Magda Bistriceanu intervine în scandalul ”Șoșoacă”: ”Am ajuns de râsul lumii. În orice alt stat din lumea asta îi era retrasă imunitatea!”

Magda Bistriceanu intervine în scandalul ”Șoșoacă”: ”Am ajuns de râsul lumii. În orice alt stat din lumea asta îi era retrasă imunitatea!”
Magda Bistriceanu intervine în scandalul ”Șoșoacă”
Publicat: 14/12/2021, 12:55

Diana Șoșoacă și soțul său, Silvestru Șoșoacă, se află în centrul unui scandal de proporții, după ce discuțiile cu jurnaliștii italieni care doreau să realizeze un interviu, desfășurate chiar în biroul de avocatură al senatoarei, au degenerat. În acest context, analistul politic Magda Bistriceanu notează că Diana Șoșoacă ar fi rămas fără imunitate parlamentară, după un astfel de caz, în orice stat din lume.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru ca atmosfera să reintre în normalitate, iar soțul Dianei Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce l-ar fi agresat pe unul dintre polițiști (AICI pot fi citite și alte detalii).

De altfel, jurnalista Lucia Goracci – venită în România pentru a realiza un reportaj despre situația în care se află sistemul de sănătate, în contextul pandemiei – a depus și o plângere penală la Secția 4 Poliție, împotriva Dianei Șoșoacă, susținând că soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână, după ce discuția a degenerat. (întreg ”filmul evenimentelor AICI).

În presa italiană s-a scris și că jurnalista Lucia Goracci a fost ”sechestrată” în biroul Dianei Șoșoacă, iar după venirea polițiștilor atmosfera a fost una extrem de tensionată.

Magda Bistriceanu: ”Am ajuns de râsul lumii”

Analistul politic Magda Bistriceanu are o reacție tranșantă în urma acestui scandal, scriind pe pagina sa de socializare că autoritățile din România ”se uită” cum Diana Șoșoacă ”flutură legitimația de senator”.

”Am ajuns de râsul lumii din cauza ăsteia și autoritățile române se uită cum flutură legitimația de senator! Rai Uno a difuzat aseară, în principalul jurnal de știri, imagini cu agresiunile la care s-au dedat soții Șoșoacă, relatând că jurnalista Lucia Goracci a fost sechestrată în biroul «senatoarei». Mai mulți jurnaliști din Italia au îndemnat la solidaritate cu jurnalista sechestrată”, notează Magda Bistriceanu.

În aceeași postare, analistul politic consideră că Diana Șoșoacă este un ”pericol public” și nu face altceva decât să ”cerșească” atenție, ”agitând spiritele” și ”urlând” de la tribuna Parlamentului.

”Femeia e pericol public și cerșește atenție cu orice preț! E inadmisibil cum o individă urlă de la tribuna Parlamentului și agită spiritele în fața instituțiilor Statului! În orice alt Stat din lumea asta îi era retrasă imunitatea!”, mai scrie Magda Bistriceanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult