Katie Couric, fosta prezentatoare a emisiunii „Today”, a dezvăluit că are cancer la sân. Cum se simte vedeta TV

Katie Couric, fosta prezentatoare a emisiunii „Today”, a dezvăluit că are cancer la sân. Cum se simte vedeta TV
Jurnalista Katie Couric (65 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii „Today”
Publicat: 28/09/2022, 22:51
Actualizat: 28/09/2022, 22:52

Jurnalista Katie Couric (65 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii „Today”, a dezvăluit că are cancer la sân. Ea a fost diagnosticată în luna iunie, iar o lună mai târziu a fost operată. La începutul acestei luni, Katie a început ședințele de radioterapie.

Cancerul nu este străin pentru Katie (Katherine Anne Couric, fiind numele său complet), scrie tmz.com. Ea și-a pierdut primul soț, Jay Monahan, din cauza cancerului de colon, în 1998. Sora ei a murit de cancer pancreatic, iar soacra ei a murit de cancer ovarian.

„Dispoziția mea s-a schimbat rapid de la neîncredere la resemnare. Având în vedere istoricul familiei mele, privind cancerul, de ce aș fi fost cruțată? Reacția mea a fost de la «De ce eu? La mine… de ce nu? La fiecare două minute, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân în Statele Unite. Pe 21 iunie, am devenit una dintre ele. (…) Am vrut să împărtășesc povestea mea personală cu voi toți și să vă încurajez să fiți examinate și înțelegeți că puteți intra într-o categorie de femei care au nevoie de mai mult decât o mamografie”, a declarat Katie.

Ea a explicat și cum a început acest coșmar…

„Mi-a fost rău și camera a început să se învârtă. Eram în mijlocul unui birou deschis, așa că am mers într-un colț și am vorbit în liniște, gura mea neputând să țină pasul cu întrebările. Se învârtea totul în capul meu”, a explicat jurnalista.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase