Horoscopul zilei de 3 iulie 2021. „Scorpionii” au probleme în cuplu

Horoscopul zilei de 3 iulie 2021. „Scorpionii” au probleme în cuplu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 02/07/2021, 23:59
Actualizat: 03/07/2021, 00:06

Horoscopul zilei de 3 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ziua începe cu Luna în tranzit prin Berbec, deci și noi ne bucurăm de mai multă energie, însă ulterior, după-amiază, trece în Taur, ipostază din care ne face mai leneși, dar și mai încăpățânați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să exagerezi cu pertențiile pe care le ai de la partenerul de viață sau de la copii. Dacă ești singur, ești mai dispus să scoți bani din buzunar pentru a impresiona sau cuceri pe cineva.

Carieră și bani

S-ar putea să te avânți în cheltuieli cam mari astăzi, fie pentru casă, pentru cei dragi sau la o ieșire cu prietenii.

Sănătate

În prima parte a zilei ai un surplus de energie pe care-l poți canaliza constructiv pentru a scăpa de sarcinile planificate pentru astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 3 iulie 2021

Dragoste

Seara ar putea veni cu unele tensiuni care să tulbure liniștea căminului Sa-r putea să te simți neînțeles de părinți și să faci unele reproșuri. Nu lăsa amintirile să te coplșească!

Carieră și bani

Azi lași pe plan secund problemele profesionale și te preocupi mai mult de nevoile tale personale. Totuși, vor și și nativi care nu pot amâna niște sarcini și vor fi nevoiți să le finalizeze.

Sănătate

Chair dacă ziua nu începe bine și este posibil să te confrunți cu migrene și o stare mai accentuată de oboseală, după amiază situația se schimbă radical și îți recapeți din energie.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 iulie 2021

Dragoste

Dialogul cu cei din jur este mai tensionat și nu prea vei reuși să ajungi la înțelegeri și acorduri comune. O relație aflată la început se poate deteriora.

Carieră și bani

Poți face unele cheltuieli în prima parte a zilei pe care apoi să le regreți, deci fii responsabili când scoți bani din buzunar.

Sănătate

Faptul că ai tendința să-ți reprimi cuvintele te poate agita pe interior și te poți simți mult mai nervos. Concentrarea este scăzută.

Horoscop zilnic Rac – 3 iulie 2021

Dragoste

Niște planuri făcute cu prietenii se pot da peste cap din cauza bugetului care nu-ți permite momentan să te lăfăi prea mult. Unii nativi pot fi deranjați de atitudinea unor persoane din anturaj.

Carieră și bani

Dacă lucrezi, ține cont că prima parte a zilei poate aduce tensiuni cu superiorii și fel și fel de situații profesionale în care te poți simți mai puțin confortabil.

Sănătate

Starea emoțională cu care începi ziua este destul de vulnerabilă și asta te poate face mai posomorât.

Horoscop zilnic Leu – 3 iulie 2021

Dragoste

Este greu să te concentrezi pe nevoile familiei când mintea ta este acaparată de problemele profesionale. Posibil să primești unele reproșuri din cauza stării de irascibilitate pe care o ai.

Carieră și bani

Toate schimbările care au apărut în zona carierei în ultimul timp te-au dat peste cap, iar astăzi te poți gândi foarte serios dacă merită să le faci față sau să-ți dai demisia.

Sănătate

Cuvântul de ordine al zilei este stresul și ar trebui să faci tot ce-ți stă în putință să te relaxezi mai mult. O veste despre o călătorie te poate supăra și mai tare.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 iulie 2021

Dragoste

Ceva din trecut te macină sau poate un fost partener te caută cu gânduri de împăcare, însă ce a fost vei dori să fie dat uitării.

Carieră și bani

Îți dorești să faci pași în evoluția ta, personală sa profesională, însă astăzi nu vezi prea clar care este direcția de urmat, dar știi sigur că ceva trebuie să schimbi.

Sănătate

Ești destul de nesigur în multe privințe și asta te poate obosi psihic pentru că analizezi prea mult. Dacă nu consideri oportun să pleci într-o călătorie sau ai temeri și rețineri, nu o face.

Horoscop zilnic Balanță – 3 iulie 2021

Dragoste

Sectoru sentimental este foarte activat acum și dacă ești singur s-ar putea să te lași prins într-o relație ascunsă. În cuplu pot apărea unele tensiuni care pleacă de la bani sau viață intimă, posibil chiar de la unele secrete descoperite.

Carieră și bani

Nevoia de siguranță financiară este mare acum și vei căuta să rezolvi o problemă care vizează un împrumut, un credit, returnarea unei datorii, fie și stând de vorbă cu cineva care are mai multă experineță decât tine în investiții.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare, copleșitoare și poți activa o serie de frici, chiar tendința de a te întoarce la un viciu.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 iulie 2021

Dragoste

Cum Luna trece prin sectorul relațiilor tale, nu este deloc exclus, grație aspectelor tensionate pe care le face, să ajungi la conglicte cu partenerul de viață și să impui o schimbare în cuplu majoră pentru ca relația să continue.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu stau pe roze și s-ar putea să exagerezi cu autoritatea și de aici să ia naștere conflictele.

Sănătate

În prima parte a zilei simți să te odihnești mai mult și de preferat ar fi să ai grijă la acțiunile tale pentru a nu te accidenta din neatenție.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 iulie 2021

Dragoste

Ziua începe sub auspiciile unor confuzii sentimentale majore. Nu prea vei ști ce simți tu, dar nici ce simte celălalt și care este viitorul poveștii voastre.

Carieră și bani

Ai tendința de a te refugia în muncă, de a exagera cu rezolvarea unor sarcini care nu sunt deloc urgente.

Sănătate

Luna în sectoru sănătății tale îți cere mai multă odihnă. Renunță la alte planuri și culcă-te mai devreme.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 iulie 2021

Dragoste

Dacă ziua te preocupi de nevoile familiei, seara vine cu multe întrebări și nesiguranțe în plan sentimental care te fac să-ți pui întrebări despre seriozitatea și stabilitatea unei povești de dragoste.

Carieră și bani

Poți profita de contextul astrologic al zilei pentru a fi creativ și a face lucrurile să funcționeze în stilul tău, după bunul tău plac.

Sănătate

Deși ziua începe fără prea mult chef, către seară ai putea să devii mai optimist și să te dedici unor activități care-ți frac plăcere.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu familia și neînțelegeri care pleacă de la faptul că nimeni nu respectă regulile de bază în cămin.

Carieră și bani

O problemă profesională te oate agita și astăzi sau poate un mesaj dat de un superior, mai ales că ești în zi liberă. Fii mai flexibil astăzi pentru că rigiditatea nu te va ajuta deloc.

Sănătate

Deși poate suna ciudat, azi vei reuși să te reechilibrezi energetic dacă vei face ordine în casă și vei amenaja un loc al tău pentru relaxare.

Horoscop zilnic Pești – 3 iulie 2021

Dragoste

Ești foarte tăcut în a doua parte a zilei și eviți să răspunzi provocărilor celor dragi. Ține cont că dacă strângi prea multe în tine, tot tu vei fi cel agitat.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți plătești facturile și să faci cumpărăturile de bază, însă nu exagera cu cheltuielile pentru că încasările nu sunt pe placul tău.

Sănătate

O plimbare la ceas de seară te poate relaxa, însă ar fi de preferat să o faci singur și să stai de vorbă tu cu tine. Ai multe de lămurit.

Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 iunie – 4 iulie 2021, pentru toate zodiile. În săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 trebuie să dăm dovadă de responsabilitate în acțiuni și să avem mai multă răbdare.

Săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 se deschide sub auspiciile lui Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, zodie în care se află și Marte, planeta acțiunii, în opoziție cu Saturn din Vărsător.

Ei bine, dacă pe de o parte ne dorim distracție și avem chef de flirt și aventură, pe de altă parte s-ar putea ca opoziția Marte-Saturn să ne limiteze acțiunile prea extravagante și exagerate.

În weekend, același Marte se va afla în careu cu Uranus, aspect care ne cere mai multă flexibilitate în acțiuni. S-ar putea ca planurile făcute să ne fie date peste cap.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum. Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului