Mașină răsturnată pe Șoseaua Colentina, după impactul cu un alt autoturism. Traficul auto în zona accidentului a fost deviat (FOTO)

Mașină răsturnată pe Șoseaua Colentina, după impactul cu un alt autoturism. Traficul auto în zona accidentului a fost deviat (FOTO)
O mașină s-a răsturnat pe Șoseaua Colentina, în sectorul 2
Publicat: 08/05/2021, 13:18
Actualizat: 08/05/2021, 13:19

O mașină s-a răsturnat, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Colentina din sectorul 2, după impactul cu un alt autoturism. Doar șoferul mașinii răsturnate a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu alccoltestul, rezultatele fiind negative, și nu s-au înregistrat victime.

Zona în care a avut loc accidentul rutier este delimitată cu garduri de linia de tramvai 21, iar traficul a fost blocat complet în zona, fiind ulterior deviat.

Citește și:

Trafic blocat pe A2, pe sensul către Constanța, după ce o mașină a luat foc în zona Fundulea (VIDEO)

Doi oameni au murit și alți doi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate de pe DN 1, în zona Băicoi (FOTO)

Sofia a murit la 19 ani în accidentul din Tulcea. Era studenta unui regizor celebru în Moscova și nepoata unui deputat

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase