FOTO | Mașină intrată într-un copac, pe un drum din Hunedoara. Șoferul a murit, iar o femeie a fost grav rănită

FOTO | Mașină intrată într-un copac, pe un drum din Hunedoara. Șoferul a murit, iar o femeie a fost grav rănită
FOTO - ISU Hunedoara
Publicat: 21/05/2022, 23:37
Actualizat: 21/05/2022, 23:43

Şoferul unei mașini a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un copac de pe marginea unui drum din județul Hunedoara. Accidentul a avut loc în localitatea Hășdat, în jurul orei 20:00.

Bărbatul circula pe DJ 687, din direcția Hunedoara spre Călan, iar în mașină se mai afla și o femeie, ambii în vârstă de 65 de ani. În urma impactului, bărbatul a murit, iar pasagera a fost transportată în stare gravă la spital.

FOTO – ISU Hunedoara

La fața locului au acționat echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru situații de Urgență (ISU) Hunedoara și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

FOTO – ISU Hunedoara
Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult