Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2021. Zodiile Leu și Fecioară, activate de Soare și de Venus

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2021. Zodiile Leu și Fecioară, activate de Soare și de Venus
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2021. Zodiile Leu și Fecioară, activate de Soare și de Venus / Foto: Pixabay.com
Publicat: 22/07/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrec pe cer două aspecte importante și anume Soarele și Venus își schimbă energia prin ingres în alte zodii. Soarele va intra în Leu, zodia sa domiciliu, ipostază din care ne oferă energie, chef de distracție și o mai are dorință de a iubi, iar Venus, planeta iubirii și banilor, va intra în Fecioară, poziție din care ne face mai analitici și mai serioși la capitolul sentimental.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 iulie 2021

Dragoste

Soarele va intra în sectorul iubirii tale, ipostază din care te susține să cucerești pe cine îți dorești și să acorzi mai multă atenție vieții sentimentale. Totodată, Venus în Fecioară, aduce mai multă seriozitate vieții de cuplu și te ajută să-ți consolidezi relația.

Carieră și bani

Este o perioadă foarte creativă și poți să te exprimi mai bine. Venus te ajută ai muncești cu spor și cu drag și să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă.

Sănătate

Atât Soarele, care-ți aduce o doză mare de energie, cât și Venus care tranzitează sectorul sănătății, te ajută să te bucuri de o perioadă benefică și să-ți recapeți entuziasmul și starea de spirit. Afecțiunile cu care te-ai confruntat se ameliorează.

Horoscop zilnic Taur – 22 iulie 2021

Dragoste

Venus în Fecioară activează chiar sectorul iubirii tale și te bucuri de o perioadă în care lucrurile în viața sentimentală se îmbunătățesc. Cucerești, te apropii de partener și de copii și ești mai atent la detaliile pe baza cărora începi o nouă poveste de iubire.

Carieră și bani

Cu Soaree în sectorul familiei și al casei, atenția ta se va analiza în aceste direcții și s-ar putea ca profesional să o lași mai ușor o perioadă. Totuși, grijă la conflictele cu superiorii. Venus te susține să fii creativ și să-ți pui în practică talentele.

Sănătate

Cum Venus este guvernatoarea ta, acest tranzit de acum te ajută să te stăpânești mai mult și să iei decizii raționale cu privire la stilul de viață. Crește pofta de distracție și nevoia de timp liber.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 iulie 2021

Dragoste

Venus în Fecioară te susține să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să te ocupi mai mult de casă, de obținerea unui confort. Poate chiar faci o reamenajare a locuinței.

Carieră și bani

Soarele în tranzitul său prin Leu te susține în tot ce ține de comunicare, de procesul de învățare și predare și mai ales în negocieri. Ai idei strălucite și iei decizii bune.

Sănătate

Tot Soarele este cel care îți crește pofta de a ieși din casă, de a te relaxa într-o minivacanță, de a face plimbări și excursii mai des.

Horoscop zilnic Rac – 22 iulie 2021

Dragoste

Cu Venus în Fecioară ai șansa să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, să te apropii de prieteni și să-ți faci noi cunoștințe.

Carieră și bani

Ai susținere în rezolvarea unor situații ce țin de acte și pot veni vești bune în perioada următoare legate de un imterviu sau o negociere. Soarele va activa sectorul tău financiar și mare parte din energie o vei canaliza pentru a-ți crește veniturile.

Sănătate

Urmează o perioadă în care crește dorința de a pleca în vacanță, chiar și în scurte plimbări și excursii.

Horoscop zilnic Leu – 22 iulie 2021

Dragoste

Te bucuri de vitalitatt, magnetism și motivație, iar toate aceste calități te ajută să te pui mai mult în evidență și să atragi privirile celor din jur. Ține cont câ pe parcursul tranzitului solar prin semnul tău pot apăre conflicte cu ceilalți, în special cu partenerul, din cauza impunerii autorității în mod necontrolat.

Carieră și bani

Venus în Fecioară va activa sectorul tău financiar așa că te poți aștepta la oportunități de a câștiga bani și de a-ți crește veniturile.

Sănătate

Cu Soarele, chiar guvernatorul tău, în tranzit prin zodia ta te bucuri de toată energia de care ai nevoie pentru a face ceea ce-ți place și-ți bucură sufletul. Starea de sănătate se îmbunătățește radical.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 iulie 2021

Dragoste

Cu Venus în zodia ta te bucuri de o mai mare putere de atracție și te pui mai mult în valoare. Este o perioadă bună aă aduci îmbunătățiri vieții personale și sentimentale, lăsând în spate amintiri, frici și alte contexte toxice.

Carieră și bani

Este o perioadă în care te poți axa pe îmbunătățirea relațiilor profesionale și cu colaboratorii. Riscul de tensiuni există, dar și posibilitatea de aplanare a conflictelor.

Sănătate

Soarele în casa sănătății îți poate scoate la suprafață o serie de simptome netratate saua fecțiuni mai vechi, cronicizate, iar Venus te poate susține să le ameliorezi.

Horoscop zilnic Balanță – 22 iulie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și în tranzitul său prin Fecioară te ajută să te desprinzi de trecut, să lași în spate ceva toxic și nefuncțional și să ierți. Folosește-te de energia Soarelui pentru a ieși cu prietenii, însă ai grijă la atracții interzise.

Carieră și bani

Cu Soarele în Leu crește popularitatea ta și șansele de a avea succes cu proiect în care ești implicată se măresc. Poți primi sprijin de la o persoană importantă.

Sănătate

Venus în Fecioară te ajută să vindeci simptome mai vechi care ți-au dat bătăi de cap sau să ameliorezi niște simptome ale unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 iulie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar tranzitul prin Fecioară te ajută să ajungi mai ușor la o viziune comună cu partenerul de viață și să vă faceți planuri de viitor. Lași deoparte entiziasmul de până acum și devii mai analitic și serios în cuplu.

Carieră și bani

Soarele va activa sectorul tău profesional și-ți va aduce ocazii de afirmare, șansa să ți se recunoască niște merite și să-ți atingi niște idealuri.

Sănătate

Este vremea să-ți iei un bine meritat concediu și să planifici o călătorie. Pentru unii nativi relaxarea vine prin studiu, mai ales dacă sunt atrași de un nou domeniu.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 iulie 2021

Dragoste

Nu-ți impune cu orice preț ideile, convingerile și punctul de vedere pentru a nu da naștere tensiunilor cu cei din jur. Este o perioadă bună să privești totul dintr-o altă perspectivă.

Carieră și bani

Venus în Fecioară va tranzita sectorul socio-profesional și va aduce oportunități de creștere, șanse de expunere și îmbunătățire a imaginii, dar și a relației cu superiorii.

Sănătate

Este o perioadă de evoluție spirituală pentru nativii atrași de acest sector. Totodată, poți pleca în călătorii, chiar călătorii în străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă intensă înrelațiile tale. În cuplu poți avea discuții în contradictoriu despre bani și o serie de secrete, poate chiar infidelități,pot ieși la suprafață.Folosește-te de trazitul lui Venus în Fecioară pentru a-ți schimba niște principii și mentalități pe baza cărora îți clădești relațiile.

Carieră și bani

Întri într-o etapă în care cresc preocupările financiare, în special fiind vorba de credite, investiții, obținerea unur bunuri de patrimoniu sau drepturi care îți revin. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a studia ceva sau pentru a te folosi de o diplomă obținută și a face unele progrese profesionale.

Sănătate

Cu Venus în Fecioară crește dorința de a pleca în străinătate, de a face o călătorie, aș că îți poți lua o bine meritată vacanță. Totodată, Soarele din Leu poate scoate la suprafață o serie de traume, dependențe și angoase și s-ar putea să le resimți la o intensitate mai mare.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 iulie 2021

Dragoste

Soarele în Leu va activa sectorul relațiilor tale și îți va focusa atenție și energtia către partener și îmbunătățirea vieții de cuplu. Nu este exclus săa apară conflicte de autoritate așa că fă un efort pentru a menține echilibrul și reînvie pasiunea în cuplu, ai tot sprijinul lui Venus.

Carieră și bani

Venus în Fecioară te ajută să obții niște beneficii materiale, niște drepturi financiare care ți se cuvin, poate un credit, poate câștigi un partaj, un litigiu. Sunt cazuri în care veniturile partenerului de viață cresc.

Sănătate

Profită de tranzitul venusian pentru a te detașa de temeri, vicii și stări emoționale toxice. Fă în așa fel încât să nu-ți piperzi energia cu anxietăți și caută să vindeci acele traume care încă te mai impactează.

Horoscop zilnic Pești – 22 iulie 2021

Dragoste

Venus în Fecioară va activa chiar sectorul relațiilor tale și te va susține din plin să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Este o perioadă în care poți consolida conexiuinea, iar dacă ești singur poți cunjoaște pe cineva care să-ți schimbe viața.

Carieră și bani

Tot Venus te susține să legi noi colaborări, să semnezi nooi contracte, iar Soarele în Leu vine cu energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile zilnice. Este o perioadă creativă la locul de muhncă, dar nu te suprasolicita.

Sănătate

Soarele în Leu este responsabil și cu starea ta de sănătate și te susține să-ți crești vitalitatea, dar și să aduci unele îmbunătățiri în rutina zilnică. Nu face excese de energie.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
ȘOC! L-au omorât! Din păcate actorul Dorel Vișan...
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
53 de monede de aur din perioada Imperiului Roman, cea mai mare colecție descoperită vreodată...
ȘOC! L-au omorât! Din păcate actorul Dorel Vișan...
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea. E un...
De ce femeile au mai mulţi anticorpi după covid-19 decât bărbaţii. Dr. Adrian Marinescu explică
Prefectul Silviu COȘA, ALES VICEPREȘEDINTELE PNL, regiunea Sud Est
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
România trece la ORA DE IARNĂ! Vom dormi mai mult. Cum trebuie să ne potrivim...
Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc....
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...