Ipoteză-șoc în cazul de la Mangalia. Avocatul victimei vorbește despre un posibil motiv al crimei: ucigașa făcuse un avort, iar Alina îi știa secretul

Ipoteză-șoc în cazul de la Mangalia. Avocatul victimei vorbește despre un posibil motiv al crimei: ucigașa făcuse un avort, iar Alina îi știa secretul
Avocatul Florin Răican susține că Loredana, ucigașa de la Mangalia, făcuse întrerupere de sarcină, iar prietena ei, Alina, asocia avortul cu crima infantilă
Publicat: 04/10/2023, 13:38

Avocatul Alinei Ciobanu, tânăra de 18 ani ucisă într-u hotel din Saturn de cea mai bună prietenă, aruncă o adevărată teorie-bombă în acest caz. Florin Răican sugerează că oribila crimă s-ar fi petrecut în urma unor tensiuni între cele două fete, care ar fi plecat de la faptul că Loredana Atănăsoaie făcuse întrerupere de sarcină. Alina i-ar fi reproșat Loredanei că a recurs la avort și nu i-a oferit nicio șansă copilului. Pe de altă parte, ucigașei îi era teamă ca familia ei să nu afle acest secret.

Deși erau prietene din copilărie, Loredana Atănăsoaie și Alina Ciobanu nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme. Relația tensionată dintre cele două adolescente a dus la o crimă care a șocat întreaga țară. Avocatul victimei, Florin Răican, lansează o ipoteză incendiară în ceea ce privește posibilul motiv al crimei. Acesta susține că situația ar fi scăpat de sub control în momentul în care criminala ar fi rămas însărcinată în urma unei relații pasagere și a decis să facă avort, iar Alina condamna astfel de practici.

”Loredana rămăsese însărcinată în urma multiplelor relații avute cu diverși bărbați și fusese nevoită să facă o întrerupere de sarcină. Se pare că Alina i-ar fi reproșat atât lipsa de decență, desfrânarea, dar mai ales faptul că a recurs la avort și nu a oferit nici o șansă fătului. Acestea ar putea fi acele „vorbe” spuse de Alina și care o deranjau pe inculpată. Alina asocia avortul cu crima infantilă și din acest motiv începuse să o vadă pe Loredana cu alți ochi. Considera că mersese prea departe”, susține avocatul victimei.

Acesta mai spune că Loredana era îngrozită de ideea că familia ei ar fi putut afla despre avortul pe care-l făcuse.
”Loredana era paralizată de frica faptului că familia ei, mai cu seamă mama și fratele său mai mare, ar putea afla despre aventurile ei și despre întreruperea de sarcină. Considera că ar fi dezonorant ca familia ei să afle despre avort, pentru că astfel ar fi putut pierde stima, dragostea și prețuirea lor. Cel mai probabil, teama nejustificată că secretul întunecat al avortului este în pericol, că Alina nu ar avea tăria de a păstra tăcerea atunci când va ajunge în preajma familiei inculpatei a condus la luarea rezoluției infracționale”, este opinia avocatului Alinei Ciobanu.

Florin Răican avansează varianta ca Loredana să fi intrat în panică în momentul în care a conștientizat că Alina urma să plece acasă, iar astfel secretul ei nu ar mai fi fost în siguranță.

”Alina își depusese demisia chiar în acea zi și, peste câteva ore, urma să plece spre casă, adică spre localitatea din care ambele proveneau, iar inculpata Loredana era dezamăgită de faptul că Alina spune anumite lucruri și că refuză să se împace cu ea”, a mai spus Florin Răican.

”Oricum s-ar fi întâmplat în acea cameră de hotel, acest dosar nu poate fi considerat soluționat până nu va fi stabilit mobilul crimei. Practic, trebuie stabilit care a fost impulsul psihic care a determinat-o pe inculpata Loredana să o ucidă pe Alina”, a fost concluzia avocatului.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Administratorul hotelului unde a fost comis omorul a avut o relație cu ucigașa

EXCLUSIV | Criminala de la Mangalia s-a „pocăit” în arest. Ce cadou i-au făcut Loredanei colegele de celulă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Turiștii străini de pe vasele de croazieră vor putea rămâne 15 zile în China fără...
×