Horoscopul zilei de 5 august 2021. „Taurii” pot ierta pe cineva drag

Horoscopul zilei de 5 august 2021. „Taurii” pot ierta pe cineva drag
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 05/08/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 5 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un trigon între Chiron, Micul Înțelept și Vindecător al astrologiei, aflat în retrogradare în zodia Berbec și Soarele, aflat în zodia Leu. Acest aspect ne susține să ne vindecăm o frică, o traumă, o rană, folosindu-ne de propria noastră puetere personală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună în plan sentimental pentru că poți da dovadă de foarte multă înțelepciune, poți vindeca mai ușor o rană sentimentală și o poți depăși.

Carieră și bani

Azi ai mai multă încredere în tine și ai curajul necesar să te afirmi, să-ți evidențiezi calitățile și creativitatea fără să-ți mai pese de ceea ce zice lumea.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu o neplăcere sau chiar problemă de sănătate, astăzi vei observa că te simți mai bine și ai mai multă putere să depășești momentul.

Horoscop zilnic Taur – 5 august 2021

Dragoste

O situație legată de trecutul tău, poatet o deziluzie sentimentală, o traumă de familie astăzi se va evidenția sub diverse forme, iar conștientizarea ei este primul pas spre vindecare. Poți reuși să ierți pe cineva care ți-a făcut rău, care te-a rănit.

Carieră și bani

Orice îți propui în gând, ai putere să duci la bun sfârșit. Poate sună ciudat, dar nu te sfii să-ți pui o dorință.

Sănătate

Este un moemnt bun să depășești niște frici, inhibiții și stări anxioase pe care le-ai avut în ultima vreme. Gândurile negativiste încep să se dizolve.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 august 2021

Dragoste

Poți relua o legătură cu un prieten sau te poți împăca cu o persoană apropiată ție. Nu ezita să dai un telefon unei persoane de care ți-e dor. Ai nevoie să stai de vorbă cu cei care știi sigur că te înțeleg.

Carieră și bani

Dacă te-ai temut să te afirmi, să intri într-un proiect, dacă te-ai temut de faptul că vei fi judecat de alții, astăzi vei depăși aceste constrângeri.

Sănătate

Nativii care face terapii ce implică comunicarea și zona mentală, de exemplu care merg la psiholog sau fac meditații, pot avea șansa să se elibereze acum de multe gânduri apăsătoare și să se vindece.

Horoscop zilnic Rac – 5 august 2021

Dragoste

Azi este despe încrederea de sine și vei observa în jurul tău, grație evenimentelor și persoanelor cu care ai de-a face, că ai toate motivele să fii mândru de tine.

Carieră și bani

Oricât de mari îți sunt temerile profesionale și oricât de mare este teama de afirmare, astăzi vei avea curaj să faci un pas important în cariera ta, cel puțin la nivel decizional.

Sănătate

Te simți bine, mai stăpân pe tine, mai puternic, mai ales că și Luna în tranzit prin zodia ta îți oferă multă susținere emoțională.

Horoscop zilnic Leu – 5 august 2021

Dragoste

Evoluția personală și spirituală este un subiect fierbinte al zilei și în sensul ăsta ai putea discuta cu persoane care să-ți devină adevărazi ghizi spirituali. Posibil să discuți mai mult despre trecut.

Carieră și bani

Și totuși, ziua de astăzi este și despre evoluția profesională, așa că poți descoperi un curs pe care să-l urmezi care să te ajute să te afirmi, să faci pași pe un nou drum.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu anumite probleme de sănătate, astăzi vei începe să te simți mai bine, mai ales că le vei privi dintr-o altă perspectivă. Poți pleca într-o călătorie care să te bucure.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 august 2021

Dragoste

Poți conștientiza anumite situații din trecutul tău și poți reuși să le vindeci, să-ți dai seama că nu mai ai de ce să cari după tine niște regrete și amintiri.

Carieră și bani

S-ar putea ca anumite atașamente financiare să-ți pună piedici astăzi dacă ai de făcut niște tranzacții. Este o zi bună să conștientizezi că lucrurile materiale, de fapt, nu au valoare. Nu te lăsa păcălit de alții.

Sănătate

Trigonul de astăzi poate contribui foarte mult la vindecarea ta emoțională și te poate suusține să scapi de niște vicii și obiceiuri greșite pe care le ai.

Horoscop zilnic Balanță – 5 august 2021

Dragoste

Este o zi bună în care poți discuta cu partenerul despre trecut, despre ce te doare în relația cu el și împreună puteți găsi o cale de mijloc.

Carieră și bani

S-ar putea ca din punct de vedere profesional să dezvolți niște frici și suspiciuni și să nu ai încredere în colaboratori, în cei cu care discuți astăzi.

Sănătate

Dacă ești singur, poți conștientiza care sunt motivele care te fac să te temi de o relație și le poți vindeca, însă dacă ai o relație toxică, profită de trigonul de astăzi pentru a te desprinde de partener.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 august 2021

Dragoste

Din punct de vedere emoțional traversezi o perioadă mai calmă, mai detașată și poți analiza de la distanță un context sentimental.

Carieră și bani

Azi ai deosebit de mult curaj să-ți ceri drepturile, să ieși în fața tuturor, mai ales fiind vorba de superiori, și să ceri să ți se recunoască meritele pentru care ai muncit.

Sănătate

Contextul astrologic al zilei te susține să te axezi pe o problemă de sănătate pe care o ai sau pe o nemulțumire legată de stilul de viață și să încerci să o vindeci, să o schimbi.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 august 2021

Dragoste

Trigonul de astăzi între Soare și Chiron te susține din toate punctele de vedere să conștientizezi o rană sentimentală sau legată de misiunea de părinte, o frică, o trauă care nu te lasă să fi cu adevărat fericit.

Carieră și bani

Dacă te-ai temut să-ți exprimi creativitatea la adevărata valoare sau o anumită latură artistică ai ținut-o ascunsă, astăzi o vei pune în lumină cu mult curaj.

Sănătate

Este o zi bună să vezi care sunt minusurile tale și de ce nu te poți bucura de un hobby sau de timpul tău liber așa cum ți-ai dori.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 august 2021

Dragoste

Te temi să nu pierzi pe cineva și asta te poate copleși din punct de vedere emoțional. Oricât de rece ai fi tu, astăzi nu poți fi indiferent la problemele inimii.

Carieră și bani

Cu cât încerci să te impui mai mult în fața celorlalți, cu atât mai mult vei fi respins. Ține cont că unele frustrări interioare ți se pot reactiva și din cauza asta poți să nu vezi prea clar anumite situații.

Sănătate

S-ar putea ca o serie de frici din copilărie, răni și traume să se activeze astăzi din diferite motive și să te facă să conștientizezi cât de important este să le depășești pentru recâștigarea liniștii interioare.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să-ți dai seama care sunt motivele pentru care nu ajungi la o înțelegere cu partenerul. Poți realiza că modul în care comunici cu acesta nu este cel potrivit.

Carieră și bani

Dacă până acum te-ai temut să spui ce gândești cu adevărat, azi vei observa că vei avea mai multă încredere în raționamentul tău, în ideile tale și nu vei da înapoi dacă va trebui să faci o negociere.

Sănătate

Faptul că spui ceea ce gândești și nu-ți mai reprimi ideile te va ajuta să te eliberezi. Încearcă să faci din asta o terapie.

Horoscop zilnic Pești – 5 august 2021

Dragoste

Dacă tu nu-ți acorzi valoare, nimeni nu o va face, deci nu aștepta și nu pretinde ca alții să te aprecieze.

Carieră și bani

Trigonul de astăzi dintre Soare și Chiron poate reactiva un oment din viața ta în care ai pierdut bani sau nu ai avut suficienți pentru a face ceea ce ți-ai dorit, iar astăzi poți vedea dintr-o nouă perspectivă latura materială a vieții.

Sănătate

Este o zi bună să te dedici unei pasiuni pe are o ai pentru că îți va schimba starea generală de spirit.

Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee