Mărturii-șoc despre Cosmin Mladin, presupusul șef al traficanților de țigări din Arad. Avea inclusiv filmări cu polițiștii pe care i-a dus la saloane erotice

Mărturii-șoc despre Cosmin Mladin, presupusul șef al traficanților de țigări din Arad. Avea inclusiv filmări cu polițiștii pe care i-a dus la saloane erotice
Foto: Facebook.com/ Cosmin Mladin
Publicat: 14/07/2021, 17:30
Actualizat: 14/07/2021, 17:44

Cosmin Mladin, presupusul șef al traficanților de țigări din Arad, ar fi protejat chiar de oamenii legii. Acesta ar avea filmări compromițătoare când le dă bani polițiștilor pentru fiecare transport de țigări care trece ilegal. Un șofer a făcut mărturii zguduitoare, în exclusivitate pentru postul Antena 3.

Unul dintre șoferii din apropierea lui Cosmin Mladin, considerat liderul traficanților de țigări din vestul țării, a declarat că interlopul avea oameni în Poliție, atât în Arad, cât și la București.

Mladin, care aducea chiar și 10 camioane de țigări lunar, cotiza la fiecare transport către protectorii săi din MAI, susține sursa citată de antena3.ro.

Interlopul i-ar fi filmat pe polițiști în ipostaze compromițătoare, inclusiv la saloanele erotice, pentru a se asigura că are cu ce să-i șantajeze.

Mărturiile martorului: „A fost anunțat…”

„Are multi oameni in politie si tot timpul, la toate, de fiecare data cand au fost perchezitii a fost anunțat.

Asta inseamna ca el cotizeaza sau are filmulete?

Din câte se vorbeşte în oraş are filmulete cu niste persoane de la cei cărora le-a spus că dacă o să vină să-l ia sau să-l aresteze, o sa dea filmările la procurori, la tv…

Ce fel de filmări?

Cum le dă banii, cum iese cu ei în oras la cluburi de masaje erotice

Cu politisti?

Da.

Are oameni cred că si la Bucuresti din cate spunea, se lauda la toata lumea

E protejat la nivelul politiei Arad mai mult decât la Bucuresti?

Da.

Are persoane in politia Arad care-l protejeaza?

Da, la Economic. A spus ca pe traficul de tigari, pe partea de vest nu are nimeni ce sa-i faca petru că are toată politia la mână!

La fiecare transport aveau banii pusi separat pentru organele de politie

Cat de dese erai transporturile?

7,8,10 camioane pe lună.”, a spus șoferul respectiv.

Cosmin Mladin a fost urmărit pe autostradă de cei care îl filau, dar aceștia i-au pierdut urma. Anchetatorii cred chiar că a plecat din țară. Mai mult, chiar numărul 2 din rețea a dispărut înainte ca poliția să îl prindă. Există deci un indiciu că ar fi fost alertați de cineva din interiorul Poliției, scrie sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase