La 14 ani, Larisa a rămas însărcinată cu un băiat din vecini: „Nu vreau copilul, vreau să-l scot, să-l arunc”

La 14 ani, Larisa a rămas însărcinată cu un băiat din vecini: „Nu vreau copilul, vreau să-l scot, să-l arunc”
Sursa foto: BZI.RO
Publicat: 05/07/2022, 09:02

Larisa, o fată de 14 ani, a rămas însărcinată cu un minor, iubitul ei și viitorul tată al copilului. Minora nu dorește însă să păstreze sarcina.

O minoră din comuna Țibana, județul Iași, a rămas gravidă la vârsta de 14 ani cu iubitul ei, de asemenea minor. Familia Larisei este disperată și îl acuză pe Daniel, iubitul adolescentei, de corupere de minori.

„Noi trăim din alocațiile celor 7 copii ai noștri și nepoți”

Elena Grigoraș, mama minorei, nu vrea că păstreze copilul și speră că nu e prea târziu pentru un avort.

„Noi știam că se vede cu un băiat, dar nu ne-am gândit niciodată că se va ajunge aici. E prea mică să fie mamă și nici nu vreau să aud de copilul asta, pentru că eu nu am cu ce să îl cresc și nici ea nu și-l dorește. Noi trăim din alocațiile celor 7 copii ai noștri și nepoți. Eu vreau să-l dau pe băiatul acesta pe mâna poliției, pentru că el e cel mai vinovat. El e mai mare, trebuia să aibă grijă. Tot din vina lui a fugit de acasă. Ne a spus că merge să ia un colet și nu s-a mai întors. Am anunțat poliția și ei au găsit-o la el, tocmai în Vrancea, și a adus-o acasă. Nu știm ce să facem”, a declarat Elena Grigoraș, mama minorei gravide, pentru bzi.ro.

„Nu vreau copilul, vreau să-l arunc”

Larisa a mărturisit că nu a fost vorba de un viol și că ea îl iubește pe cel cu care a rămas însărcinată.

„Noi eram de 2 ani împreună și el e de la noi din sat. Nu m-a forțat să plec la el, eu am vrut. Nu a fost viol, eu mi-am dorit. Nu vreau copilul, vreau să-l scot, să-l arunc. Am 14 ani, am terminat clasa a 7-a și intru în clasa a 8-a. Acum, eu nu mai sunt cu el, ne-am despărțit”, a povestit Larisa.

O altă minoră a rămas însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei

Presa ieșeană a relatat anterior despre Mihaela, o fată de 15 ani, care a rămas gravidă după ce a fost violată de unchiul ei, de 34 de ani.

Ororile s-au consumat în comuna Probota din județul Iași. Fata avea 15 ani când a fost violată de unchiul ei, dar a ascuns totul. Povestea îngrozitoare a ieșit la iveală în fața medicilor.

După ce minora a născut în luna februarie 2021, medicii au aflat că aceasta a fost violată de propriul unchi. Povestea ei seamănă izbitor cu cea a Larisei, minora ieșeancă de 14 ani care a rămas însărcinată cu puștiul din vecini.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase