Marcel Ciolacu a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”: ”Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui TIRAN NEBUN”

Marcel Ciolacu a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”: ”Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui TIRAN NEBUN”
Marcel Ciolacu a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”
Publicat: 24/02/2023, 16:19
Actualizat: 24/02/2023, 16:21

Marcel Ciolacu – președintele Camerei Deputaților și liderul Partidului Social Democrat (PSD) – a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”, transmițând că a descoperit o ”familie” formată din români, americani, italieni și francezi care oferă ”răspunsul lumii libere” în fața agresiunii Federației Ruse.

Se împlinește un an de când Vladimir Putin a ordonat așa-zisa ”operațiune militară specială” în Ucraina, însă trupele Moscovei nu au reușit să câștige un ”anticipat” război-fulger, așa cum îl asigurau generalii ruși pe liderul de la Kremlin.

Mai mult, Rusia s-a văzut marginalizată și a primit un răspuns ferm, solidar, din partea întregii comunități europene și nu numai. Marcel Ciolacu transmite că militarii de la baza aeriană ”Mihail Kogălniceanu” au vise comune și s-au transformat, încetul cu încetul, într-o mare familie care arată că agresiunea ”unui tiran nebun” primește exact răspunsul necesar.

Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare familie! Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană «Mihail Kogălniceanu».

Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează România și întreg Flancul Estic al NATO”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: ”Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare familie!”

”Am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi!”

Președintele PSD a mulțumit militarilor români și partenerilor din NATO pentru toate eforturile pe care le fac în fiecare zi, menționând – o dată în plus – că nu poate fi acceptată invadarea unui stat suveran.

Nu este vorba numai despre un răspuns comun, ci și de o ”luptă comună”, a mai spus Marcel Ciolacu, iar tocmai această luptă duce la consolidarea unui mod de viață democratic.

”De aceea, la un de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina, am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi! Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime.

Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic”, a mai notat liderul social-democraților.


Citește și:

Magda Bistriceanu: ”Unii așa-ziși «salvatori» nu sunt decât niște vânători de voturi”

Europarlamentarul Victor Negrescu: ”Răspunsul nostru față de actul de BARBARISM comis de Federația Rusă trebuie să fie unul fără echivoc, nu ne permitem să facem niciun pas înapoi”

CCR, lovitură pentru Nicușor Dan, USR și ONG-urile care pun ”frână” urbanismului în Capitală: ”A respins, ca NEÎNTEMEIATĂ, obiecția de neconstituționalitate formulată”

Mihai Fifor, despre dosarul ”BÂSTROE”: ”Ucraina n-a avut o atitudine corectă și loială față de România, în pofida imensului ajutor și sprijin primit de la noi”

EXCLUSIV | Viceprimarul Sectorului 1 avertizează că pasivitatea Clotildei Armand poate cauza o TRAGEDIE: ”Sala de sport a liceului «Nicolae Iorga» stă să cadă. Primarul este indiferent la nevoile părinților și ale profesorilor!”

EXCLUSIV | Controverse după inițierea proiectului de OUG privind Departamentul pentru Relații Interetnice. Reprezentanții minorităților reacționează: ”Să nu fim în situația în care mai binele este moartea binelui”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA