VIDEO | Horoscopul zilei de 8 martie 2022. „Peștii” pot afla secrete

Publicat: 08/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 8 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin semnul Taur, însă ne va aduce mai multă agitație emoțională și certuri cu cei din jur, vești financiare mai puțin plăcute, și asta ca urmare a careului pe care-l formează cu Mercur din zodia Vărsător.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Se schimbă registrul și s-ar putea ca după cheltuiala de ieri să vină și socoteala de azi și să nu-ți placă rezultatul. Nu este o zi bună pentru a investi resurse în proiectele tale și nici pentru a da sau lua bani cu împrumut. Unii nativi se pot aștepta la vești financiare destul de neplăcute.

Horoscop zilnic Taur

Deși Luna trece prin zodia ta și te susține emoționl, energetic și mai ales îți oferă rezistență fizică și răbdare, iată că aspctul tensionat cu Mercur nu va aduce liniște prea multă S-ar putea să te cerți cu superiorii sau să primești niște vești profesionale care să te agite și să nu-ți fie deloc pe plac. Unii nativi se ciocnesc de responsabilități prea mari.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea să fii mai agitat, mai nervos și irascibil. Posdibil să te confrunți cu dureri de cap sau cu stări interioare de disconfort, chiar simtome mai vechi care revin. Capacitatea de concentrare este scăzută și nu vei reuși să vezi soluțiile pe care le ai la îndemână.

Horoscop zilnic Rac

Ar fi de preferat ca astăzi să nu iei decizii financiare sdau să faci investiții. S-ar putea să dezvolți un sentiment de neîncredere față de cei cu care ești asociat și chiar și față de partenerul de viață. Nici vizavi de prieteni nu vei avea o atitudine mai reconciliantă.

Horoscop zilnic Leu

Azi trebuie să ai grijă la modul în care te expui public pentru a nu-ți afecta imaginea. Ai grijă mai ales la modul în care-ți gestionezi autoritatea în fața altora. Vizați sunt superiorii, partenerii de afaceri și partenerul de viață. Încearcă să nu sari coarda pra mult.

Horoscop zilnic Fecioară

Veștile care vin la locul de muncă și discuțiile cu colegii te scot din starea de pace și confort pe care te lupți să o așterni în viața ta. Fie modul în care tu vrei să-ți desfășori sarcinile nu este copatibil cu al colegilor, fie viziunile tale sunt diferite, așa că ai grijă la cât de mult îți impui punctul de vedere.

Horoscop zilnic Balanță

Este una dintre zilele deloc favorabile investițiilor, creditelor și speculațiilor. Ai grijă la încrederea pe care o acorzi celor din jur și la tendința de a dezvolta obsesii pentru anumite persoane care te atrag. Nici în cuplu nu este momentul să faci prea multe compromisuri.

Horoscop zilnic Scorpion

Configurația astrologică a zilei poate adce tensiuni în cuplu din cauza treburilor gospodărești sau din cauza familiei, mai ales dacă locuiești sub același acoperiș cu părinții. Sunt și nativi aflați la mijloc într-un conflict care se petrece în casă sau între părinți și partener.

Horoscop zilnic Săgetător

Tu poți avea idei bune, răsunătoare, însă colegii s-ar putea să nu empatizeze cu ele, așa că încearcă să nu te enervezi prea tare la locul de muncă. Viziunile tale sunt diametral opuse față de ale celorlalți și acest lucru se poate observa și în relația cu partenerul de viață, care pare să nu îți înțeleagă nevoile.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să scoți bani din buzunar pentru distracții și pentru a-ți face unele pofte. Poate cheltuiești pentru copii sau pentru a cuceri pe cineva sau pentru a-i face pe plac persoanei iubite. Ține cont că speculațiile financiare nu sunt recomandate pentru că pot aduce pierderi la buget.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur fiind în zodia ta și în careu cu Luna, te va agita și te va predispune la conflicte cu familia. S-ar putea să nu ajungi la o cale de mijloc pentru că fiecare are punctul lui de vedere și fiecare are nevoile lui. Ideile și viziunea ta nu pot fi înțelese de cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Ești mai agitat psihic, mai tensionat și neliniștit pe interior și s-ar putea ca veștile primite sau dialogurile purtate să nu-ți fie deloc pe plac. Pot ieși secrete la suprafață și comunicarea cu partenerul de viață poate fi dificilă. Unii nativi pot fi căutați de un fost partener.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine