ar putea să nu le poți îndeplini pe toate. Poți dezvolta unele îndoieli, unele sentimente de neîncredere față de copii sau față de persoana iubită, însă bine ar fi să întrebi și nu să tragi o concluzie. Partea cu plus a zilei este că ești mai puțin rigid și mai dornic de acțiune.

Horoscop zilnic Pești

Poți trece prin stări emoționale fluctuante și poate fi vorba de situații legate de familie, de casă sau de bunuri patrimoniale care îți consumă toată energia și te obosesc. Azi este o zi bună să te oprești din ceea ce faci și să vezi pe unde pierzi resurse și energie, astfel încât să te îndepărtezi de acele contexte toxice. Nu lăsa unele dependențe să se manifeste din nou.

Horoscop săptămâna 20 – 26 septembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 poate aduce surprize neprevăzute în plan sentimental.

Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 se remarcă prin Luna Plină care se formează în zodia Pești și care anunță un moment de încheiere, în special fiind vorba de încheierea unor contexte toxice din viața noastră, încheierea unor relații karmice negative. Totodată, pe data de 21 septembrie se petrece echinocțiul de toamnă, adică Soarele va intra în zodia Balanță și noi vom deveni mai preocupați de menținerea echilibrului în relațiile cu cei din jur.

Putem fi mult prea sinceri și deschiși în comunicare și putem răni prin cuvinte, dar ne putem cere și iertare de la cei cărora le-am greșit. Acțiunile noastre sunt calculate, avem răbdare și suntem perseverenți, însă în plan sentimental putem fi conflictuali, putem fi suspicioși și posesivi, iar nerespectarea libertății și independenței celuilalt poate încheia relații. Pot apărea surprize și situații neprevăzute în zona sentimental-financiară și ar trebui să evităm dragostea la prima vedere și relațiile bazate pe interese materiale.

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...