VIDEO | Locomotiva unui tren cu 250 de pasageri a luat foc la Videle, în județul Teleorman. Flăcările au cuprins și primul vagon

Publicat: 22/06/2022, 17:17
Actualizat: 22/06/2022, 18:16

Locomotiva electrică unui tren de călători a luat foc în Videle, județul Teleorman, iar 250 de călători au fost evacuați. Este vorba de locomotiva trenului IR 349 București Nord – Arad, potrivit CFR Călători.

Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului și a afectat parțial și un vagon de călători.

„Siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă”, anunță CFR Călători.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman, cele aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Flăcările au fost localizate

„Focul este localizat, pompierii acționând acum pentru lichidarea incendiului”, informează ISU Teleorman.

O comisie de cercetare va stabili cauzele care au produs incendiul.

VIDEO – ISU Teleorman

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult