Marian Godină desființează serviciul Glovo! „Mașina, un tomberon – mucuri de țigări, ambalaje, bidoane, ghete, hârtii, scrum, praf” | VIDEO

Marian Godină desființează serviciul Glovo! „Mașina, un tomberon - mucuri de țigări, ambalaje, bidoane, ghete, hârtii, scrum, praf” | VIDEO
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 18/12/2022, 17:16

Marian Godină, poate cel mai cunoscut polițist din România, a povestit, duminică, pe Facebook, experiența „de uitat” pe care a avut-o cu serviciul Glovo. Forțat de o răceală puternică să stea în casă, Godină a decis să comande mâncare cu ajutorul aplicației Glovo, iar de aici încolo …a rezultat o poveste cu „tomberoane”, „șobolani” și multe altele, zice Godină.

„Am ridicat coletul, dar nu am de gând să mănânc”, scrie Marian Godină, semn clar că experiența cu Glovo l-a marcat.

Marian Godină: „Nu m-ar fi mirat să-și fi făcut cuib o pereche de șobolani”

Și a făcut-o destul de puternic, de vreme ce vedeta de pe Facebook nu a pierdut timpul, povestind la scurt timp „pățania” de care a avut parte.

În continuare, redăm conținutul mesajului lui Marian Godină:

Pentru că suntem răciți cu toții și nu putem ieși din casă, am zis să comandăm ceva de mâncare prin Glovo. Am ales un restaurant apropiat pentru un timp de livrare cât mai mic și pentru a evita aglomerația din zona centrală.

Am putut observa cum se apropie curierul pe hartă, dar apoi a virat în direcția opusă, exact spre aglomerația din centru, așa că am sunat la numărul din aplicație. Mi-a răspuns curierul, o tânără care mi-a zis că mai are de dus o comandă și de aceea s-a dus în acea direcție.

Am contactat asistența și le-am spus că nu mi se pare normal să plătesc niște bani, deloc puțini, la care am pus și bacșișul de 7.5 lei pt curier, ca să îmi plimbe cineva mâncarea prin oraș pentru ca mai apoi să o primesc rece bocnă. Mi s-a spus că în cazul anulării voi pierde toți banii.

Am așteptat. Cu niște timpi care creșteau în loc să scadă, într-un final am ieșit la poartă și am observat mașina curierului așteptând. Deși eram pornit să-i spun domnișoarei că nu e normal să ridice mai multe comenzi decât poate duce, când am văzut mașina mi s-a făcut milă de ea. În plus, m-am gândit că e duminică și lucrează, în loc să fie acasă. Da, uneori sunt f prost cu mila asta, de parcă eu nu am lucrat atâtea amar de duminici și de sărbători.

Pentru că domnișoara nu cobora, m-am dus eu la mașină și abia atunci a coborât, a dat roată mașinii, mi-a zis pe un ton roțăit că nu e vina ei și a deschis portiera din dreapta față pentru a-mi oferi surpriza zilei. Mașina era un adevărat tomberon, niciodată nu am văzut așa ceva. Mucuri de țigări pe jos, ambalaje, bidoane, ghete, hârtii, scrum, praf.

Am ridicat coletul, dar nu am de gând să mănânc, nu am avut inspirația să mă uit și în cutia de transport, dar nu m-ar fi mirat ca acolo să-și fi făcut cuib o pereche de șobolani”.

Marian Godină, în „război” cu vizitatorii de pe Facebook

Postarea lui Marian Godină a stârnit vii comentarii pe FB, astfel că polițistul s-a simțit nevoit să revină cu explicațioi. Mai ales că, susține chiar el, a primit „sfaturi” prețioase – „domnia și prostia se plătesc”, „bunicii noștri încropeau o mămăligă și tot nu mureau de foame”.

Așadar, într-un nou mesaj, Godină arată de ce a scris postarea anterioară:

În primul rând, pentru că «domnia și prostia se plătesc», după cum comenta cineva, cu privire la faptul că am ales să comand în loc să gătesc, asta în timp ce «bunicii noștri încropeau o mămăligă și tot nu mureau de foame», după cum comenta altcineva. Așadar, aș fi putut să fac o mămăligă și nu mai treceam prin asta, iar dacă am pățit-o, am pățit-o din cauză că nu am gătit acasă. («Așa îți trebuie dacă ți-a fost lene»).

În 2022, în lumea civilizată, există servicii de livrat mâncarea restaurantelor acasă, servicii care sunt plătite de cel care apelează la ele.

Pentru că nu am putut ieși din casă, pentru că sunt răcit, am ales să comand prin curier, așa cum o fac uneori și atunci când nu avem chef de gătit sau când ne e poftă de ceva ce nu avem în casă. Comand uneori și de lene, așa este. Dar plătesc pentru lenea mea tocmai cu banii pe care îi am datorită faptului că nu mereu mi-a fost lene și pentru că am mai și muncit.

Adică, din munca mea, îmi permit ca uneori să mănânc la restaurant, iar alteori să comand acasă.

Bunicii noștri făceau mămăligă ca să nu moară de foame. Așa e. Uneori și părinții au făcut asta. Din fericire, am reușit ca în 2022 să nu fiu nevoit să fac o mămăligă ca să nu mor de foame. Am evoluat.

Pentru că plătesc din banii ăia munciți de mine, pentru un serviciu, țin ca acel serviciu să fie unul corect față de mine, față de banii mei, față de munca mea. Ofer întotdeauna respect, tocmai ca să primesc respect. Nu accept să fiu batjocorit pe banii mei, pe munca mea. Ba mai mult, în cazul curierului de azi, am achitat comanda cu cardul și, pe lângă asta, și un bacșiș de 7.5 lei. De ce am făcut asta? Tocmai pentru că respect munca curierilor și știu cât contează pentru ei aceste bacșișuri.

Acum, pentru cei care mi-au comentat să gătesc acasă și să nu mai fac mofturi, le transmit să mănânce ei unde și cum vor, că doar o fac pe banii lor, nu pe ai mei.

Pentru cei care au comentat că mâncarea era în geantă, nu pe jos în mașină, sau că nu era cine știe ce mizerie și că doar sunt eu mofturos. Bănuiesc, aproape cred cu tărie, că fix la fel aveți în case, în mașini, că, în general, sunteți niște nespălați care put vara în autobuze și care, dacă li s-ar atrage atenția, ar spune: nu-ți convine, mergi cu mașina personală, nu cu autobuzul. Observați asemănarea? Nu-ți convine să ți se aducă mâncarea cu tomberonul, gătește acasă atunci. Cam la fel.

Observ că cei cărora nu li s-a părut nimic aiurea sunt cei care se lasă batjocoriți pe banii lor. Oameni buni, unele lucruri țin și de standardele pe care le ai. Îți place să mănânci din troacă? Atunci nu te mira că vei fi văzut drept porc. Nu ai nimic de comentat când ești batjocorit pe banii tăi? Poate că nici nu meriți mai mult.

În concluzie, dacă îți place să mănânci de pe capacul wc ului pe principiul că-i acoperit c…l, îți urez poftă mare, niciodată nu mi-aș permite să mă pun în calea obiceiurilor tale.

Îți place să ai în mașină ghenă? Bravo, strânge acolo toată rampa de gunoi, să fii sănătos. Dar dacă te plătesc să-mi aduci o pungă cu mâncare și îți folosești mașina pentru asta, ține cont să păstrezi mașina curată din respect pentru mine, dacă nu și pentru tine”.

„Hai, Argentina!”, și-a încheiat postarea de pe Facebook Marian Godină.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația