Irina Tănase și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu Dragnea. Cine este noul iubit multimilionar, supranumit și „Regele medicamentelor”

Irina Tănase și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu Dragnea. Cine este noul iubit multimilionar, supranumit și „Regele medicamentelor”
Publicat: 27/05/2022, 12:51

Irina Tănase pare că și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu Dragnea. Ea a fost văzută în compania noului ei iubit, multimilionar Roger El Akoury, care este supranumit și „Regele medicamentelor”. Bărbatul are cu 23 de ani mai mult decât ea și, în trecut, a deținut lanțul de farmacii Sensiblu.

Irina Tănase a trecut repede peste despărțirea de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Ea și-a găsit refugiul în brațele unui om de afaceri în vârstă de 53 de ani.

Cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute. Irina Tănase și actualul iubit au luat prânzul într-un restaurant de lux, unde au fost însoțiți și de alți prieteni, semn că blondina a cunoscut deja cercul în care se învârte acesta, conform știripesurse.ro.

Sursa: WowBiz

Cine este noul iubit multimilionar, supranumit și „Regele medicamentelor”

Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor și este cel important acționar al grupului „A&D Pharma”, care a deținut lanțul farmaceutic „Sensiblu”.

Potrivit Ziarul Fiananciar, libanezul a decis, acum cinci ani, să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr. Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro.

În prezent, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. În trecut, presa a scris că el a avut o relație cu Anna Lesko, conform WowBiz.ro.
Sursa: MainNews.ro

„Despărțirea de Liviu, cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum”

Imediat după despărțire, Irina a afirmat că va face tot posibilul să îl recucerească pe Liviu Dragnea. Ea a vorbit – ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL – despre relația cu omul care a fost considerat până nu demult ”șeful României”. Fosta iubită a politicianului mărturisea, în urmă cu doar 5 luni, ca într-o spovedanie că încă îl mai așteaptă acasă pe Liviu Dragnea și că speră ca acesta să o asculte, pentru ca ea să-și dovedească nevinovăția.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică”, spunea ea la începutul luni decembrie 2021.

Liviu Dragnea și Irina Tănase
sursă FOTO: @irinaalexandrat – Instagram
Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult