Lucrurile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai spus vreodată despre Andreea Mantea, cu care are un copil. Luptătorul a povestit totul despre relația lor

Lucrurile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai spus vreodată despre Andreea Mantea, cu care are un copil. Luptătorul a povestit totul despre relația lor
Lucrurile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai spus vreodată despre Andreea Mantea
Publicat: 09/07/2021, 10:06

În urmă cu ani, Cristi Mitrea a avut o relația cu vedeta de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, a cărei protagonistă a fost bruneta. Din povestea lor de iubire a rezultat un copil. Relația dintre Cristi Mitrea și Andreea Mantea nu a rezistat probei timpului, cei doi ajungând la separare. Multă vreme nici nu și-au vorbit, iar Cristi Mitrea nu și-a văzut copilul.

Andreea Mantea are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit, de curând, șase ani.

Cristi Mitrea a fost prezent la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit deschis despre relația sa cu Andreea Mantea și despre tot ce s-a întâmplat între ei.

“Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea: ”Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”

Lucrurile pe care Cristi Mitrea nu le-a mai spus vreodată despre Andreea Mantea, cu care are un copil: ”Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi”

Cristi Mitrea a dezvăluit că, atunci când Andreea Mantea a rămas însărcinată, el nu a crezut și a fost convins că era doar o modalitatea prin care bruneta încerca să păstreze relația cu el.

Deși susține că a iubit-o pe Andreea Mantea, luptătorul de MMA a afirmat răspicat că relația lor a fost una toxică.

”Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a detaliat acesta.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea | Sursa foto – Facebook

Cristi Mitrea a mărturisit și de ce nu a recunoscut în acte că David este fiul său

”Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix… L-am văzut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata! Mi-a zis din nimic așa, o perioadă nu l-am prezentat părinților mei”, a dezvăluit Cristi Mitrea.

În prezent, Cristi Mitrea are o relație cu cu Andreea Caranda, care este producător la postul de televiziune Pro TV, la emisiunea ”Vorbește lumea”. Este cunoscută și ca Colombina de la „Abracadabra”.

“Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a spus Cristi Mitrea despre actuala sa parteneră.

Cristi Mitrea a dezvăluit și cu cine se iubește Andreea Mantea. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisiunii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu, iar ulterior cu Mihai Mitoșeru.

”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim”.

Andreea Mantea, într-o relație cu Valeriu Floricel (stânga), spune Cristi Mitrea | Sursa foto – Kanal D

Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D

Andreea Mantea a prezentat mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

La emisiunea respectivă, Andreea Mantea apare alături de fiul său, David. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Andreea Mantea a fost și prezentatoarea emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Acum, prezentatoarea nu mai face parte din noul sezon. Emisiunea va fi moderată, din acest sezon, de Mihai Mitoșeru, care o va avea colegă pe Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase