Loredana Groza, mărturii emoționante despre Ion Caramitru: „Am început să plâng”. Cum s-au cunoscut cei doi

Loredana Groza, mărturii emoționante despre Ion Caramitru: „Am început să plâng”. Cum s-au cunoscut cei doi
Loredana Groza și Ion Caramitru. Sursă foto: MEDIAFAX/FOTO
Publicat: 06/09/2021, 11:25

Artista Loredana Groza şi-a luat rămas-bun de la Ion Caramitru pe pagina de Facebook, amintind de celebrul duet cu actorul pentru șlagărul„Bună seara, iubito!”, lansat în 1988.

Totodată, cântăreața a povestit, duminică seara, într-o emisiune televizată, povestea cântecului „Bună seara, iubite„.Prima întâlnire între Loredana Groza și Ion Caramitru a fost în timpul unui spectacol, la Constanța.

Am avut un șoc când l-am întâlnit la Sala Sporturilor. Nu știam că voi avea această surpriză, dar în momentul în care a început cântecul, dumnealui a apărut din culise recitând și a avut un moment, toți cei care au fost prezenți acolo și-l amintesc și acum. A fost un moment electrizant, a fost divin, am început să plâng, să mă frec la ochi pentru că nu-mi venea să cred că îl văd pentru prima oară. Vocea lui este inconfundabilă și care îți trezește toate stările bucurie, tristețe, nostalgie, orice emoție reușea să transmită prin vocea, energia lui. Cred ca în momentul ala, a fost un moment în care m-a descoperit și l-am cunoscut și eu cu adevărat pentru că după aia am început să facem turnee împreună”, a povestit Loredana  Groza, citată de Antena 3.

„Simțeam că va veni un tsunami”

Loredana Groza și-a adus aminte că a plâns după ce a auzit înregistrarea cântecului „Bună seara, iubite”. Atunci, ea a înțeles că interpretarea îi va schimba viața.

„În noaptea în care am înregistrat, atunci a fost o noapte extrem de lungă, sute de duble, eram epuizată, nu avem niciun fel de studii de canto… Încercarea mea și dorința de a ma depăși, când am auzit mixajul și când am văzut cum a reușit să îmbine vocea mea cu a lui Ion Caramitru, Adrian Enescu, recunosc că am început să plâng m-am simțit speriată într-un mod pozitiv. Simțeam că va veni un tsunami după acest cântec și parcă îmi era teamă să-l cânt pentru că știam că îmi va schimba viața acest cântec și asta s-a întâmplat”, a povestit cântăreața.

Loredana Groza a scris duminică seară, pe Facebook, un mesaj emoţionant la despărţirea de Ion Cramitru, care a murit la 79 de ani.

Artista a publicat pe Facebook versurile cunoscutului cântec lansat pe piață în 1988, compus de Adrian Enescu, pe textul lui Lucian Avramescu: „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!”.

Trupul neînsufleţit al actorului Ion Camitru va fi depus, luni, la ora 14.00, în Sala Mare a Teatrului Național. Acolo, cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase