Horoscopul zilei de 9 mai 2021. „Gemenii” se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor

Horoscopul zilei de 9 mai 2021. „Gemenii” se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 09/05/2021, 07:20

Horoscopul zilei de 9 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Gemeni, zodie pe care o va tranzita până pe data de 2 iunie.

În tot acest timp, Venus ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să ne îmbunătățim comunicarea cu cei apropiați, însă ne va face și mai dornici de flirt, de diversitate în plan sentimental, devenind foarte atrași de persoanele inteligente, cu care putem purta un dialog incitant și interesant.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă a ideilor și soluțiilor, a negocierilor și tranzacțiilor, însă nu trebuie forțată nota în perioada în care Mercur va fi retrograd în Gemeni.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 mai 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, te va susține în acest tranzit să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață printr-o mai bună comunicare. Puteți ajunge la o înțelegere în situații în care până acum nu ați reușit.

Carieră și bani

Venus te va sprijini inclusiv în dialogurile profesionale și-ți va aduce beneficii în negocieri, astfel încât poți atrage profitul de partea ta.

Sănătate

Este o perioadă în care dorința de a te plimba, de a ieși din casă și a merge chiar și în excursii de o zi este mult mai mare și ar trebui să o urmezi.

Horoscop zilnic Taur – 9 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și te va susține în acest tranzit să te pui mai mult în valoare și să-ți folosești toate resursele pentru a cuceri pe cine-ți dorești. Este o perioadă benefică și pentru comunicarea în cuplu pentru că te poți face mai bine înțeles.

Carieră și bani

Cu Venus în Gemeni ai toate șansele să-ți îmbunătățești situația financiară grație ideilor care-ți vin. Posibil să primești oferte de colaborare care să aducă un ban în plus. Îți poți monetiza talentele, așa că profită.

Sănătate

Venus îți gvernează și sănătatea și te poate stimula să-ți faci niște analize, să discuți despre problemele pe care le ai și să găsești rezolvări.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 mai 2021

Dragoste

Ai toate motivele de bucurie odată cu acest ingres, dat fiind că Venus îți guvernează iubirea și este în zodia ta. Vei fi mai dornic de flirt, mai deschis comunicării în cuplu și-ți poți îmbunătăți relațiile cu cei din jur.

Carieră și bani

Tot Venus te susține să ai mai multă încredere în tine, să fii mai deschis oportunităților care vin spre tine și să legi relații profesionale profitabile.

Sănătate

Odată ce Venus va părăsi sectorul sănătății tale și va intra în zodia ta vei simți o liniște interioară, o ușurare și o îmbunătățire a stării generale, inclusiv a stării de spirit. Te poți preocupa mai mult de felul în care arăți și poți aduce îmbunătățiri imaginii tale.

Horoscop zilnic Rac – 9 mai 2021

Dragoste

Odată cu acest tranzit vei avea ocazia să-ți îmbunătățești raportarea la trecut. Poți ierta mai ușor, poți înțelege anumite trăiri și experiențe avute și poți să-ți ameliorezi stările interioare. Unii nativi pot depăși o dezamăgire, o deziluzie trăită.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să reiei niște proiecte mai vechi și să le analizezi dintr-o nouă perspectivă. Posibil ca foști asociați să revină cu propuneri în viața ta.

Sănătate

Venus în Gemeni te susține să-ți vindeci anumite afecțiuni sau să-ți ameliorezi simptome ale unor afecțiuni deja cronicizate. Poți profita de acest tranzit pentru a-ți face unele investigații.

Horoscop zilnic Leu – 9 mai 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie sunt primele avantajate de acest tranzit al lui Venus prin zodia Gemeni. Vei observa că ai mai multă poftă de a socializa și de a te întâlni cu cei dragi și poți cunoaște persoane care să-ți trezească interesul, mai ales că te bucuri de popularitate.

Carieră și bani

Profită de acest tranzit pentru a aduce îmbunătățiri proiectelor tale și pentru a te alătura grupurilor de oameni cu care împărtășești aceleași convingeri. Fă-ți planuri de viitor acum, pentru că se pot dovedi profitabile.

Sănătate

Sunt griji și frământări care-ți dau bătăi de cap, dar astăzi le poți evita dacă vei sta de vorbă cu un prieten sau cu cineva apropiat ție.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 mai 2021

Dragoste

Încearcă ca astăzi să nu te impui prea mult în fața celorlalți pentru că poți dezvolta niște tendințe autoritare care să deranjeze.

Carieră și bani

Venus în Gemeni te susține în sectorul carierei. Este o perioadă în care poți ieși în față, te poți face remarcat și nu este exclus ca mulți nativi să primească o funcție, să intre pe o nouă direcție profesională.

Sănătate

Dedică ziua de astăzi relaxării și odihnei pentru că ai nevoie din plin.

Horoscop zilnic Balanță – 9 mai 2021

Dragoste

Dat fiind faptul că Venus îți este guvernatoare, te poți folosi de acest tranzit pentru a te face mai bine înțeles. Este o perioadă bună să-ți pui la punct filozofiile de viață și să vezi cu ce mergi mai departe și de ce anume te debarasezi. O relație secretă, extraconjugală poate fi reanalizată, iar în cuplu se discută despre bani și viața intimă.

Carieră și bani

Cu Venus în Gemeni poți să te dezvolți personal și profesional. Poți reuși să te înscrii la noi cursuri, să înveți lucruri noi sau să obții o diplomă. Planeta ta guvernatoare te susține în toate aceste demersuri.

Sănătate

Călătoriile sunt cea mai mare dorință a ta pe perioada acestui tranzit și nu este exclus să pleci între-o vacanță. De asemenea, relaxarea poate veni prin documentare, studiu, citit și călătorii cu mintea.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar acest tranzit prin Gemeni te susține să comunici mai mult cu partenerul de viață și să vă îmbunătățiți dialogul, să ajungeți la o înțelegere.

Carieră și bani

Și relațiile profesionae pot fi îmbunătățite acum și poți negocia noi contracte, însă preocupă-te acum de tot ce ține de bunuri materiale, credite, datorii, litigii, taxe și impozite, asigurări, poate chiar depunerea unui dosar de pensionare sau de creditare.

Sănătate

Stările de anxietate, angoasele și fricile tale, viciile și dependențele se pot vindeca acum dacă-ți dorești într-adevăr asta. Poate chiar un abandon trăit sau o pierdere.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 mai 2021

Dragoste

Venus în Gemeni îți activează întocmai sectorul relațiilor și îți aduce ocazia unor discuții serioase cu partenerul de viață. Veți putea decide dacă vă căsătoriți sau divorțați, dacă aveți un viitor comun sau nu.

Carieră și bani

Profită de tranzitul acesta pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu partenerii de afaceri, pentru negocieri și pentru a discuta și analiza noi colaborări și contracte profesionale.

Sănătate

Este o zi favorabilă distracțiilor și activităților care te bucură, însă ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permite portofelul.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale și în perioada aceasta te susține să comunici mai bine cu persoana iubită și copiii, să-ți exprimi mai ușor sentimentele. În cuplu se poate discuta despre venirea pe lume a unui copil.

Carieră și bani

Venus în Gemeni te susține în comunicarea cu colegii și te favorizează să ajungi la înțelegeri cu aceștia. Profită de acest tranzit să vii cu idei și soluții care să-ți îmbunătățească randamentul la locul de muncă. Nativii care-ți caută un job, se pot angaja acum.

Sănătate

Tot Venus în Gemeni este responsabilă și cu starea ta de sănătate. Poți fi stimulat de acest tranzit să mergi la medic pentru a-ți face niște analize, însă ceea ce trebuie să faci cu adevărat pentru a-ți îmbunătăți viața este să-ți schimbi rutina zilnică și să ai mai mult timp liber.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 mai 2021

Dragoste

Venus în Gemeni îți activează întocmai sectorul iubirii și te susține să flirtezi mai mult, să fii mai cuceritor și chiar să începi noi relații. Cei care sunt parte a unui cuplu ajung mai ușor la înțelegeri cu persoana iubită, discută despre copii, își îmbunătățesc relația cu aceștia, și-și dau seama care este viitorul vieții lor sentimentale.

Carieră și bani

Tot acest tranzit te poate stimula să fii mai creativ, mai plin de idei și astfel să-ți valorifici mai mult această latură artistică.

Sănătate

Profită de perioada aceasta pentru a te dedica unor hobby-uri pe care le ai, pentru a duce niște paisuni pe culmi mai înalte și pentru a te relaxa mai mult. O minivacanță poate fi esențială pentru starea ta de spirit.

Horoscop zilnic Pești – 9 mai 2021

Dragoste

Ai șansa odată cu tranzitul lui Venus prin zodia Gemeni să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei, să ajungi l ao înțelegere cu părinții, să primești sprijin din partea acestora. De asemenea, este o perioadă în care te poți ocupa de locuință, să faci o reamenajare, o redecorare, poate chiar să te muți sau să iei în calcul un credit imobiliar.

Carieră și bani

Astăzi s-ar putea să fii mai cheltuitor, mai ales dacă ieși cu prietenii sau investești într-un proiect personal sau de grup.

Sănătate

Cu Venus în Gemeni poți vindeca trecutul, copilăria, poți ierta și te poți ierta pentru ceea ce a fost, poți trece peste o traumă, poți dizolva niște amintiri dureroase. Starea emoțională se poate îmbunătăți.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
28 de angajați Google, concediați după ce au protestat față de un acord încheiat cu...