Mărturia cutremurătoare a ambulanțierului care a ajuns primul la cazul bărbatului din Vaslui, care și-a lovit părinții cu toporul: ”M-a împins, am căzut și s-a dus”

Mărturia cutremurătoare a ambulanțierului care a ajuns primul la cazul bărbatului din Vaslui, care și-a lovit părinții cu toporul: ”M-a împins, am căzut și s-a dus”
Publicat: 24/11/2022, 12:14
Actualizat: 24/11/2022, 12:16

Scene de groază au avut loc miercuuri seară în localitatea Protopopești din județul Vaslui. Un bărbat de de 33 de ani, care locuia cu părinții i-a atacat pe amândoi rănindu-i extrem de grav! 

Tânărul a fost, până la urmă, împușcat de polițiști în picior și abdomen, după ce și-a atacat părintii cu toporul, acesta fiind extrem de violent. Starea victimelor este foarte gravă, atât tatăl cât și mama fiind transferați la Spitalul Universitar de Neurochirurgie din Iași.

Fiul agresor a fost internat pe secția Chirurgie unde a suportat intervenții chirurgicale la nivelul rănilor făcute de gloanțe.

Mărturia cutremurătoare a ambulanțierului care a ajuns primul la cazul bărbatului din Vaslui

Mărturia ambulanțierului care a ajuns primul la cazul din localitatea Protopopești din Vaslui este cutremurătoare!

”Tipul era epileptic! Nu și-a luat tratamentul. Ajungem la caz, la criza epileptică, când am ajuns, am sunat înainte să vedem unde e casa respectivă și în fundal l-am auzit pe domnul… cuvinte murdare, urâte.

Am ajuns acolo, nu voia sa iasă, a ieșit însoțit de tatăl său, privirea tulbure, deci nu am văzut până acum așa ceva… S-a așezat pe scaun, am pus să-i iau tensiunea și electrozii.. la un moment dat a rupt tot, cu tot cu aparate, fire, tensiometru.

M-a împins, am căzut și s-a dus.. toporul sau cuțitul… M-a prins și m-a dat jos din mașină, a coborât cu tot cu cablu și tensiometru, și a intrat în ogradă și a pus mâna pe un par. Am tras mașina vreo 20 de metri mai în față și am încercat să vorbesc, el era deja cu un cuțit, oricum avea lama la 10-15 cm.

Asistenta s-a urcat în față cu mine și am plecat când am văzut că vine cu cuțitul. Nu aveam ce să facem, n-aveam nimic să ne autoapărăm, nici spray, nici…

Clar că eram în pericol când vezi că vine… Am sunat, a sunat Maria, colega mea, asistenta, ajutor la Politie!

Când a venit poliția am intrat în casă, casa vraiște… Primul moment am găsit pe bătrânul, Dumitru, sânge, lac de sânge… În coma, nu răspundea… mă refer că nu vorbea, deci nu reacționa. Mi-am făcut treaba acolo cu doamna asistentă. Jos, alături, în altă încăpere, soția. Sânge, exact în zona capului. El nu era, că ne-am uitat, că ne era frică, vă dați seama ce se întâmpla, vine și ne omoară și pe noi.

Politia a făcut înconjur, uitați-vă să nu vină, și au venit doi copii, unul mai în vârstă, la 20 de ani, unul cred că 10 ani, și au zis că a plecat la 3-4 case. Și în momentul ăla, noi ne-am văzut de treabă și am auzit la un moment dat, au tras în aer, am auzit deci împușcături relativ aproape, după circa 5 – 10 minute, veniți să îi dăm ajutor că am tras în el! El venea cu toporul…

Eu am auzit din casă că se trage cu pistolul, în sfârșit… pe urmă s-a oprit, colegii ăștia și ei săracii galbeni de frică, haideți să îi acordați primul ajutor… Ne-am dus la el, plagă la un picior și sub zona toracică, la vreo 3 cm de inimă.

A venit salvarea cu medic, am luat bătrâna, TIM-ul a luat bătrânul și C-ul nostru a luat agresorul.. că nu pot să-i mai spun pacient, bine, el, bolnav fiind”, a declarat Lilian Pintilie, ambulanțierul care a ajuns primul la fața locului, potrivit antena3.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase