VIDEO | Horoscopul zilei de 30 iunie 2022. „Gemenii” pot face cheltuieli cam mari

Publicat: 30/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 30 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După Lună Nouă de ieri, Soarele se va afla astăzi într-o conjuncție cu Luna Neagră din Rac, aspect care ne intensifică trăirile interioare, dar ne oferă și mult curaj să luăm atitudine în anumite domenii din viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic de astăzi îți poate aduce nevoia de a-ți construi un cămin sau de a te muta, de a reveni în țară sau de a-ți cumpăra sau reamenaja o casă. Relațiile cu familia, în special cu mama, sunt în continuare tensionate.

Horoscop zilnic Taur

Folosește-te de energia acestei zile pentru a negocia, pentru a discuta cu cei din jur și a obține ceea ce-ți dorești. Te bucuri de o mare putere de convingere și poți avea succes dacă susții un interviu, un examen sau discurs public.

Horoscop zilnic Gemeni

Îți poți îmbunătăți situația financiară printr-o nouă raportare la resursele de care dispui, fie că sunt bani, talente, cunoștințe. În continuare ai grijă la tentațiile și la riscurile financiare asumate, dar și la cheltuielile majore.

Horoscop zilnic Rac  

Contextul astrologic de azi este o portunitate remarcabilă să-ți schimbi stilul de viață și să aduci îmbunătățiri sănătății tale. Te poți preocupa de schimbarea aspectului fizic sau poți începe o dietă.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția de azi poate aduce în fața ta ceva din trecut, un aspect relațional care nu a funcționat, iar acum vei înțelege și care a fost cauza. Un context karmic se poate încheia și poți ierta pe cineva cu adevărat.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua de astăzi îți poate aduce în viața ta noi prieteni, noi relații care să vor dovedi profitabile pentru tine și te pot susține în afirmare, în atingerea unui ideal. Nu ați acordat prea ușor încrederea persoanelor nou cunoscute.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția Soare – Lună Neagră se petrece în sectorul carierei tale și-ți oferă ocazia unor noi începuturi, ocazia de a avansa profesional, de e prelua noi responsabilități care să te pună mai mult în valoare. Ai putere să-ți atingi orice scop profesional.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic de azi te ajută să înveți ceva nou sau să transmiți și altora informațiile pe care le deții. Unii nativi au ocazia să cunoască persoane care să le devină ghizi spirituali sau mentori profesionali.

Horoscop zilnic Săgetător

Configurația zilei îți propune creșterea veniturilor apelând la resursele altora. Poate faci un credit, poate câștigi un proces, poate deschizi un cont de economii. Totuși, dat fiind că este vorba de Luna Neagră, ai grijă la investiții și nu-ți asuma mari riscuri pentru a nu pierde bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția dintre Soare și Lună Neagră îți poate aduce o mai mare nevoie de a sta alături de partener, de a căuta sprijin și înțelegere în brațele acestuia. Relațiile care nu funcționează se pot încheia. Totodată, grijă la tendința de infidelitate.

Horoscop zilnic Vărsător

Este momentul să faci o schimbare de program și chiar de atribuții, astfel încât să devii mai practic la locul de muncă. Contextul astral de azi îți cere reorganizarea stilului de viață, schimbarea rutinei zilnice pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești

Ești mai dornic de afecțiune, de manifestarea sentimentelor, iar dacă ai o relație solidă poți discuta despre posibilitatea de a deveni părinte. Dacă ai deja copii, încearcă să te apropii mai mult de nevoile emoționale ale acestora. Nativii singuri au șanse să trăiască o aventură pasională.