Liderul AUR, acuzat într-un dosar de proxenetism, reacționează: „Nu sunt arestată. Această acuzaţie este una nefondată. Mă declar public nevinovată”

Liderul AUR, acuzat într-un dosar de proxenetism, reacționează: „Nu sunt arestată. Această acuzaţie este una nefondată. Mă declar public nevinovată”
Publicat: 11/02/2021, 15:13

Anca Cârcu, fost candidat PRM la o funcție de deputat, în prezent membru a AUR, este cercetată într-un dosar de proxenetism, fiind acuzată că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

Într-o postare pe Facebook ea neagă că ar fi arestată. Această admite faptul că este acuzată şi este cercetată în acest dosar. Prim vicepreşedintele organizaţiei AUR Vladeşti-Galaţi, Ancuţa Cârcu, a recunoscut că Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care şi clubul pe care îl administrează ea, însă spune că este nevinovată și că este implicată în dosar pentru că trei fete, angajatele sale ci contract de muncă, lucrau paralel și la alte trei cluburi. Ceea ce a subliniat Ancuța Cârcu este că patronii cluburilor respectivi nu sunt cercetați în același dosar.

„Această acuzaţie este una nefondată şi mă declar public nevinovată”

„În urma informaţiilor apărute în presă conform cărora aş fi arestată într-un dosar de proxenetism, camătă şi şantaj înţeleg să arăt următoarele: În primul rând, fac menţiunea că nu sunt arestată. Într-adevăr, Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care şi clubul pe care îl administrez. În acest sens, arăt că sunt victima unei veritabile cruciade de fake-news mediatic – în realitate, eu sunt la acest moment în libertate (totodată am convingerea intimă că voi fi cercetată în viitor fără vreo măsură preventivă).

Cu privire la acuzaţia care mi se aduce, nu doresc să periclitez în vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atât: sunt acuzată de faptul că aş fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele meu. Această acuzaţie este una nefondată şi mă declar public nevinovată. Nu ştiu ce făceau la alte cluburi, însă la mine la club erau angajate cu carte de muncă.  

Perioada aşa zis infracţională se suprapune aproape perfect cu perioada pandemică în care clubul al cărui administrator am ajuns să fiu a fost închis. Astfel, în perioada de lockdown, cu toate restricţiile pe care le-am simţit cu toţii, era imposibil să particip în vreun fel la comiterea acestei infracţiuni. Până la urmă au fost câteva luni de zile în care era ilegal să ieşi în afara casei, cu atât mai puţin să poţi derula activităţile la care fac referire procurorii.

Apoi, motivul pentru care cred eu că am ajuns în acest dosar este dat de o gravă confuzie. Se susţine că cele două fete se prostituau în alte trei cluburi iar singurul motiv pentru care am ajuns şi eu în dosar este faptul că acestea lucrau cu forme legale în clubul meu. Din câte ştiu eu, patronii celor trei cluburi nu sunt în dosar alături de mine, dar eu am ajuns să fiu suspect în dosar”.  

Ancuța Cârcu se declara o feministă convinsă și spune că principii sale  contravin acuzațiilor. Totodată, această spune că are încredere în autorități și se declara nevinovată.

„Mai mult decât atât, oricine mă cunoaşte ştie că mi-am dedicat o mare parte a carierei mele pentru a susţine independenţa, libertatea şi puterea feminină. Această activitate de care sunt acuzată contravine celor mai intime principii ale fiinţei mele şi trecând peste dimensiunea ilegală a faptei, reiterez că eu nu aş fi niciodată în stare să fac lucrurile de care sunt acuzată. Condamn vehement tot ce este legat de activitatea de proxenetism şi reiterez faptul că eu nu aş putea vreodată să fiu implicată în aşa ceva.   În ultimul rând, arăt că am deplină încredere în autorităţile române şi cred cu tărie voi fi găsită nevinovată de acuzaţia care mi se aduce. Cred că la acest moment justiţia trebuie lăsată să îşi facă datoria şi adresez un apel public, în special mediei, de a nu pune presiune pe actul de justiţie”,a  scris Cârcu pe Facebook.

În urma informațiilor apărute în presă conform cărora aș fi arestată într-un dosar de proxenetism, camătă și șantaj…

Posted by Viorica Ancuta Carcu on Thursday, February 11, 2021

16 percheziții în România, 6 în Spania

La începutul lunii februarie, procurorii au făcut 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

În Operațiunea Tean, în afara lotului de la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați în Spania, printre care Sorin Alexoae și Robert Negoescu.

Proxeneții de la Turda, coordonați aparent de Mihai Moldovan și finul său, Flaviu Oltean, duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în Tenerife.

Potrivit anchetatorilor, Moldovan Mihai a facilitat activitatea de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fini ai interlopului. Săiceanu era stabilind în Tenerife de circa 18 ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron