Mărturia cutremurătoare a mamei copilului sfâșiat de câine: „Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”

Mărturia cutremurătoare a mamei copilului sfâșiat de câine: „Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”
Sursă foto: Observator TV
Publicat: 25/01/2022, 11:00
Actualizat: 25/01/2022, 11:02

O tragedie a avut loc în localitatea Conțești, județul Dâmbovița, luni dimineață, unde un copil de 6 ani a fost ucis de câinele familiei. Micuțul a fost mușcat în zona gâtului de animal și nu a mai putut fi salvat.

Părinții copilului nu înțeleg cum s-a putut petrece tragedia, mai ales că, după spusele lor, câinii familiei erau pașnici chiar și cu necunoscuții. Animalul este din rasa ciobănesc caucazian, considerată extrem de agresivă.

Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul. Au venit hoţii peste noi de mai multe ori şi acum câinii au stat în permanenţă deschişi. Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”, a declarat Raluca Bâzganu, mama copilului pentru Observator TV.

Ce spun oamenii legii

„Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, minorul a decedat”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Familia din Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, are în total 17 câini, dar cei mai mulţi sunt de talie mică. Cei patru ciobăneşti erau luaţi special pentru pază.

Cadavrul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și Un copil de șase ani din Dâmbovița a fost atacat și ucis de câinele familiei