Conferința Smart Estate. Tudor Cartianu, CEO Delta Studio: „Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri” | VIDEO 

Publicat: 27/07/2021, 11:33
Actualizat: 02/08/2021, 10:04

Conferința Smart Estate este moderată de Bogdan Pavel, senior editor Gândul Live. Află totul despre investiții imobiliare 2020 vs 2021 – tendințe, orientări, analiză financiară, de la invitații conferinței Smart Estate! Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, a vorbit despre provocările, dar și oportunitățile oferite de pandemie.

”Dacă în urmă cu 10 ani era o tendință ca beneficiarii să facă proiecte pe cont propriu ”Do-It-Yourself”, în prezent există furnizori axați pe integrare. Delta Studio oferă atât partea de furnizare de materiale, cât și pe cea de servicii de arhitectură și design de interior, dar și implementarea construcției”, a spus Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

”Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri. Un specialist reușește să integreze toate produsele într-o amenajare și să optimizeze bugetul, rezultând într-o diminuare a costurilor între 10-15%. Am lansat conceptul smart luxury, prin care oferim produse de lux la un preț optim. Astfel, luxul devine surprinzător de accesibil”, a adăugat Tudor Cartianu.

„Smart înseamnă soluții moderne”

”În domeniul nostru, ”Smart” înseamnă soluția modernă, de transformare a casei într-o  locuință inteligentă. Lucrăm cu foarte mulți dezvoltatori imobiliari. Am lansat un proiect rezidențial în Corbeanca, luând în calcul dorința oamenilor de a ieși din București. Am înțeles din vreme nou-conturata cerere și am gândit un proiect Smart construit cu materiale de o calitate premium și amenajat în cele mai noi tendințe ale arhitecturii și designului de interior. 

Pentru noi, anii pandemiei au reprezentat o oportunitate extrem de frumoasă, pe care am știut să o fructificăm . Chiar dacă starea de urgență din 2020 ne-a descurajat puțin, am înțeles repede că fenomenele ”work-from-home” și ”study-from-home” au îndemnat locuitorii marilor orașe șă-și dorească o reorganizare a spațiului sau achiziționarea unuia mai încăpător, care să vină în întâmpinarea noilor nevoi conturate. A fost o perioadă foarte bună, am intrat în contact cu foarte mulți clienți care și-au amenajat locuințele în lockdown. Și-au dorit proiecte punctuale, fără un șantier extins în casă, de teama interacțiunii interumane. După încheierea stării de urgență, situația oarecum mai relaxată, am obținut și proiecte mari de amenajare și reamenajare. Am avut clienți care și-au dorit decorarea pereților, ca să ”arate mai frumos în videoconferințe”

„Concept arhitectural modern minimalist, finisaje de înaltă calitate”

Clienții, care au condus această cerere de locuințe construite din materiale calitative, fac parte din publicul țintă al Delta Studio, segmentul ”smart luxury”, constituit din oameni preponderent din mediul urban, cu studii superioare, informați și în pas cu digitalizarea, care au ajuns la un stadiu al carierei și iau în calcul plecarea dintr-un oraș aglomerat, pentru un spațiu care să le ofere un confort sporit. Ei vin preponderent din domenii precum pharma, medical, juridic, artistic, IT, financiar, bancar și antreprenorial, având venituri peste medie, ocupând funcții de mid-high management, cu cariere de peste 10 ani în domeniul lor de activitate. 

Am pus accentual pe conceptul arhitectural modern minimalist, cu finisaje de calitate. Am proiectat 24 de case în Corbeanca. Ne-am dorit formarea unei comunități și am integrat elemente de petrecere a timpului liber: piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii. Fiecare casă are 310 mp, cu câte două locuri de parcare, o terasă laterală și o terasă mai generoasă în spatele casei. Este un concept foarte bine primit de către public, iar după vânzarea câtorva case, feedback-ul a fost foarte bun. 

Corbeanca este perfectă pentru asemenea proiecte imobiliare. Am înțeles ce-și doresc clienții care se mută dintr-un oraș mare la marginea lui. Am înțeles nevoile celor care au familii și ale copiilor acestora, care vor dori să alerge liber prin complex. Ne-am dorit să proiectăm un concept care să ofere toate șansele creării unei comunități, iar zona Corbeanca este ideală pentru aceste caracteristici.

„Ready to Buy”

Delta Studio a realizat peste 60% dintre proiectele de amenajare în ansamblurile rezidențiale din București. Lucrăm cu marii dezvoltatori, iar partea de retail reprezintă o componentă foarte importantă. În pandemie, am apăsat pedala digitalizării. Pe lângă comerțul tradițional, online, lansăm un concept ready to buy. Am venit cu proiecte semnate de arhitecți, unde avem deja o serie de randări: clienții își aleg un ambient, comandă online și pot beneficia de discounturi semnificative. Unul dintre aceste discounturi, de 15%, este pentru încurajarea clienților de a trece din mediul traditional în cel online. 

În zona de retail am lansat biroul de arhitectură Delta Studio Design. Încercăm să oferim design & build pentru clientul care își amenajează sau reamenajează un apartament și dorește să scape de stresul implementării proiectului. Avem parteneriat cu o listă mare de meseriași, pe care te poți baza pentru a oferi clienților proiecte complete. 

”Pedigree-ul” nostru este axat pe amenajări de calitate și suntem deschiși parteneriatelor. Ne dorim să ne concentrăm forțele pe aceste proiecte, iar în viitor, cine știe, poate vom începe și alte proiecte noi”, a declarat Tudor Cartianu. 

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Strigăt disperat la Măruţă: 'Aşteptăm de ieri salvarea. E grav'
Gigi Becali plânge în hohote în fața preoților! Imagini tulburătoare cu miliardarul, în cadrul unui...
Dieta care luptă cu COVID. Ce alimente să mănânci pentru a-ți ușura boala
Ea este femeia care i-a luat mințile lui Ion Țiriac. Miliardarul în vârstă de 82...
Fotbalistul lui Dinamo, înjunghiat cu sabia de interlopul `Fane Căpățână`, lider al antivacciniştilor: `De ce...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Care e, de fapt, zodia binecuvântată de Dumnezeu
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
A cumpărat o mașină nouă care a ruginit după doi ani. Instanța i-a acordat daune...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Dan Bittman: „Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o minciună sinistră”
Strigăt disperat la Măruţă: 'Aşteptăm de ieri salvarea. E grav'
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Denise Rifai, ULUITOR în propria emisiune! Dezvăluiri FABULOASE. Ce a făcut la MISA, la 'spirală'...
BOMBĂ! Dan Bittman, anunț ȘOC: ‘Să văd dacă sunt un dobitoc’
Un CONSILIER din PORTUL Constanța a fost numit ȘEFUL companiei naționale de AUTOSTRĂZI!
Actori talentați pe care ți-i aduci aminte, dar pe care nu știi cum îi cheamă
Nenorocirea care va lovi România. Repetăm tragedia din Lombardia. Nu vom scăpa
Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Antreprenorul român care era pe punctul de a-şi vinde businessul cu preţul unei maşini. A...