Maurice Munteanu a dezvăluit cum a reușit să SLĂBEASCĂ: „Nu m-am operat la stomac, așa cum crede lumea! Este atât de simplu, de fapt”

Maurice Munteanu a dezvăluit cum a reușit să SLĂBEASCĂ: „Nu m-am operat la stomac, așa cum crede lumea! Este atât de simplu, de fapt”
Maurice Munteanu
Publicat: 04/11/2023, 19:35
Actualizat: 04/11/2023, 20:43

Maurice (Marius) Munteanu a slăbit, fiind într-o formă de invidiat, dar fără a face o operație la stomac, așa cum s-a speculat în spațiul public. El a explicat că totul a constat în alimentație.

„Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic… ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu! Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: «Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri». Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt”, a explicat el, într-un interviu pe ego.ro.

Concret, celebrul blogger a renunțat de tot la zahăr, alcool, produse de patiserie și prăjeli și susține că nu se abate niciodată de la reguli, având în vedere că nu se poate limita niciodată la un singur pahar de vin sau la o singură prăjitură.

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa, într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile”, a spus el.

În cee ce privește micile abateri de la reguli, Maurice Munteanu susține că sunt complet excluse.

„Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Nici măcar nu e greu, pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declicul”, a mai spus el.

Decizia de a slăbi a fost luată după o petrecere stropită cu mult alcool.

„Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Amețiți fiind, am plecat acasă. A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că… fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine”, a mai explicat Maurice Munteanu.

Prenumele real al celebrului blogger este Marius, dar i se spune Maurice încă din copilărie, astfel că a rămas cunoscut cu acest pseudonim.

FOTO – Facebook

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale