Incendiu la două locuinţe din Prahova. O persoană a suferit un atac de panică

Incendiu la două locuinţe din Prahova. O persoană a suferit un atac de panică
Un echipaj SMURD, pompieri si politisti, iau parte la recuperarea unei batrane lovita de un camion pe bulevardul Uverturii din Bucuresti, miercuri 17 iunie 2020. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 24/02/2021, 14:23
Actualizat: 24/02/2021, 14:25

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în cartierul Podul Lung din orașul Comarnic, județul Prahova. Două locuinţe au fost cuprinse de flăcări, focul extinzându-se la acestea de la un foişor. Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică.

„Pompierii prahoveni au fost solicitați sa intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un foișor. Incendiul s-a extins la alte doua locuințe, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Din primele informații se pare ca nu sunt victime. La fata locului au fost mobilizate de urgenta 3 autospeciale de stingere și o ambulanta smurd

Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică, el fiind asistat medical.”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Tragedie cumplită: Doi părinți și fiica lor de 4 ani, decedați într-un incendiu! Alți trei copii se află în spital

O tragedie cumplită a avut loc în Exeter, Marea Britanie, acolo unde în urma unui incendiu doi părinți și fiica lor de 4 ani și-au pierdut viața. Alți trei copii ai acestora sunt internați în spital.

Daniel Și Kaylie Rudge au decedat alături de fiica lor Lily, în vârstă de 4 ani, din cauza unui incendiu care a izbucnit în casa lor din zona St. David, Exeter. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 21 februarie.

Alți trei copii ai familiei, doi băieți, unul în vârstă de 4 ani iar celălalt de 9, dar și o fetiță în vârstă de 7 ani, care se aflau în casă la momentul incendiului, sunt internați în spital.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase