Magda Bistriceanu o ironizează, din nou, pe Diana Șoșoacă: ”De fapt, și-au dat seama și televiziunile că nu mai face rating”

Magda Bistriceanu o ironizează, din nou, pe Diana Șoșoacă: ”De fapt, și-au dat seama și televiziunile că nu mai face rating”
Magda Bistriceanu
Publicat: 25/10/2021, 10:41
Actualizat: 25/10/2021, 11:10

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a plâns că este interzisă la posturile TV, iar analistul politic Magda Bistriceanu o ironizează în mediul online și scrie că adevărul este cu totul altul, respectiv faptul că senatoarea nu mai face rating.

Magda Bistriceanu reamintește că Diana Șoșoacă a pierdut toate procesele pe care le-a intentat Poliției și Jandarmeriei pentru ca amenzile primite să fie anulate, continuând să facă o campania antivaccinare și considerând că toate hotărârile date de CNSU în contextul pandemiei de coronavirus ar fi nule.

”Șoșo se plânge că e interzisă la TV și face apel la popor să nu respecte hotărârile date de CNSU pentru că ar fi nule absolut. De fapt, și-au dat seama și televiziunile că nu mai face rating. Uite cine vorbește?!? Ea a pierdut toate procesele intentate împotriva Poliției și Jandarmeriei pentru a-i fi anulate amenzile”, notează Magda Bistriceanu în mediul online.

”Poate le plătește spitalizarea celor care s-au îmbolnăvit la protestul organizat de ea și Simion”

Mai mult, analistul politic transmite că Diana Șoșoacă ar trebui să plătească spitalizarea celor care s-au infectat cu noul coronavirus după ce au participat la mitingul din Piața Victoriei, amintind și că liderul partidului DAC, Cătălin Berenghi, a acuzat că cei prezenți la manifestație au fost ”atacați cu niște picături în aer”.

”Aveți avocat de nădejde care să vă reprezinte în instanță dacă nu respectați regulile. Mai grav e că sunt și fraieri care să-i adulmece zicerile. Poate le plătește spitalizarea celor care s-au îmbolnăvit la protestul organizat de ea și Simion, că tot se plângea Berenghi că au fost atacați cu niște picături în aer…”, punctează Magda Bistriceanu.

Cătălin Berenghi a acuzat un plan ”bine instrumentat” pus la cale împotriva celor care au participat la mitingul din Piața Victoriei, pe data de 2 octombrie 2021, menționând că ar fi vorba despre ”exterminarea poporului român”.

”Mulți dintre aceia care au fost în Piața Victoriei, pe 2 octombrie, au fost bolnavi sau și mai rău le mor prietenii apropiați sau chiar rude. Cineva, în seara de 2 octombrie, afirma faptul ca a simțit niște picături pe față. Se lucrează parapsihologic și după un plan bine instrumentat. EXTERMINAREA POPORULUI ROMÂN”, a scris Cătălin Berenghi, liderul Partidului DAC, pe pagina sa de socializare.

”Erau de la ea!” (n.red. – Diana Șoșoacă), concluzionează, ironic, Magda Bistriceanu.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult