Conferința Smart Estate. Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis: „Suntem singurul dezvoltator care oferă un produs financiar garantat cu o proprietate imobiliară” | VIDEO

Publicat: 27/07/2021, 10:27
Actualizat: 27/07/2021, 12:45

Conferința Smart Estate este moderată de Bogdan Pavel, senior editor Gândul Live. Află totul despre investiții imobiliare 2020 vs 2021 – tendințe, orientări, analiză financiară, de la invitații conferinței Smart Estate! Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis, a vorbit despre produsele oferite de compania pe care o reprezintă.

„Nordis este un dezvoltator axat pe proprietăți de lux, special. Noi suntem singurul dezvoltator care oferă un produs financiar garantat cu o proprietate imobiliară. Se leagă foarte bine de perioada pe care o traversăm, una cu o inflație mare, oamenii caută plasamente solide, să conserve valoarea banilor, să aibă o apreciere, o valoare a proprietății pe care o cumpără.

Conceptul nostru de la Mamaia este un concept care targeteaza fix asta, gândit special pentru acești oameni. Noi vindem o proprietate imobiliar, dar un produs financiar garantat.

„Randamentul garantat, mult superior unei chirii”

Investitorul nostru cumpără proprietate și ne lasă nouă folosința pentru 30 de ani. În schimb el primește un randament garantat de 7% pe an. Efectiv ca și o chirie. Asta e o dată. Randamentul garantat, mult superior, inclusiv unei chirii, pe care o obținem pe piața imobiliară din București.

Pe lângă asta fiind garantat cu o proprietate imobiliară, investitorul beneficiază și de aprecierea în valoare, foarte căutată de români.

Vom avea un eveniment cu fast, din toate clădirile Nordis, destinat tuturor cumpărătorilor. Oamenii vor vedea secțiunea de lobby, clădirile de hotel sunt aproape terminate 95%.

Toate detaliile de design. Avem cel mai mare hotel de leisure din Europa. De cinci stele.

Sunt lucruri esențiale, pentru care nu trebuie să fii la cinci stele să-ți dai seama. Locurile de parcare. Noi la Mamaia avem cel mai mare număr de locuri de parcare.

Am luat autorizația de construire pentru hotelul nostru din Sinaia, pentru noi este foarte importantă locația.

„Vrem să mergem în toate orașele importante din România”

La fiecare ansamblu, de la Nordis Mamaia, practic în cea mai bună și accesibilă locație de pe litoral, e foarte important, locația a primat aici. La Sinaia este la fel, avem cea mai bună locație din Sinaia. E foarte aproape de cota 1400, avem o poziție absolut superbă. La Brașov avem pe Drumul Poienii, pe o parte astfel încât 90% din camerele de hotel de la Nordis Brașov au vedere liberă.

Urmează extinderea de la Mamaia și odată cu petrecerea de sâmbătă vom anunța mai multe detalii despre extindere. Avem mai multe surprize în următoarea perioadă. Vrem să mergem în toate orașele importante din România.”, a declarat Alexandru Mihai.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase