Incendiu în Bistrița. 7 persoane, între care un bebeluş de două săptămâni, salvate dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Incendiu în Bistrița. 7 persoane, între care un bebeluş de două săptămâni, salvate dintr-o casă cuprinsă de flăcări
Incendiu în Bistrița. 7 persoane, între care un bebeluş de două săptămâni, salvate dintr-o casă cuprinsă de flăcări
Publicat: 18/01/2021, 12:46

Un incendiu a izbucnit în cartierul Ştefan cel Mare. Șapte persoane, între care un bebeluş de două săptămâni, au fost evacuate de jandarmi. Cei din interior dormeau.

Potrivit jandarmilor, trei adulţi şi patru copii, printre care şi un copil de doar două săptămâni, au fost scoşi de jandarmi din locuinţa în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu.

În jurul orei 09.00, patrula de Jandarmerie care se afla într-o acţiune de patrulare a zărit iniţial un fum dens care ieşea de la casa din cartierul Ştefan cel Mare.

Jandarmii au oprit maşina, au intrat în imobil şi au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane.

Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulţi şi 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede şi i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viişoara, la domiciliul părinţilor. Cel mai mic dintre copii este nou născut şi are doar 2 săptămâni”, transmite Jandarmeria Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenţia pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.

Descoperire șocantă în Vrancea. Un bărbat a fost găsit mort într-un șanț. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un caz șocant s-a petrecut în comuna Păuneşti, judeţul Vrancea. În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort în şanţ. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Poliţia rurală Adjud, judeţul Vrancea, a fost sesizată duminică noaptea, în jurul orei 22.30, că în comuna Păuneşti, pe DJ 205 H, se află un bărbat căzut în şanţ, în stare de inconştienţă.

Echipa operativă şi cadrele medicale care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase