A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina avea doar 49 de ani

A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina avea doar 49 de ani
La nici un an de zile de la moartea lui Emanuel Isopescu, fiica sa, Cătălina, s-a stins din viață! (Galerie FOTO) / Sursa FOTO: facebook.com
Publicat: 08/04/2021, 22:36
Actualizat: 08/04/2021, 23:14

Dramă fără sfârșit în familia unui dintre părinții jurnalismului de investigație din România. Emanuel Isopescu s-a stins din viață în septembrie 2020, iar la mai puțin de un an de zile a trecut în lumea drepților și fiica sa Cătălina. Avea doar 49 de ani și era încă un nume în lumea modei, chiar dacă de ceva vreme cocheta cu piața de publicitatate.

Cătălina Isopescu, fiica fostului prezentator tv Emanuel Isopescu, a murit joi, 8 aprilie.

Cătălina Isopescu, răpusă de o boală necruțătoare

Din primele informații pe care le avem, se pare că decesul a fost cauzat de o boală necruțătoare de care Cătălina suferea. De fapt, acest lucru este vizibil și în fotografiile postate pe contul de Facebook. Imaginile din ultimul an arată o Cătălina Isopescu, fost model de talie mondială, extrem de slăbită, semn că ea traversa o perioadă dificilă din viața ei.

Informația morții fiicei lui Emanuel Isopescu a fost confirmată de iubitul ei, OItin Hurezeanu, primul român câștigător al concursului „Vrei să fii miliardar?” și unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la show-ul Exatlon (Kanal D). „Ain’t no sunshin when she’s gone” („Nu mai este Soare fără ea”) a scris OItin Hurezeanu pe Facebook, alături de imaginea iubitei sale. Și sora ei, Ioana Isopescu, a avut un mesaj asemănător – fotografia Cătălinei, însoțită de textul „Cea mai frumoasă fată din lume”.

Prietenii deplâng dispariția Cătălinei. Mesaje emoționante pe Facebook

Vestea dispariției Cătălinei Isopescu s-a răspândit rapid, mai cu seamă pe rețelele de socializare, acolo unde prietenii ei au lăsat un gând de rămas bun. „Fără cuvinte”, „Cumplit”, „Nu pot crede așa ceva”, sunt doar câteva dintre reacțiile regăsite pe pagina surorii sale, Ioanei Isopescu.

Irina Ionescu Homoriceanu, o jurnalistă bună prietenă de familie, a realizat poate cel mai frumos portret făcut de cineva la adresa Cătălinei.

„Avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris  Irina Ionescu Homoriceanu.

„Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietenă, Cătălina Ispoescu”, a punctat și Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle.

Cine a fost Cătălina Isopescu. Fotomodel de succes și apoi femeie de afaceri

Cătălina Isopescu a fost un fotomodel de succes al anilor ’90. A făcut carieră în modă, participând la tot felul de prezentări, mai cu seamă peste hotare. Numele ei rămâne extrem de apreciat în lumea modei din Milano, dar și Munchen, acolo unde a defilat de nenumărate ori în calitate de fotomodel al marilor case.

După ce a pus capăt carierei de fotomodel, Cătălina Isopescu s-a lansat în afaceri, devenind acționar într-o mare firmă de publicitate.

Oltin Hurezeanu, iubitul ei, actor în telenovele și fost concurent la Exatlon

Oltin Hurezeanu, cel care i-a fost aproape până în ultima zi de viață, este primul român care a câștigat concursul „Vrei să fii miliardar?”, prezentat de Virgil Ianțu. Oltin s-a impus în emisiunea lui Ianțu acum 19 ani, în 2002. Avea doar 27 de ani. Ulterior, a urmat cursurile Facultății de Drept, dar la final nu a profesat, preferând să încerce o carieră în actorie!

„Este o pasiune pentru mine şi am început mai multe proiecte foarte interesante. Fac exact ce îmi place, film şi teatru”, povestea el cu ani în urmă. În 2006, a jucat în telenovela „Iubire ca în filme”, după care a fost distribuit de  Sergiu Nicolaescu în „Supravieţuitorul”. Fanii îl cunosct și din serialul „State de România”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase