VIDEO | Un nou incendiu puternic izbucnit la o clădire din Rusia. După un sediu din Moscova, a ars un depozit din Siberia

VIDEO | Un nou incendiu puternic izbucnit la o clădire din Rusia. După un sediu din Moscova, a ars un depozit din Siberia
FOTO - Captură video / Youtube.com
Publicat: 04/06/2022, 12:07
Actualizat: 04/06/2022, 12:11

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, în orașul rusesc Tyumen, din vestul Siberiei, la o secție a Bazei auto a Dumei regionale.

Flăcările au cuprins o clădire de pe teritoriul depozitului de motoare al Dumei regionale, potrivit G4Media.ro, care citează canalul Telegram. Incendiul survine la o zi după cel izbucnit la o clădire de birouri din Moscova.

Un incendiu devastator a izbucnit, vineri, la o clădire de birouri din Moscova

Un incendiu puternic a cuprins, vineri dimineață, o clădire de birouri din capitala Rusiei, Moscova, potrivit autorităților locale.

Imobilul se află în zona de vest ca capitalei ruse. Clădirea, numită „Grand Setun Plaza”, are zece etaje și o suprafață de 70.000 de metri pătrați.

„Potrivit primelor indicații, 120 de persoane au fost salvate din clădirea în flăcări, căutările continuă”, a informat, atunci, Ministerul rus pentru Situații de Urgență, care a precizat că 180 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase