Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 14 ani

Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 14 ani
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13/05/2022, 20:25

Un instructor de dans în vârstă de 65 de ani din orașul Găești, județul Dâmbovița, a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o minoră.

Procurorii susțin că bărbatul ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de doar 14 ani.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în luna aprilie, când bărbatul s-a folosit de autoritatea sa ca instructor pentru a profita de minora care urma cursuri la Casa de Cultură din Găești, acolo unde acesta era angajat.

Joi, magistrații au emis o decizie de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, după cum informează TVR.

Instructorul a fost suspendat din funcție

Conducerea Casei de Cultură din Găești, unde bărbatul lucrează, au anunțat că au decis suspendarea contractului de muncă al instructorului de dans pe durata desfășurării anchetei penale.

Potrivit sursei citate, bărbatul lucra în cadrul instituției de 40 de ani.

Joi, acesta a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Găești. Aceștia din urmă au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile pe numele bărbatului. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.