Incendiul de la Constanța. Femeia care s-a aruncat de la etaj a fost înmormântată

Incendiul de la Constanța. Femeia care s-a aruncat de la etaj a fost înmormântată
Incendiul de la Constanța. Femeia care s-a aruncat de la etaj a fost înmormântată
Publicat: 21/02/2021, 11:35
Actualizat: 21/02/2021, 11:43

Femeia din Constanța care a încercat să se salveze din calea unui incendiu, dar și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 6, a fost înmormântată.

Femeie din Constanța, căzută de la etajul 6, a fost înmormântată

Tragedia a impresionat foarte multe persoane, mortiv pentru care zeci de oameni  au mers cu coroane de flori și au au condus-o pe femeie pe ultimul drum.

Atât rudele, prietenii, dar și localnicii care nu o cunoșteau pe femeie s-au adunat la biserica din Parcul Casei de Cultură din Constanța să-i aducă un ultim omagiu.

Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament situat la etajul șase al unui bloc de pe Bulevardul Mamaia, din Constanța. În încercarea de a se salva, o femeie a escaladat balustrada balconului, dar a alunecat și a căzut de la o înălțime de metri.

Decizie importantă după tragedia de la Constanța: Personalul ISU este reinstruit

După tragedia de la Constanța, angajații ISU Constanța sunt instruiți din nou cu privire la procedurile care se aplică în timpul situațiilor de urgență.

Reprezentanții ISU Constanța anunță că vineri a inceput reinstruirea personalului din cadrul Dispeceratului privind producerile care se aplică în domeniul situațiilor de urgență. Procedura va continua și în zilele următoare în dispeceratele din cadrul subunităților.

Personalul operativ va fi reinstruit cu privire la modul de aplicare a procedurilor operaționale în cadrul situațiilor de urgență, au mai anunțat cei de la ISU Constanța.