Conferința Smart Estate. Tudor Cartianu, CEO Delta Studio: „Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri” | VIDEO 

Publicat: 27/07/2021, 11:33
Actualizat: 02/08/2021, 10:04

Conferința Smart Estate este moderată de Bogdan Pavel, senior editor Gândul Live. Află totul despre investiții imobiliare 2020 vs 2021 – tendințe, orientări, analiză financiară, de la invitații conferinței Smart Estate! Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, a vorbit despre provocările, dar și oportunitățile oferite de pandemie.

”Dacă în urmă cu 10 ani era o tendință ca beneficiarii să facă proiecte pe cont propriu ”Do-It-Yourself”, în prezent există furnizori axați pe integrare. Delta Studio oferă atât partea de furnizare de materiale, cât și pe cea de servicii de arhitectură și design de interior, dar și implementarea construcției”, a spus Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

”Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri. Un specialist reușește să integreze toate produsele într-o amenajare și să optimizeze bugetul, rezultând într-o diminuare a costurilor între 10-15%. Am lansat conceptul smart luxury, prin care oferim produse de lux la un preț optim. Astfel, luxul devine surprinzător de accesibil”, a adăugat Tudor Cartianu.

„Smart înseamnă soluții moderne”

”În domeniul nostru, ”Smart” înseamnă soluția modernă, de transformare a casei într-o  locuință inteligentă. Lucrăm cu foarte mulți dezvoltatori imobiliari. Am lansat un proiect rezidențial în Corbeanca, luând în calcul dorința oamenilor de a ieși din București. Am înțeles din vreme nou-conturata cerere și am gândit un proiect Smart construit cu materiale de o calitate premium și amenajat în cele mai noi tendințe ale arhitecturii și designului de interior. 

Pentru noi, anii pandemiei au reprezentat o oportunitate extrem de frumoasă, pe care am știut să o fructificăm . Chiar dacă starea de urgență din 2020 ne-a descurajat puțin, am înțeles repede că fenomenele ”work-from-home” și ”study-from-home” au îndemnat locuitorii marilor orașe șă-și dorească o reorganizare a spațiului sau achiziționarea unuia mai încăpător, care să vină în întâmpinarea noilor nevoi conturate. A fost o perioadă foarte bună, am intrat în contact cu foarte mulți clienți care și-au amenajat locuințele în lockdown. Și-au dorit proiecte punctuale, fără un șantier extins în casă, de teama interacțiunii interumane. După încheierea stării de urgență, situația oarecum mai relaxată, am obținut și proiecte mari de amenajare și reamenajare. Am avut clienți care și-au dorit decorarea pereților, ca să ”arate mai frumos în videoconferințe”

„Concept arhitectural modern minimalist, finisaje de înaltă calitate”

Clienții, care au condus această cerere de locuințe construite din materiale calitative, fac parte din publicul țintă al Delta Studio, segmentul ”smart luxury”, constituit din oameni preponderent din mediul urban, cu studii superioare, informați și în pas cu digitalizarea, care au ajuns la un stadiu al carierei și iau în calcul plecarea dintr-un oraș aglomerat, pentru un spațiu care să le ofere un confort sporit. Ei vin preponderent din domenii precum pharma, medical, juridic, artistic, IT, financiar, bancar și antreprenorial, având venituri peste medie, ocupând funcții de mid-high management, cu cariere de peste 10 ani în domeniul lor de activitate. 

Am pus accentual pe conceptul arhitectural modern minimalist, cu finisaje de calitate. Am proiectat 24 de case în Corbeanca. Ne-am dorit formarea unei comunități și am integrat elemente de petrecere a timpului liber: piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii. Fiecare casă are 310 mp, cu câte două locuri de parcare, o terasă laterală și o terasă mai generoasă în spatele casei. Este un concept foarte bine primit de către public, iar după vânzarea câtorva case, feedback-ul a fost foarte bun. 

Corbeanca este perfectă pentru asemenea proiecte imobiliare. Am înțeles ce-și doresc clienții care se mută dintr-un oraș mare la marginea lui. Am înțeles nevoile celor care au familii și ale copiilor acestora, care vor dori să alerge liber prin complex. Ne-am dorit să proiectăm un concept care să ofere toate șansele creării unei comunități, iar zona Corbeanca este ideală pentru aceste caracteristici.

„Ready to Buy”

Delta Studio a realizat peste 60% dintre proiectele de amenajare în ansamblurile rezidențiale din București. Lucrăm cu marii dezvoltatori, iar partea de retail reprezintă o componentă foarte importantă. În pandemie, am apăsat pedala digitalizării. Pe lângă comerțul tradițional, online, lansăm un concept ready to buy. Am venit cu proiecte semnate de arhitecți, unde avem deja o serie de randări: clienții își aleg un ambient, comandă online și pot beneficia de discounturi semnificative. Unul dintre aceste discounturi, de 15%, este pentru încurajarea clienților de a trece din mediul traditional în cel online. 

În zona de retail am lansat biroul de arhitectură Delta Studio Design. Încercăm să oferim design & build pentru clientul care își amenajează sau reamenajează un apartament și dorește să scape de stresul implementării proiectului. Avem parteneriat cu o listă mare de meseriași, pe care te poți baza pentru a oferi clienților proiecte complete. 

”Pedigree-ul” nostru este axat pe amenajări de calitate și suntem deschiși parteneriatelor. Ne dorim să ne concentrăm forțele pe aceste proiecte, iar în viitor, cine știe, poate vom începe și alte proiecte noi”, a declarat Tudor Cartianu. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția