Marcel Ciolacu, mesaj la Internaționala Socialistă. Ce obiective a fixat liderul PSD pentru 2023

Marcel Ciolacu, mesaj la Internaționala Socialistă. Ce obiective a fixat liderul PSD pentru 2023
Marcel Ciolacu, mesaj la Internaționala Socialistă. Ce obiective are PSD / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 04/02/2023, 08:19

Marcel Ciolacu, mesaj la Internaționala Socialistă. Președintele PSD a participat, prin sistem videoconferință, la reuniunea anuală a Internaționalei Socialiste. Cu acest prilejul, el a transmis un mesaj cu privire la obiectivele ce trebuie îndeplinite în acest an.

Astfel, Ciolacu este de părere că rezolvarea migraţiei, a crizei energetice și a celei de securitate, a convergenţei şi combaterea populismului reprezintă „jaloane” pentru 2023.

Ciolacu: „Le-am cerut prietenilor din Internaţionala Socialistă să…”

„Le-am cerut prietenilor din Internaţionala Socialistă să revitalizeze şi să dea un nou impuls organizaţiei noastre, sub conducerea lui Pedro Sánchez. Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate, a convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023”, a scris, vineri, pe Twitter, Marcel Ciolacu.

Vineri, spaniolul Pedro Sanchez, prim-ministru și șef al Partidului Socialist de la Madrid, a fost ales președinte al Internaționalei Socialiste, organizație ce urmărește instaurarea socialismului democratic.

Pedro Sanchez îi succede fostului prim-ministru grec Yorgos Papandreou. Înaintea sa, alți președinți ai Internaționalei Socialiste au fost ex-cancelarul german și laureat al Premiului Nobel pentru Pace Willy Brandt (1976-1992), fostul prim-ministru francez Pierre Mauroy și António Guterres, fostul prim-ministru portughez care ocupă în prezent funcția de secretar-general ONU.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase