VIDEO | Horoscopul zilei de 28 martie 2022. „Leii” pot rupe o relație

Publicat: 28/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 28 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus din zodia Vărsător formează o conjuncție cu Saturn, aspect care ne maturizează afectiv și conduce la construirea unor relații de viitor. Totuși, trebuie să luăm în calcul că relațiile care nu sunt bazate pe sinceritate se pot încheia sau pot trece prin încercări grele.

Poveștile care încep acum au șanse să ajungă la relații de lungă durată, dar cu răbdare și construind o legătură de prietenie înainte de toate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să observi că unele relații de prietenie s-au răcit sau că partenerul s-a înstrtăinat, poate a intrat în alte anturaje din care tu nu faci parte. De asemenea, unele proiecte în care ești implicat s-au împotmolit și au nevoie de creativitate.

Horoscop zilnic Taur

Încearcă să nu iei asupra ta mai multe responsabilități decât poți duce. Zilele acestea te vei răzvrăti destul de ușor în fața autorității altora și vei fi greu de supus. Ai senzația că alții îți pun piedici. Unii nativi pot rupe o relație profesională unde nu se simt apreciați.

Horoscop zilnic Gemeni

Este un moment în care poți afla adevărul într-o relație, în care poți avea conștientizări importante despre viitorul său. Posibil să întâmpini probleme dacă pleci într-o călătorie sau să cunoști pe cineva care-ți dă sistemul de valori și principii peste cap.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca această conjuncție să te facă să-ți dai seama dacă ești sau nu în relația potrivită. Pot să apară neînțelegeri legate de bani și intimitate. Mulți nativi care simt că au dat prera mult și și-au consumat resursele, pot încheia relația.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția Venus-Saturn se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, așa că s-ar putea ca senzația ta să fie că nu ești iubit, că partenerul s-a îndepărtat. Este un moment de conștientizare în care poți alege chiar și să rupi o relație care nu are viitor.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai grijă cu flirturile la locul de muncă și nu le da atenție prea multă. S-ar putea să fii nemulțumit de faptul că muncești mult și câștigi prea puțin. Pentru unii nativi poate fi un moment de înțelepciune în care aleg să facă o schimbare în stilul de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Oricât de mult ți-ai dori să flirtezi și să cucerești, fără maturitate și răbdare vei observa că nu se poate. S-ar putea să te simți neiubit și neapreciat, însă totul ține de fericirea ta interioară. Fă tot ce este nevoie pentru a te simți bine cu tine în primul rând.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți trece printr-o stare emoțională apăsătoare cauzată de un context legat de familie, de casă sau de partener. S-ar putea să ai senzația că cealaltă persoană este destul de indiferentă și asta să-ți trezească teama de a o pierde.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai grijă ce spui și cum spui, grijă cum porți un dialog pentru că ai tendința de a fi prea dur și radical și poți răni. Este o zi în care ai înțelepciunea necesară să iei decizii de viitor. Ai putere de convingere și succes în negocieri.

Horoscop zilnic Capricorn

Deși ești tentat să cheltui pentru a te simți bine, pentru a-ți satisface niște plăceri, ale tale sau ale celor dragi, totuși nu întrece măsura. Îți poți asuma unele riscuri financiare, însă foarte înțelepte și aducătoare de profit.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus și Saturn formează conjuncție în zodia ta și te ajută să te detașezi de acele situații care nu te lasă să evoluezi. Posibil să rupi o relație care nu te face fericit, oricât de mult îți place aceea persoană. Sunt și nativi care acum încep relații de lungă durată plecând de la o simplă prietenie.

Horoscop zilnic Pești

Poți trece prin stări introspective destul de apăsătoare, însă vei avea și momente de revelație importante. Unii nativi reușesc să se detașeze cu multă înțelepciune de trecut și pot scăpa de o frică de schimbare pe care o cultivă de ceva timp încoace.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Programul „Străzi deschise” weekendul 27 și 28 aprilie: Ce facem pe Calea Victoriei?