Ipoteză-șoc în cazul oligarhului rus acuzat că și-a măcelărit soția și fiica cu un topor, înainte de a se spânzura în grădina casei sale de vacanță din Spania: „E vorba de un asasinat”

Publicat: 26/04/2022, 15:58

O ipoteză-șoc în cazul oligarhului rus acuzat că și-a măcelărit soția și fiica cu un topor, înainte de a se spânzura în grădina casei sale de vacanță din Spania a fost avansată chiar de fiul lui. Acesta din urmă susține că tatăl său „nu ar putea” niciodată să-i facă rău soției și fiicei sale și crede că, de fapt, este vorba de un asasinat.

Multimilionarul Serghei Protosenia a fost găsit spânzurat în grădina casei sale de vacanță din Spania, iar cadavrul soției sale, Natalya, și al fiicei sale, Maria, în vârstă de 18 ani, au fost descoperite în casă.

Autoritățile spaniole au sugerat că Protosenia, în vârstă de 55 de ani, și-a executat soția și fiica cu un topor, înainte de a se sinucide într-un acces de furie, în timp ce familia era în vacanța de Paște la vila lor luxoasă din Costa Brava.

Însă fiul său, Fedor, afirmă că tatăl său „nu le-ar putea face niciodată rău” soției și fiicei sale și a sugerat că toți cei trei membri ai familiei sale au fost uciși.

„Tatăl meu nu este un ucigaș”, a declarat Fedor Protosenia, pentru MailOnline, citat de Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

Oligarhul rus nu a lăsat un bilet de adio și nu au fost găsite amprente pe armele cu care ar fi fost ucise cele două femei – un topor și un cuțit. În plus, pe corpul lui nu au fost găsite urme de sânge ale victimelor.

Poliția spaniolă a refuzat să dezvăluie rezultatele examinărilor post-mortem ale celor trei cadavre care au fost făcute în weekend, invocând faptul că ancheta este un secretă.

Fedor are 22 de ani și este student. El nu era împreuna cu familia sa pentru că și-a petrecut Paștele la reședința familiei din Bordeaux, Franța.

El își apară tatăl și afirmă că: „A iubit-o pe mama mea și mai ales pe Maria, pe sora mea. Ea era prințesa lui. Nu le-ar fi putut face niciodată rău. Nu știu ce s-a întâmplat în acea noapte, dar știu că tatăl meu nu le-a făcut rău”.

Fedor a spus că poliția i-a spus să nu vorbească despre dosar.

Omul de afaceri Anatoli Timoșenko, un prieten apropiat al oligarhului rus, a declarat pentru MailOnline: „Serghei nu a făcut-o. Serghei nu și-a ucis familia. Este imposibil. Nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat în acea noapte, dar știu că Serghei nu este un ucigaș”.

Un alt prieten, Roman Yuravich, a adăugat: „Serghei nu și-a ucis familia. Îl cunosc de zece ani. Era un om fericit. Își iubea familia. Nu și-a ucis soția și copilul. Sunt sigur”.

Sursa: Daily Mail

Citește și

Sinucidere sau asasinat? Un alt oligarh rus și-a ucis soția și fiica, iar apoi s-a spânzurat. Scena crimei, identică cu cea a fostului vicepreşedinte al Gazprombank

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult