Manuela, o asistentă medicală, a făcut infarct la intrarea în tură. Femeia de 48 de ani a murit la câteva zile distanță

Manuela, o asistentă medicală, a făcut infarct la intrarea în tură. Femeia de 48 de ani a murit la câteva zile distanță
Foto: Gorjeanul.ro
Publicat: 10/11/2021, 15:03
Actualizat: 10/11/2021, 15:06

Manuela, o asistentă medicală de 48 de ani, a făcut infarct când a intrat în tură la Spitalul Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj. Femeia a murit la doar șase zile distanță pe patul de spital.

Asistenta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj fac cercetări pentru a vedea în ce condiţii s-a produs tristul eveniment care a dus la moartea asistentei. Femeia lucra în secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului din Bumbești-Jiu, potrivit Gorjeanul.

A făcut infarct la intrare în tură

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare a unui eveniment produs în data de 01.11.2021, orele 06:50, a cărui victimă este o femeie în vârstă de 48 de ani, asistentă medicală în cadrul unei unități spitalicești din Orașul Bumbești-Jiu. Victima, în timp ce se afla la intrarea în tura de serviciu, a suferit un infarct miocardic, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a decedat în ziua de 06.11.2021.”, a transmis ITM Gorj.

Citește și

Mara a murit la doar 21 ani, după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod: „Nu-mi vine să cred nici acum”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase