VIDEO | Horoscopul zilei de 28 iunie 2022. „Săgetătorii” au tendința de a face excese

Publicat: 28/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 28 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Registrul astrologic se schimbă astăzi și iată că avem parte de aspecte tensionate pe cer. Este vorba de un careu între Jupiter din zodia Berbec și Soarele din Rac, context care ne poate aduce irascibilitate și o tendință către excese.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar trebui să dai dovadă de multă responsabilitate și maturitate în relațiile cu familia pentru că riscul de conflicte este foarte mare. Se pot spune vorbe grele și se pot face reproșuri dure care pot strica armonia în cămin. Pe de altă parte, ai grijă la ceea ce mănânci și nu face excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Taur

Jupiter se află în sectorul sănătății tale și s-ar putea să te simți mai obosit decât până acum și să ai nevoie de o pauză. Evită să te suprasoliciți. Pe de altă parte, îți va lipsi puterea de concentrare și ar trebui să ai grijă mai mare dacă te urci la volan.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele este în sectorul tău financiar și s-ar putea să te stimuleze la cheltuieli cam mari. Nu este o zi bună să ieși la cumpărături pentru că ai tendința de a face excese. În plus, nu este exclus ca din cauza asta să ai parte și de conflicte cu partenerul. Nu da bani cu împrumut prietenilor.

Horoscop zilnic Rac  

Soarele se află în zodia ta și ar trebui să ai mai multă grijă la starea generală de sănătate. Pe de altă parte, nu este exclus să te copleșească responsabilitățile profesionale sau să ai tendința de a face orice pentru a te afirma. Evită excesele care îți pot afecta imaginea.

Horoscop zilnic Leu

Cum Soarele este guvernatorul tău, este de la sine înțeles că nu te simți în apele tale astăzi, așa că fă tot posibilul să te odihnești și chiar să te retragi din agitația cotidiană și să petreci mai mult timp cu tine.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea ca acest context astrologic tensionat de astăzi să-ți aducă conflicte atât în relațiile cu prietenii, cât și în relațiile cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. Ai grijă la investițiile pe care le faci și nu-ți asuma riscuri prea mari. De asemenea, într-o relație, nu face trecerea de la prietenie la pasiune.

Horoscop zilnic Balanță

Jupiter se află în sectorul relațiilor tale, iar Soarele se află în sectorul carierei, prin urmare contextul astrologic de astăzi îți cere multă grijă la imagine și la persoanele cu care interacționezi profesional. Nu este exclus ca cineva să te vorbească pe la spate.

Horoscop zilnic Scorpion

Nu încerca să ajungi la o cale de mijloc în relațiile cu colegii de muncă pentru că viziunile voastre sunt diferite și nu veți face altceva decât să dați naștere conflictelor. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul tău, încearcă pe cât posibil să nu faci excese. S-ar putea să nu te simți iubit sau să nu te simți fericit și din cauza asta să activezi niște temeri și traume emoționale, chiar vicii pe care credeai că le-ai depășit. Ai grijă la tendința de a călca strâmb.

Horoscop zilnic Capricorn

Dat fiind că Soarele se află în sectorul relațiilor tale, riscul de conflict cu partenerul de viață este foarte mare. S-ar putea că probleme de familie sau legate de locuință să stea la baza neînțelegerilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai tendința de a prelua mai multe sarcini și astfel să te suprasoliciți destul de ușor. Va trebui să gestionezi stresul cu mai multă atenție pentru că există riscul de a se declanșa niște probleme de sănătate. Conflictele cu cei din jur nu vor lipsi și ar trebui să ai grijă la ceea ce spui pentru a nu răni.

Horoscop zilnic Pești

Evită să-i manipulezi pe cei din jur pentru a obține ceea ce îți dorești și, totodată, evită flirturile care te pot conduce către o aventură, mai ales dacă ești parte a unei relații. Pe de altă parte, stai departe de speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac, SCANDAL MONSTRU. Ce l-a enervat pe celebrul miliardar: Am fost DAȚI AFARĂ
Secretul brutăriilor din supermarketuri. Ce pățesc majoritatea cumpărătorilor
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Abuzul de alcool, diabetul și poluarea cresc riscul de Alzheimer și Parkinson